All aktivitet

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Den har sannsynligvis ikke revegget skikkelig, men bare vært litt forvirret. Når en plante revegger slutter den å produsere buds, og de som allerede er der dør etterhvert. Dine ser jo ut til å utvikle seg fint, så her er det bare å kjøre på. Det ser ut til å være en stund igjen før den er klar :)
 3. Det meste og det beste er allerede sagt her, vil bare tillegge å anbefale deg å lese: Dyrkehandboken Om du ikke allerede har gjort det.
 4. Hvis det er bagseeds du snakker om så kan de som regel ikke dyrkes utendørs her nord.
 5. Nei til hjemmemekket filter. Og egentlig ganske nei til å dyrke i et kollektiv med hurragutter med nachspiel og damer på pulings. 5500K pærene er helt ok til vekst, men vil gi betydelig mindre yield om du bruker dem hele veien. Og de er ikke 150w, de er nok ekvivalente til 150w, dvs max 30w. Hvilke frø du skal velge er vel som å spør hvilken fotballklubb du bør heie på.. Hvis du vil bli høy og happy velg noe med mye sativa.
 6. Hvis du ikke betaler for produktet - så er du produktet. VPN, gratis eller betalt, er bare en proxy som aldri kan gi oss anonymitet.
 7. Den dagen politiet bruker ressurser på å jakte brukere uten å få lov til å bruke juridiske konsekvenser skal jeg spise alle hattene mine. Så selv om det er langt fra optimalt, holder i første omgang at konsekvensene flyttes til helse. Ellers må du ha hell og lykke med saken din.
 8. Sjekk ut @emmasofiaorg på Twitter for highlights fra høyesterett
 9. Det er flere røde flagg her. Hjemmelaget kullfilter er dumt. Du må få tak i riktig pelletsstørrelse og type aktivert kull samtidig som du må konstruere og bygge et filter som gir jevn belastning og nok kontakttid med kullet. Glem heller ikke at kullet må vibreres og pakkes godt sammen i filteret. Du bor i Sverige med lett tilgang til dyrkesjapper. Hvorfor ikke bare stikke innom professionalgrow utenfor Stockholm eller hydrogarden i Gøteborg? For litt over tusenlappen så får du kullfilter og vifte som faktisk fungerer. Uten å kunne noe som helst om "fotopærer", så tror jeg disse er ubrukelige for dyrking. Du må nesten google dette selv, for ingen på forumet bruker slikt. Som bornstellar sier så er dette nesten dømt til å gå galt. Med "hjemmelaget filter" så klarer du ikke å stoppe luktlekkasje. Med et skap eller kabinett så skal det godt gjøres å stoppe lyslekkasje. Og et pc-kabinett vil produsere for lite weed for flere personer. Du må lese deg bedre opp før du starter med et slikt prosjekt. Svensk politi er i europeisk særklasse når det kommer håndhevelse av restriktiv narkotikapolitikk. Med planer om et hjemmelaget filter så har du kommet helt feil ut av startgropa. Valg av frø er irrelevant på dette stadiet, det kan du kjøpe når resten av utstyret er på plass. Men en indica, type kush eller lignende, er et godt valg.
 10. Hmm ja, jeg ser at flere av de store partiene (AP, Høyre osv..) ønsker og fortsatt ha forbud mot bruk og besittelse til privat bruk. Men flytte reaksjonene til Helsedepartementet, virker litt som at Politiet blir å fortsette å jage brukere og misbrukere, men istedenfor straff så blir tvungen rehabilitering. Har snakket med Normal og de vil hjelpe meg i førerkort saken, hvis jeg ikke får medhold i klagen. Snakket med forskjellige andre advokater og de har alle sagt at jeg i beste fall må bevise edruelighet i form av urinprøver. Noe jeg inderlig håper jeg slipper, men har gått over en uke uten å blaze nå og får fortsette pausen til jeg vet hva utfallet blir. Fra Arbeiderpartiet's program. De vil fortsette praksisen med at ikke problematiske Cannabis brukere må betale ekstra skatt til statskassen i form av tusenvis av kroner.. Er jo ikke rart da, samfunnet taper, men staten tjener :)
 11. https://www.google.no/amp/s/www.dagbladet.no/kultur/sannsynligheten-for-a-do-i-en-fotballkamp-er-storre-enn-sannsynligheten-for-a-do-under-pavirkning-av-lsd/68598209/amp Kjør debatt
 12. To ting. 1. 450w i et skap er veldig mye og 5500k er litt feil lys for spesielt blomstring. 2. En gjeng studenter som skal dyrke sammen hørtes ut som en gjeng med folk som ikke klarer å holde munn. Dere ber om å bli tatt.
