Gå til innhold

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. pjongo

  Pottestørrelse på auto

  Jeg spirte frøene på varmematte med tallerken og fuktig papir, så de ser forhåpentligvis dagslys innen en dag eller to. Temperaturen måler jeg på gulvet. Kanskje den må monteres på potta, i høyde med jorda? Det stabiliserte seg på 28 grader når jeg forlenga slangen og kjørte den inn i takventilasjonen. Luftfuktigheta måler jeg på samme apparat som temp. Den ligger på 30%. Har hengt inn et fuktig håndkle, og dusjer veggene med litt vann. Jeg kjører MH pære ja. Ikke redigert, tatt med Iphone 7. Er hvitere lys i virkeligheten.
 3. Today
 4. Vil en plante uten telt stinke ned hele rommet? Har et Critical Kush frø, jeg kunne testet, men usikker på om det får alt til å stinke KüSH
 5. Nightcrawler

  Pottestørrelse på auto

  Klarer ikke helt å se spirene på bildet. kanskje du tok bildet før de var kommet seg på plass? hvor i teltet måler du temperatur? har du noen måling av luftfuktighet? I startfasen mens plantene er veldig små, gjør de det best med veldig høy luftfuktighet. lyset du har ser litt blått ut på bildet. Er det en MH pære, eller har du bare justert fargene i et bildebehandlingsprogram/kamera?
 6. Halla. Hadde bare tenkt til å si at det holdes et "jordkurs" i regi av Voksenenga Nærmiljøhage i dag 19-21 i Voksen kirke for de som er intr. Mellom Røa og Bogstadvannet
 7. Shorty

  Inne grow

  Ja synes liksom det blir sendt rundt halve kloden.. hehe sendt de mail og bedt de forklare hva som skjer og om de kan sende en ny evt,. Ble 'litt' surr med bildene når det gjelder dato men håper noen skjønner:)
 8. jiffemann

  Inne grow

  Ganske sikker på at de har gitt deg feil sporingsnummer.
 9. Shorty

  Inne grow

  Ble 'litt' surr med bildene når det gjelder dato men håper noen skjønner:)
 10. Shorty

  Inne grow

  Er nok samme sak bruk den du har til "samme seire produkter du" noen som vet hva som skjer her ?
 11. Yesterday
 12. pjongo

  Pottestørrelse på auto

  Da har de stått i pottene noen timer. Jeg ble litt usikker på hvor mye vann et nysådd spire skal ha. Ga begge 2,5 dl rundt. Ellers er det for varmt i teltet, 30 grader etter 4 timer med 220 kubikk på utsug. Prøver å justere opp til 400, men da går den for full pupp. Mulig jeg må heise opp reflektoren? Den henger ca 70cm fra gulvet. Det er et DR60 telt med 250W pære og ei 20W oscilerende vifte. Premium plomsterjord fra Plantasjen, med ca 20% perlite. https://imgur.com/DmDZFYl
 13. Seed

  Utendørs 2019

  Vet ikke helt hvordan de skiller på frøene. Om det er egene hamp frø som de godkjenner for mat. Jeg kjøpte en "bøtte" (halvparten så høy som en Pringles boks) med hamp frø fra Normal for halvannen mnd siden. Er bare snacks, kunne velge med eller uten skall på frøet. Mange helsekoster som selger òg. Tanken har ikke slått meg engang å prøve å spire dem. Regner med at de har blitt strålet eller noe i den duren som gjør at de er død.
 14. Dr Dank

  Utendørs 2019

  Det er ikke ulovlig med frø i Norge heller, såvidt meg bekjent. Det er derimot ulovlig å importere. Tror ikke snuten tar deg om du kun er i besittelse av frø, men det er med en gang du spirer dem du er i trøbbel. Fikk kjøpt hemp-frø-brød på Baker Hansen for en del år siden, masse frø inni. Sikkert skit-frø men fremdeles frø.
 15. pjongo

  Pottestørrelse på auto

  Takktakk karer, da fikk jeg svar på det. Jeg har i dag handlet både 3L og 12L potter. Får spare 3 litringene til grow#2 når Durban Poison fem- frøene skal få prøve seg. Dette blir spennende!
 16. Kjøkkenbenk

  Pottestørrelse på auto

  Jeg personlig syntes det er best å potte rett i store potter med en gang, da blir det minst mulig stress for planten.
 17. tomdebong

  Pottestørrelse på auto

  Kjør på direkte i 12-15L pottene, alt etter plass og behov. Autoer hater ompotting spesielt mye, da de fort tilpasser seg til rotplassen, og definerer seg selv deretter. Blir de rootbound bestemmer de seg for å gå i blomst etter den størrelsen den har røtter. Jeg har testet flere forskjellige størrelser gjennom tidene, helt ned i 0,3L fra start til slutt. Ble èn god J av den, for å si det sånn. Om plass er problemet har jeg dog funnet ut, at om man bruker en høy og tynn potte i forhold til en kort og bred, vil planten bli bittelitt større. Kanskje dette har med når tap-root treffer bunnen av potten? Uansett, plant Kim-/Småplanter rett i potten den skal blomstre, helst 10L+ for best avkastning
 18. OGrow

