Gå til innhold

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Hageselskapet

  Totalt newbie

  Hei, jeg kjenner meg veldig igjen i innlegget til HHx. Det blir straks skummlere når man har familie og en respektabel jobb... Det var et kjempefint tips med growshopen i København, og jeg har vært inne på siden til chillo.dk - og vil absolutt vurdere å dra dit for å kjøpe frø. Men hva gjør jeg så? Jeg kan jo ikke akkurat ta båten tilbake med lommene fulle av frø... eller ta bilen og risikere to tollpasseringer. Noen tips?
 3. Hei har kjøpt secret jardin dr60 og hadde tenkt å ha 250w hid med cool tube men jeg ser no att det ikke er hull på dette telte til å trekke luft til cool tuben så da lurer jeg på om det vil ha noe særlig funksjon og bare trekke luften fra telte gjennom cool tuben ? Og om jeg går for en åpen reflektor vil 250w hid medføre ett varmeproblem ? Eventuelt hvor stor vifte anbefaler dere ?
 4. Today
 5. Yesterday
 6. jiffemann

  Blurple eller Quantum Board?

  Uten tvil Quantum. Edit: For å utdype. Det er bare 380w ikke "ca 500", det er gamle utdaterte LED. Quantum har toppmoderne lm301b dioder fra samsung som er det beste du kan få idag. God kvalitets driver fra Meanwell. Osv osv Edit2: De skriver selv "22853.00lm" for "2000w" modellen. 240w med lm301b dioder vil gi minimum 140lm x 240w = 33600lm Altsp 50% mer lumen fra mindre watt... Det er ingenting å lure på.
 7. jiffemann

  Soppsporer til dyrking i hjemmet.

  Forumet er nede. Alt anna på domenet er operativt. Som feks wiki og filer : http://www.norshroom.org/wiki/pmwiki.php/Tek/GuideTilFlein-plukking
 8. MaryJane420

  Blurple eller Quantum Board?

  Vil nok gå for bestva pga prisen men vil høre noen inputs
 9. Den her 2kW modellen som egentlig trekker ca 500W https://www.aliexpress.com/item/USA-DE-AU-UK-Stock-100-Warranty-2015-NEW-KING-450W-Full-Spectrum-LED-grow-light/32392723922.html Eller 2stk av disse her 240W med 660nm https://www.aliexpress.com/item/led-grow-light-quantum-board-LM301B-288Pcs-Chip-Full-spectrum-240w-samsung-3000K-660nm-Red-Veg/32957263985.html Blir omtrent det samme men lurer på hva som er best i lengden.
 10. MaryJane420

  Need some good advice

  Virker som pimpen har gitt dem for mye vann
 11. greenhousebubble

  Need some good advice

  Hva er galt med disse horene? https://imgur.com/a/jS2m8gh https://imgur.com/a/7nt3n4Q https://imgur.com/a/tgKbKlW
 12. Hei, jeg planlegger å lage brownies med marijuana/weed som jeg skal dele med 10 venner. Jeg er usikker på hvor mange gram (ganske bra greier) jeg skal ha oppi. Har lest at 0.5 gram per person (altså 5 gram totalt) holder. Stemmer dette? Eventuelt hvor mye per person anbefaler dere? De røyker av og til, men ikke ofte. Alle svar blir satt pris på :D
 13. Jegermannen

  Soppsporer til dyrking i hjemmet.

  Hei, bamse - takk! Jeg er så enig. Feilinformering og informering om egne meninger var jo ikke det jeg ønsket. Så takk! jeg kommer ikke inn, men er det da muligens jeg som gjør noe galt? Altså på norshroom. Mhh, tenkte det samme at prints ikke nødvendigvis var så enkelt å ta. Igjen takk!
 14. Bamse303

  Soppsporer til dyrking i hjemmet.

  du kan jo eventuelt spørre de på norshroom, ser forumet dems er delvis aktivt ennå, selv om de ikke har oppdatert utseende siden 2003 ;)
 15. Bamse303

  Soppsporer til dyrking i hjemmet.

