Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Så, som tittelen sier, dette ser ut til å være det beste jeg er i stand til å få tak i dag. Rød Libaneser er Indica mens NYC diesel er sativa dominant. Jeg foretrekker sativa. Noen som kan gi noen pekepinner på hva som mest sannsynlig vil gi best funk av disse? det er så lenge siden jeg har røkt pot at jeg husker ikke hvordan det var, eller om jeg røkte opp denne mye fortere enn hasjen.
 3. Yesterday
 4. Ras

  Lege

  Hei Skrev en lengere melding til deg, men så at du ikke kan motta mld fordi du er rekrutt. Ser du er fra bumundal, jeg er i området og er en stoner som kunne trengt flere likesinnede venner.
 5. Oljemannen

  Skudd i blinde

  Hei Som overskriften antyder, så er dette et desperat forsøk, og jeg har null forhåpninger. Men det koster meg bare noen ord, så jeg prøver. Saken er at jeg har et nært familiemedlem med kreft. Han har nå fått beskjed om at det ikke er mer helsevesenet kan gjøre, og at han kan håpe på noen gode måneder på slutten nå. For en stund siden begynte jeg å dyrke for å lage såkalt rick Simpson olje. Jeg har fått laget litt, men fant fort ut at jeg måtte oppgradere utstyret mitt en del fir å få den mengden jeg trenger. Så til nå har jeg fått laget ca 20 ml olje. For en full behandling trengs ca 80 ml og jeg skal til å sette nye frø nå, men da går jo månedene fort. Mitt håpløse spørsmål er da om det finnes noen der ute som har ca 300 g råvare helst indica eller indica dominant. Og om vi eventuelt kan gjøre en byttehandel, kan gjerne gi tilbake det dobbelte om jeg får tid på meg. Men med de markedsprisen som er nå, så har jeg ikke råd til å kjøpe 300 g sånn uten videre. Noen som kan hjelpe eller har andre tips eller råd? Som sagt forventer jeg null og nada, men håper å unngå nettroll akkurat i dette tilfellet
 6. Last week
 7. Franky

  Bekjempe skadedyr? (Spinnmidd)

  Små fluer ja, dem sniker seg fra ingensteder inn. Prøv å hold det så rent å pent! Neem olja tar knekken på det meste;)
 8. 5ern

  Tips til første grow

  Om den ventilen går rett ut i friskluft vill det jo dampe en del noe som kan vekke mistanke?
 9. "Grønnefingre"

  Tips til første grow

  Hvis du har kullfilter vil det ikke komme lukt ut av ventilasjonsrøret. Men når du åpner telte for å vanne osv vil det komme lukt i rommet for en liten periode.
 10. Musj

  Tips til første grow

  Takk skal du ha! Skal prøve dette.
 11. jiffemann

  Tips til første grow

  Du burde sette slangen som kommer ifra kullfilteret/teltet til å pushe lufta rett ut ventilen.
 12. Musj

  Tips til første grow

  Har ventil på rommet, men er litt redd for å åpne den pga lukt som en gang kommer.
 13. jiffemann

  Tips til første grow

  Det viktigste er ikkje frisk luft utenifra, men å få den fuktige og varme lufta ut, ikkje berre ut av teltet, men ut av rommet teltet står i. Ingen ventil i rommet ?
 14. Musj

  Tips til første grow

  Sitter å tenker på avfukter nå ja, er litt vanskelig for meg å få frisk luft utenfra.
 15. Leupold

  Trøbbel?

  https://imgur.com/a/nR1gn9f
 16. Leupold

  Trøbbel?

  Hei godtfolk! Forsøker meg på min første Coco-grow, men opplever symptomer på en av plantene jeg ikke har sett før. Har selvsagt forsøkt å finne ut av dette selv, men som helt fersk på Coco, føler jeg at assistanse fra dere er nødvendig. Generelt: Lampetype (HPS/MH/CFL): LED Wattstyrke: 240W Lampens avstand til plantene: 60cm Lys-syklus(12/12, 24/0 etc): 18/6 Temperatur i rommet: 22-24 Evt temperatur i medium: Luftfuktighet (sjekk både dag og natt): 45-60 % RH Ventilasjon (type vifte, kontinuerlig/periodevis?): Kontinuerlig utsug, 2 sirkulasjonsvifter. Type og mengde medium (i liter): Coco Plagron skylt og klar for bruk 12 liter Næringstype (fabrikat): Canna Coco Blandingsforhold, næring: Ca 2/3 av anbefalt Coco skjema + 1ml pr. L Calmag Har du hull i bunnen av pottene?: Ja Alder på plantene: 17 dager fra frø Evt hvor lenge i blomstring: Høyde på plantene: 9 cm Strain og produsent: RQS Northern Light Auto Fra frø eller stikling: Frø For hydro: Vanningsfrekvens(RW/Coco): Hver 2-3 dag pH i næringsvann: 5,9 pH i drikkevann: 8 EC i næringsvann: 0,7 EC i drikkevannet: 0,08 Luftkilde til vannet(DWC): Bekrivelse av problem: Som dere ser på bilde, relativ stor flekk på tidlig blad (2 tidlige blader) som ser ut til å ikke starte ytterst på bladkant, men kommer innenfra. Har ikke vært tilstede i 4 dager, slik at jeg vet ikke når dette oppstod. Planten er ung, så ønsker å rette problemet tidlig. Noe småfluer i rommet, men kanskje 3-4 stk og etter inspeksjon kan jeg ikke finne noe egg eller spist på blader.
 17. "Grønnefingre"

  Tips til første grow

  Hvis du klarer å få luften direkte ut av rommet så er problemet løst. Det vil også være en fordel med tanke på at du vil få friskere luft inn til plantene og ikke samme luften som bare sirkulerer. Hvis ikke det er mulig så åpne ett vindu på gløtt eller ei dør slik at du får ned fuktigheten i rommet. Det er nok ingen effekt å ha ei sirkulasjonsvifte i rommet der teltet står. Du må få den fuktige luften ut! Hvis ikke noe av dette er mulig å få til må du kjøpe en avfukter. For høy fuktighet seint i blomstringen kan ødelegge alt!
 18. Leupold

  Bekjempe skadedyr? (Spinnmidd)

  Har hatt problemer med småfluer som er jævlig plagsomt. Brukt fluepapir og "feller" med vin/eddik/såpe med varierende hell før. