All aktivitet

This stream auto-updates   

 1. I dag
 2. Yesterday
 3. følg med på de nederste bladene om de mister farge. Hvis det skjer så må du øke næringen igjen, men kanskje ikke til like mye som før.
 4. da var det gjort. Håper på bedringer de nste ukene.
 5. you know your stuff!
 6. faen gikk nylig fri......
 7. Okei, takk or tipset, det skal jeg gjøre håper det virker!
 8. Hvis luftfuktigheten går ned, så bruker planten mer vann og vil derfor også ta opp mer næring. Høsten bringer ofte med seg tørrere luft enn sommer og vår og vil derfor gi noen problemer med for sterk næring uten at en kanskje tenker over det. Jeg ville flushet og vannet med 50% næring en periode.
 9. RH er luftfuktighet. Kjører du samme næring som før? Ny strain kan være mer sensitiv for næring.
 10. Hei og takk for respons. Jeg trodde det var nutrient burn jeg også, men så hadde jeg EC verdien fra 1,8 til 1,6 noen uker uten forandring. Tror du jeg skal gå lavere ? (beklager men vet ikke helt hva du mener med Rh nivå i dyrkerom? kan du definere det er du veldig grei. Ja, det er også en ny strain for meg.
 11. Siste uke
 12. Ikke via denne siden ihvertfall..
 13. Dette er jeg nesten sikker på er nutrient burn. Er det en ny strain for deg eller er det noe annet som har variert? Kan rh i dyrkerommet være lavere enn det som er vanlig?
 14. Noen som har erfaring med å kjøpe kits for dyrking av sopp? Hvordan er det å bestille slikt til Norge? hvor burde en i så fall bestille? Er dette komplisert å dyrke? Er hypp på å prøve mikrodoser og tenker det beste må være dyrke det selv.
 15. Hei. @rekreasjonisten jeg bor ikke i sogndal men Førde. Du er vel ikke gira på å kanskje møtes en eller annen gang?
 16. hvor får jeg tak i hasj i Nordreisa?
 17. Jeg kan ikke forstå hva dette kommer av. har dyrket i flere år og har aldri sett noe lignende. Jeg dyrker i deeep water culture med en 600 wats led lampe. Alt av luft er balansert og det holder en jevn temperatur på 25 grader. PH og EC er ok.
 18. Jeg bestilte nylig fra Nirvana. Det er en Nederlandsk side som tilbyr gode priser for god genetikk. De sender også stealth, og "lover" at du skal få bestillingen din uansett hva. Med det mener de, tror jeg, at hvis pakken skulle bli stoppet i tollen, så sender de en ny en. Jeg betalte også med Bitcoin. Siden har en guide på hvordan man gjør det. Step by step. Og på den måten kan ikke ordren spores til deg. Så skulle den bli stoppet og tollen ringer, så kan man alltids spille dum. Betalte 32 Euro for 5 feminiserte frø. Ikke megabillig, men heller ikke dyrt. Pluss.. Nirvana har en "germination policy", hvor de garanterer at frøene vil spire. Noe som også er en god ting. - C
 19. *puffpuff*
 20. Prøvde å trykke liker nå, men det ble jo bare printscreen, zoom, avslutt..
 21. Skulle trykka liker på den :på hahah
 22. Takk for tipset
 23. @Kjell T. Ring og @Freeman dere trenger å dele en fredspipe altså
 24. Jeg har clu 048-1212. Har ikke noe å direkte sammenligne med, men jeg har mer lys enn noen plante kan trenge. 800w totalt
 25. Hvilken strain ga 200 på tre planter?
 26. jeg gikk for plagron batmix, siden jeg slipper å tenke på gjødsling i 6 uker planten ser ut som den trives i, har også en sekk med all-mix, men har ikke hadd sjans å prøve den enda..
 27. I starten så gjorde jeg det hver dag, men jeg var fire uker på reise fire fem uker ut i cure, så den siste måneden var uten burping. Nå skal det sies at jeg røyka en del i helga fra bong og jeg syns det var smooth som bare det. Jeg med mine jomfrulunger tålte det helt fint og jeg har nå fått veldig mye skryt for varene fra noen venner. Mulig det var en falsk alarm. Vanncuret weed smakte velsig anerledes, men var om mulig enda mer smooth. Veldig kjekt å ha begge deler liggende.
 28. Gå for Canna eller Plagron sine All-mix, det er et veldig bra utgangspunkt.
 1. Load more activity
 • Hvem er pålogget (Se komplett liste)

  Det er ingen medlemmer pålogget nå

 • Nylige statusoppdateringer

  • zub0

   zub0

   veggpapp takpapp tapet
   · 0 svar
  • zub0

   zub0

   Gratulerer med dagen @SixIxIx
   · 1 svar
  • Madaga

   Madaga

   Hva hvis alle sigarett-røykende psykiatriske pasienter fikk utdelt én pakke cbd sigaretter daglig..?
   Slike med lite 0.3 % Delta9TetraHydroCannbinol og opp mot 20 % Cannabidiol....
   Tenker medisin-bruken ville gått kraftig ned, og trivselen kraftig opp.
   It makes me wonder....
   · 2 svar
  • Bamse303

   Bamse303

   tja
   · 0 svar
  • WeirdSmoke

   WeirdSmoke

   Røyker bønne og ser på Pink Floyd: The Wall ;)
   · 1 svar
 • Populære bidragsytere

  1. 1
   Kjell T. Ring
   Kjell T. Ring
   11
  2. 2
   bornstellar
   bornstellar
   4
  3. 3
   LHC
   LHC
   2
  4. 4
   Freeman
   Freeman
   2
  5. 5
   Cannawizrd
   Cannawizrd
   1