  Nå spurte personen ikke om din personlige mening om hva som er "Nyttig" da, er liksom ingenting du skriver her som legger til noen ting, nei Flein vokser IKKE I skogen, og fleinsopp er ikke det "samme som" div cubensis o.l. nå inneholder flein spesielt mye psiliocibin vs psilocin i motsettning til cubensis f.eks og i tillegg ett annet tryptamin som heter baceocystin, alt dette farger opplevelsen litt og gjør soppene litt "forskjellige", ei er det heller ikke sånn att "trip er trip" og att "hei vi bare erstatter meskalin(og de sikkert tjue andre tingene som er i div kaktuser) som er ett fenetylamin når vi er på jakt etter psilocin, som er ett tryptamin, sån sett er jeg ikke ute etter deg eller noe, men kjenner bare jeg blei dødsirritert av feilifnormasjonen din. Vet ikke om de har trappa opp "jakta" på prints o.l., så lenge du bestiller prints og ikke ferdigsprøyter og det ikke står "P.CUBENSIS SOPP SPORER" med stor skrift på pakka hadde jeg ikke bekymra meg merkverdig, tipper ikke de veit hva det er om du åpner det en gang. Er ikke akuratt noe stort problem med sporer som fyker inn over våre grenser v.s. knark bestilt på dnm, kjipe rc'er og frø. kos dere
 16. Jegermannen

  Soppsporer til dyrking i hjemmet.

  Det er ikke sopp til alle tider - og selv om det kan sankes er det fortsatt gøy med dyrking.
 17. Siste uke
 18. Nightcrawler

  Soppsporer til dyrking i hjemmet.

  Man finner jo likeste sort i skauen hver høst? For psilocybin inneholdige sopper og trøfler ser jeg ikke verdien av å dyrke det selv hjemme, når den norske naturen allerede har tatt på seg den jobben. Kaktuser (meskalin) derimot hadde det vært morsomt å prøvd å gro frem. Mere diskret å ha en kaktus eller to også, kontra en soppgrow :p
 19. Jegermannen

  Soppsporer til dyrking i hjemmet.

  Jeg skrev en lenke her for noen uker siden uten at det ga meg så veldig mye, kanskje jeg skrev den for lite forklarende. For en del år siden dyrket jeg sopp i hjemme, men det er må være 5-7 år siden nå. Det virker nå til at lovligheten eller tollernes effektivitet for å stanse sporer har høynet drastisk - dette er i hovedsak hva jeg lurer på. Om noen har bestilt slikt i det siste og hvordan det da gikk. Siden jeg da sluttet å dyrke hjemme for 5-7 år siden har det vært lite psykedelika generelt og kontaktnettverket mitt er svunnet hen her i Oslo og eneste jeg får tak i er utblandet cola.. Siden det viser seg vanskelig har jeg da lyst til å dyrke.
 20. jiffemann

  Strain som ikke lukter for mye.

  Korrekt, godt kullfilter, og kanskje det aller viktigste, som en del kanskje ikkje er klar over i starten, om du har for kraftig vifte vil den greie dra mer luft igjennom filteret enn det klarer filtrere, så filter og vifte må være "kompatible" for at det skal bli luktfritt. Folk kjøper ofte kraftige vifter for å holde temperaturen i sjakk, men glemmer (vet ikke) at filteret ikke står i stil.
 21. OGrow

  Ingen utegrow i 2018?

  Blir ikke ferdige utendoers. Auto eller earlys funker.
 22. JackMalone

  Strain som ikke lukter for mye.

  Aldri hatt noe problem så lenge kullfilteret et i topp stand
 23. JackMalone

  Ingen utegrow i 2018?

  Har en del bagseeds av typen SuperSilverHaze, som jeg vurderer å prøve meg på ute i det fri i år. Noen som har en fremgangsmåte her? Planen var å la de kose seg inne hjemme i noen uker med en bitteliten håndvifte som blåser på de. Så de forhåpentligvis er sterke når de skal ut på egenhånd. Hvor viktig er det med vanning og næring hvis de står ute i naturen? Og er det noen som har trua på dette?
 24. OGrow

  Ingen utegrow i 2018?

  Noen som takler litt juling. White Widow, Ak 47 etc
 25. daffe

  Strain som ikke lukter for mye.

  Jo, lukter litt. Hadde utlufting til kjeller. Skikkelig filter og vifte. Man kunne kjenne det så vidt i kjelleren etter noen dager. Tok luftingen ut og da kjenner man ingen ting, selv om man står med nesa i utblåsingen. Men det er litt lukt der så hvis man ikke blåser det ut så vil man kunne kjenne litt etter hvert.
 26. jiffemann

  Strain som ikke lukter for mye.

  Om du har riktig dimensjonert kvalitets vifte / filter, så skal det ikkje lukte i det hele tatt.
 27. Hemp Hampesen

  Ingen utegrow i 2018?

  Prøver meg utendørs i år.Noen auto anbefalinger for nybegynnere?
 28. Hemp Hampesen

  Strain som ikke lukter for mye.

  Filter må jeg ha men blir jo lukt læll:)
 1. Load more activity
×