  Pottestørrelse på auto

  Med gode vanningsrutiner og ikke for mye kjærlighet så er det best å plante rett i store potter. Vanne i små mengder rundt planten, ikke store mengder i hele potta. Du kan også ha dem 2uker i 3dl potter før de pottes om, men ikke lengre. Jeg lot 2 autoer stå i nesten 3 uker og de ble små, mens de jeg ompottet etter 2 uker ble store og fine.
 19. Seed

  Pottestørrelse på auto

  Jeg har lest flere plasser at folk mener at en skal kjøre auto rett i de store pottene for å unngå omplanting. Er det jeg skal gjøre nå til uken. Kjipt å stresse planten å risikere mye mindre avkastning. Det kjipe med auto er jo at en ikke har så mye tid til å la planten hente seg inn igjen på mtp at den går på autopilot
 20. Har søkt fram og tilbake på forumet, men blir ikke enig med meg selv. Jeg har spirt 2 stk auto perfect powerplants som er klare for jorda i dag. Første grow, så vil være helt sikker. I og med at autoer blir stressa av ompotting, skal jeg bare kjøre de rett i 12-15L potter?
 21. Siste uke
 22. Dr Dank

  Inne grow

  Jeg bruker Canna sine tilsetningsstoffer og de har en booster. Vet ikke hva evt forskjellen på den og TopMax er..
 23. stealthgrower

  Erfaring med Scnadinavian Grow Show

  Hos ILGM så fikk jeg det i en bobleplast konvolutt, med små poser med navn på, teipet på et ark. Ikke noe reklame eller andre ting, kun dette. Kundeservice var upåklagelig. Hos herbiesheadshop så brukte de et dvd cover som de puttet frøene i. Der også var service veldig bra.
 24. Shorty

  Inne grow

  Hehe takker jeg syntes kittet så bra ut å til en fin pris. Skal lage logg på prosjektet mitt så får dere se
 25. Shorty

  Inne grow

  Fine blomster ❤ ja mener da jeg bare kjøpte ph upp og down blanda i vann uten næring så målte jeg ph noen dager senere. Mye kan skje på 3uker men la de stå til Du er fornøyd for jeg top max av bio bizz3f.eks kanskje det vil booste buddinga? hehe j var nok heldig når jeg fikk frø hjem i posten Helen tiden :p gjør ikke det flere ganger en en gang nå.
 26. Seed

  Erfaring med Scnadinavian Grow Show

  Da tenkte jeg at jeg kunne komme med en mini review av min opplevelse med Scandinavian grow show. Jeg bestillte 5 stk northern lights auoflower frø for 1 uke siden. Før jeg skulle bestille så sendte jeg et par e-post med de. Veldig hyggelig og behjelpelig kundeservice ! Svarte raskt, presist og var veldig høflige. Veldig fint å kunne skrive på norsk. Etter jeg hadde bestillt så fikk jeg bittelitt noia, så jeg kontaktet de på live chatten og spurte om de brukte stealth på forsendelsen. Hun jeg chatten med forsikret meg om at det ville bli brukt høy diskresjon. Jeg mottok pakken i postkassen i dag. Det var en vanlig hvit bobbleplast konvolutt. Da jeg åpnet konvolutten så låg det 3 pakker med frø 6 klistremerker, 1 king size hemp rulle papir og 2 stk papp kort med masse brettekanter. Jeg aner ikke hva som er poenget med pappkortet med brettekanter. Til å mekke på ? Det var printet reklame fra siden deres og frø på ene siden og smokers choice på andre. I de 2 ekstra pakkene låg det 1 stk super skunk frø i hver, av typen auto. De har en sånn kjøp 5 få 2, kjøpt 10 få 3 opplegg. Veldig hyggelig å få med så mye ekstra jeg ikke bestilte. Rullepapiret var veldig fint å rulle med, ingen bi-smak. Merket var smokers choice. Jeg må jo òg innrømme at jeg alltid har vert glad i å få klistremerker, så noen av de fikk fort et plass. Typisk reklame klistremerker. Er veldig mye jeg syntes var pluss med å handle hos de. Kundeservice, mye bonus ting. Billig frakt. Men et minus var absolutt mangel på Stealth. En random toller kikk oppi konvolutten så hadde de funnet ut med en gang hva der var. Jeg kan godt tenke meg å handle hos de igjen, men da må jeg få en garanti om at de vil vertfall prøve å bruke litt list. Føles veldig greit ut å kunne handle fra Sverige. Litt tryggere muligens.
 27. stealthgrower

  DIY foliar fertilizer - holdbarhetsdato?

  Om jeg skal dusje jentene mine, så har jeg kjørt vanlig springvann med litt cal/mag. Hadde noe rootjuice som det stod at den kunne brukestil foliar feeding - Tok noen runder til det ble tomt, mest for å tømme flaska. Skjønner ikke heeelt poenget med så mye næring på bladene.. det er ikke akkurat sånn det fungere i naturen? Kan ikke skjønne at det er sunt :p
 28. jiffemann

  Hvordan komme inn på growlogs?

  https://norcan.org/topic/17750-informasjon-om-rekruttløsning-og-medlemsskap/
 1. Load more activity
×