 13. Hei dere! Fisker atter en gang etter litt hjelp :) Bor i Sverige i en studentleilighet (vi er flere med samme interesse). Planen er da at vi skal prøve oss på å dyrke i skap, eller pc kabinett. Dyrking blir til eget bruk og jeg tenker derfor to planter i første rekke. Her trenger jeg hjelp til valg av frø! Hva syns dere passer for en nybegynner som har lite plass? Det beste hadde vært som frøene er tilgjengelig på smoketower sin nettbutikk da vi slipper toll etc. Oppsettet blir satt opp med kullfilter (tenker å lage selv) så noe lukt skal gå greit har jeg forstått så lenge filteret er på plass. Dyrking i jord er eneste alternativ da jeg ikke har fått satt meg nok inn i de andre mulighetene enda. Tenker å bruke 2 stk (3stk??) av mine 150w 5500k fotopærer til belysning (gi meg gjerne et hint om dette ikke funker, eller hvis jeg trenger flere) Disse pærene har jeg mange av, så det er heller plass det går på.... Har lest at å dyrke med dårlig plass er vanskelig, gi meg gjerne noe input her. Jeg kan tenke meg at det hadde vært hendig å bruke et stort serverkabinett, eventuelt tower pc kabinett (for å holde lav profil) All hjelp taes i mot med stor takk :)
 14. Jeg er enig med denne påstanden. Dette er nesten et filosofisk tema. Man blir jo stadig fortalt i livet at man skal våge å stå for det man tror på, kjempe for sine rettigheter, den gode vinner til slutt osv. osv. Men det er på film. I den virkelige verden så er det ikke alltid det lønner seg å stå frem med egne holdninger, samme hvor velfunderte de er. En ting er at man selv kan bli uglesett, for det kan man tåle. Det som kanskje er verre er at de som er rundt en selv, f.eks. familie, må også bli uglesett hvis man for åpenlyst går mot strømmen i lokalsamfunnet. Tenker da spesielt på barn. Ville det vært rettferdig om mine barn skulle bli isolerte fordi andre foreldre ikke vil sende sine barn til et narkohus? Ja, det er jo slik mange vil tenke. På grunn av at Cannabis ofte nevnes i samme åndedrett som tung narkotikakriminalitet, så skremmer dette folk. Jeg har noen bekjente i lokalmiljøet, venner kan man si, siden vi møtes av og til, tar fisketurer sammen osv. Men jeg merker "muren" som oppstår hvis man kommer til slike tema i samtalene. Det er nesten som man kan se et flakk av redsel i øynene hvis jeg sier ting som "Jeg tror ikke hasj egentlig er så farlig eller avhengighetsskapende." Merker med en gang at man bør droppe emnet hvis vi skal holde på den gode stemningen. Jeg kommer fra et forholdsvis urbant miljø vestlandet, men bor nå i et utkantstrøk midtnorge. Har merket at det er store lokale forskjeller på hvor åpne/tolerante/kunnskapsrike folk er innen slike tema. Her lokalt vil jeg si at skremselspropagandaen fra ungdommen har virket. Folk tror på forslitte utsagn som "hasj er inngangsporten til tyngre stoffer" osv. Ja det finnes en million slike argumenter, og dere har nok alle hørt dem før. Så min hovedtanke er at hvis man er alene og ikke har andre som er avhengige av en selv, så bør man våge å stå for sine synspunkter, spesielt i større byer der man blir mer anonym og ikke har så god kontakt med naboer og slikt. Har man derimot barn, eller hvis man har en stilling der arbeidsplassen kan ta skade av å bli assosiert med "narkotika", slik som i mitt tilfelle, så bør man kanske tie... Litt trist sorti der, for det går i mot den jeg er som menneske. Men noen ganger må man kanskje stå stille og lide for at andre skal kunne storme fremover.
 15. Ja, definitivt!!! -om du tenker å sette frøene ute her på berget nå i høst. De vil i beste fall bare bli til noen få cm høye spirer om ikke frosten tar dem først. Spar heller frøene til neste sesong og bruk tiden fram til våren på å legge en plan om når, hvordan og hvor så kanskje du får noe hyggelig ut av dem. Anbefaler deg å lese Dyrkehåndboka, der får du mye kunnskap om hvordan du skal gå fram.
 16. Det er riktig innstilling å la gjesten få soverommet og selv sove på stua! Graden av støy avhenger på størrelsen på vifte, filter, ventilasjonsslange, bøy på slange og hastighet på vifte. Om du overdimensjoner fysiske størrelser og dermed kan kjøre vifta på lavere hastighet, demper du støyen betraktelig. Har du økonomisk mulighet til å gå for LED-belysning, blir det heller ikke så mye varme du trenger å lufte ut, men det er dyrere, spesielt om du ikke bygger selv. Du kan også lage en lydfelle som du kobler på ventilasjonsslangen. (Søk på lydfelle oppe til høyre.) Om det er et relativt nytt normalisolert hus med lydsperre mellom etasjene vil hun nok ikke kunne høre støyen om du ikke har ventiler/åpne vinduer ut. Tenk deg en stor gammel stasjonær PC som du har kjørt World of Warcraft på med full grafikkoppløsning til krampa tok deg, og du har en aning om lydnivået. Går du for en pakkeløsning og det er belysning inkludert som trenger en ballastklump, er som regel passende klump inkludert. Ballasten bør plasseres utenfor teltet/skapet ettersom den genererer endel varme. Teknisk innsikt er noe som kommer med læring, prøving og feiling, men ta ingen sjanser med sikkerheten, den lærdommen kan fort bli dyrkjøpt.
 17. Takk for komplimetet! Da skjønner jeg hvorfor kommentarene ikke dukker opp for lyssky folk som meg. Får vel krype til korset, da, og prøve å lese avisa på dagtid. Naturstridig!
