All aktivitet

This stream auto-updates   

 1. I dag
 2. LHC; -Tror du kommer meget langt og høyt bare ved å spørre etter "Growshops" der, forstår de ikke hva du spør om, har de i sikkert inget forhold til marihuana heller, men de som fatter, geleider de deg til nærmeste og beste som drives av deres kusine og som de får prosenter fra. "Growshop" er nærmest blitt en International yrkesterminologi som forestås globalt. Og tar en gammel gubbe feil og tror det er frisørsjappa du vil til, burde kroppsholdningen og suuuuuget i øya dine alene, få gubben til å få deg levert til riktig sjappe.
 3. Yesterday
 4. Pollen, hva heter growshop på spansk?
 5. Så lenge du ikke sa noe om hvor mye du røyka og helst ikke at du røyka i det hele tatt så skal det der gå greit
 6. Noen sier at Finnskogen skal være bra
 7. Det er dette jævla opplegget med at en må ha X poster for å få full tilgang til forumet, hvilket fører til at rekrutter gang på gang blåser liv i eeeeldgamle tråder.
 8. velidg bra !!
 9. En liten situasjonsrapport er på sin plass. Var der i går, og det er bare å bekrefte, der er det som i gamle dager. Antar at det var ca 20-30 boder som Erlendobloom sier over her. Stort utvalg og god stemning!
 10. Siste uke
 11. Fortsatt veldig mye å gjøre på jobb så ikke veldig aktiv her inne men ting i skapet går stort sett av seg selv, jeg må bare fylle på vann og næring (noe jeg burde gjøre i kveld) Er stor forskjell på røttene bare på 20 dager ca :)
 12. ignore me. Irrigasjonssystemet var tett. Liten fiks og hun drakk 10liter
 13. altså, det er ikke snakk om den mengden at det er varebil altså.
 14. Jeg nærmer meg slutten av uke 6 av blomstring og har to uker igjen før jeg skal høste. De siste 5 dagene har jeg merket at hun drikker mye mindre vann enn tidligere, kanskje så mye som 50% mindre. Er dette normalt eller er det noe jeg må gjøre noe med? Hun ser frisk ut og alt jeg kan henge meg opp i er noen brune prikker på noen få vifteblader. Næringen er i følge Cannas tabell for "heavy feeding".
 15. Takker. Har sjekket litt og det er mange butikker å velge i. Herregud å gøy det blir når det her blir lovlig og man kan slå seg løs med drivhus og lokale dyrkesjapper:-)
 16. Min erfaring er at å kjøre en svær Citroen Jumper varebil på grenseoverganger er det samme som å si "stopp meg" :D Etter flere europaturer har eg mista tellinga på kor ofte eg har blitt stoppa :D
 17. Eller gro sjapper . Jeg har 6 aa velge mellom her paa den lille plassen jeg bor . Barcelona har nok en del mer . Good luck
 18. Sjekk social clubs der nede, jeg mener å huske at flere av de solgte frø.
 19. Dersom du har ugler i mosen, vil jeg fraråde Svinesund. Har passert der 3-4 ganger de siste årene og har hver eneste gang måttet kjøre sikksakk mellom hindringer og til slutt forbi en granskende toller. Kanksje "uflaks", men på grenseoverganger lenger nord har jeg aldri sett en toller på selve grensa. Kun ved ett tilfelle har jeg møtt politi og tollere langt inne på norsk side etter Charlottenberg der de dirigerte trafikken gjennom en rasteplass. Det er nå mange år siden og har på mine utallige harryturer etter dette aldri sett annet enn skog og dårlige veier i disse trakter. Men husk at det er videoovervåking og skiltgjenkjenningssystemer på alle grenseoverganger. Jeg tror at sjansen for å bli stoppet er minimal på en nordlig, mindre overgang dersom du kjører en grei personbil som er registrert på en A4-borger.
 20. Heisann, lurte på om noen her på forumet har noen erfaring med reise fra Gøteborg til Oslo og dette med toll. "Alle" vet at måten tollvesenet jobber på er uforutsigbart, men jeg lurte på basert på folks erfaringer, hva er den tryggeste måten dere ut i fra erfaringer vet om når det gjelder tollkontroll?. Har selv reist med både buss og tog uten å opplevd noe toll, men jeg vet det jo skjer og vil høre på andre sinde erfaringer på dette feltet.
 21. Først blir du jævla hårete på kroppen og senere helt grønnsak i hue. ;-P
 22. Folk bader i saltvann, og noen blander bittersalt i badekaret. Konsekvensene er nok ikke så alvorlige :-)
 23. Ser at du helst skal unngå hudkontakt med plantenæring, men lurer på hva konsekvense kan være?
 24. Jeg skal i området rundt Barcelona
 25. He , he , det var fint aa hoere . Ja , etter 14 aar med groing , saa har det blitt en del strains , men ikke mange som fristet til aa gro to ganger , unntatt den gode ,gamle WW. Hvor i Spania har du tenkt deg ? Kanskje jeg kan hjelpe deg ?
 26. Smak av fugl er positivt og betyr noe sånt som , jummi jummi det så bra ut. Takk for tips:-)
 27. Er ikke sikker paa hva du mener med ' smaker av fugl ' ,,,, ? GP har jeg hatt fire runder med , BJ to , men de er paa lista mi igjen til hoesten .
 1. Load more activity
 • Hvem er pålogget (Se komplett liste)

  Det er ingen medlemmer pålogget nå

 • Nylige statusoppdateringer

  • Gartneren

   Gartneren

   Tilbake ;)
   · 2 svar
  • n337

   n337  »  KaffeKnut

   Kan jeg sporre hva du bruker til ventilasjon og hvordan du ventilerer? Jeg vil unngaa for hoy temperatur som du hadde tidligere. Setter pris paa tips :)
   · 4 svar
  • FranskForsker

   FranskForsker  »  Even Ganja

   Hei Even! Jeg ser jo at du ikkje har vært herpå i litt over tre år, men om du logger inn jeg ville spørre - jeg gjør forskning om bevegelser for lovliggjøring av cannabis i Norge, og jeg ville gjerne ha en kopi av det gammel DnC program... nettsiden ble lagt ned, jeg ikkje om noe kopi blir i noe sted.
   takk!
   · 4 svar
  • FranskForsker

   FranskForsker  »  DiNapoli

   Hei! Jeg synes at jeg gjenkjenner navnet ditt - er du persjona som skapet "ungdom mot ungdom mot narkotika"? Jeg ville gjerne ta kontakt med hvem som hadde skapet det men klarte ikkje. om det er deg, ville jeg gjerne lære mer og UMUMN
   · 0 svar
  • FranskForsker

   FranskForsker  »  BK

   Hei Bk! Beklager for å forstyre deg. Jeg er en masterstudent i Frankrike som skriver om bevegelser for legalisering av cannabis i Norge med vekt på Nord-Norge. Jeg såg at du er en administrator - er det ok om jeg stiller deg et par spørsmål om historien av Norcan? eller vet du til hvem jeg kunne spørre?
   tusen takk!
   · 0 svar
 • Populære bidragsytere

  1. 1
   LHC
   LHC
   7
  2. 2
   SixIxIx
   SixIxIx
   7
  3. 3
   jiffemann
   jiffemann
   7
  4. 4
   Gaya
   Gaya
   4
  5. 5
   OGrow
   OGrow
   4