 18. Hei igjen Poopeye! Jeg har sittet å tenkt litt på dette du sa med at man ikke kunne sove på samme rom. Jeg kan jo egentlig ligge i stuen og ha planten på soverommet i telt. Men jeg har en bekymring, prøvde å søke litt men fant ikke noe spesifikt svar. Noen sier at det bråker veldig. Det kan jeg ikke risikere :( Jeg skal bo i en kjellerleilighet. Kan hun over høre viftene fra teltet? Er det så høyt? Eller går det bra tror du? Kanskje vanskelig å svare på om du ikke har erfaring med teltet, men prøver meg likevel. Takk for informasjob om ballast. Det er vel noe man kjøper separat. Er ikke så teknisk av meg som du kanskje har skjønt. :p
 19. Jeg har fått fatt i noen frø med en tilfeldighet. Vil gjerne dyrke dem men kan ikke gjøre det inne tror jeg. Er det for seint på sesongen til å plante dem ute? Vil frostnetter drepe dem?
 20. Siste uke
 21. Noe sånt. Nå har de så vidt jeg vet satt i gang en offentlig utredning, og det tar jo litt tid å ferdigstille. Men et par år er vel realistisk. Du må som PoopEye sier skaffe deg advokat prompte. Når du er opp i mot sånne galninger skal du ikke stå alene.
 22. Jeg synes ikke det er flere narkosaker i media nå enn før, og det er nok ikke så mange i Norge som synes folk som tar seg en blås er tungt kriminelle lenger. Nå skal Gateavisa relanseres, og i et intervju med redakjsonen sa de at de ikke kom til å fronte legalisering av Cannabis som i gamle dager. Argumentet var at den kampen er allerede vunnet. Kriminelle bander som driver med alt mulig lort synes jeg det er flott at de bruker ressursene på. De bør få minst mulig fotfeste i Norge.
 23. Det kan se ut som Christiania er kommet for å bli. Nå har de prøvd å lukke staden, stoppe hasjhandelen og trakassere besøkende de siste 40 åra uten å lykkes.
 24. Det er alltid kjipt å bli tatt, men som helhet tror jeg du har en sterk sak der om du får riktig advokat til å tenne blåselampa, Elden er ilden. Kanskje ta kontakt med NormalNorge.no og sjekke om du kan henge med på med opplegget deres? Noen overivrige uniformerte selvjustiserende individer prøver alltid å sparke hvor det gjør mest vond når de utøver sin restriksjonspolitikk, og prøver dermed å sparke beina (les hjulene) vekk under deg, og har ikke det noen virkning, går de etter andre kort enn førerkortet. Våpenkort henger også løst og det er rart de ikke tar fallskjermhopper-kortet også, så høye som de er, de kunne jo ramle ned og skade skikkelig folk. Ps. Glemte å svare på spørsmålet: Skal man tro noe, tror jeg at avkriminalisering ligger mye lenger fram i tiden enn et par år og at det nærmest er lettere å snu jordrotasjonen når man ser gjennom politikernes valgblåner som de blåser på oss. Når valget har lagt seg og de sitter godt plassert på sine plasser, er slike saker som legalisering og lignende skjøvet langt ned i sekken til fordel for mer populistiske saker å fronte. Tenk bare på årene med diskusjonene/løftene om MVA-fri import av småsaker. Gang på gang før hvert valg var de så enige om at det var viktig at folket ble hørt og grensa oppjustert, men når de satt på plass, skjedde det ingenting, det skulle ikke lenger diskuteres og 3,5 år gikk og samme mantra ble messet. Og alt skjedde til slutt… (til nå) var dette fullstendig meningsløse og verdiløse kompromisset langt fra valgløftene. Men jeg håper virkelig at min tro vil vise seg å være feil.
 25. Deilig å gå i pusherstreet og ikke føle seg stigmatisert. Spise en god brunch på Nemoland og ryge en fed etterpå med hva man måtte ønske av kvalitet og type. Lys, brun, mørk, grønt, olje, ja det meste man kan oppdrive av balsam for sjelen
 26. Hey guys, new to forum. I've recently gained access to a Phytocannabinoid water soluble oil that has 0 THC. It's gaurenteed 100% thc free. So with the laws in Norway saying NO THC, I take it this would be legal then? im creating a product that will deliver the CBD oil into the blood stream with minutes and have a rapid effect. Need to import it so I can play with it and add it to our existing range of product. Please let me know what the rules are on 0% THC here in Norway. Thanks
 27. Har bare blitt tatt for bruk og besittelse av cannabis, aldri solgt. I politiets nyeste hysteria har de sendt meg tilbakekall av førerretten, og de oppdiktet ting som aldri har skjedd. De skrev at de la vekt på at jeg hadde blitt tatt for kjøring i ruspåvirket tilstand en dag etter jeg hadde blitt arrestert for besittelse xD Når faktumet var at jeg ikke kjørte den dagen og at jeg ikke hadde noen som helst kontakt med politiet den dagen. Har klagd på det sinnsyke vedtaket. Men, hvor lang tid tror du det tar før ett avkriminaliserings tiltak blir satt i verk? 1-2 år?
 1. Load more activity
 • Hvem er pålogget (Se komplett liste)

  Det er ingen medlemmer pålogget nå

 • Nylige statusoppdateringer

  • Bamse

   Bamse

   Hadde passet meget, med en tur til Amsterdam eller lignende. Er det noen som vil reise sammen? 
   · 0 svar
  • WeirdSmoke

   WeirdSmoke

   En stort glass mojito, og ei pipe fullstappa med god Nepal.. Deilig med sommer :)
   · 0 svar
  • MaryJane420

   MaryJane420

   Ctrl knappen på PCn er som clutch i bil :D...
   · 0 svar
  • MaryJane420

   MaryJane420

   Røyker weed i Riga da :D
   · 1 svar
  • KaffeKnut

   KaffeKnut  »  skogtrollet

   Har du noen boeker  aa anbefale som er laererike som handler om ting som naerinngsalter, substrat, hydrodyrking, dyrking med kunstig lys, og om hvordan planter fungerer (trenger absolutt ikke vaere cannabis-relatert).
   :-)
   · 2 svar
 • Populære bidragsytere

  1. 1
   Freeman
   Freeman
   9
  2. 2
   PoopEye
   PoopEye
   7
  3. 3
   bornstellar
   bornstellar
   6
  4. 4
   OGrow
   OGrow
   3
  5. 5
   skogtrollet
   skogtrollet
   3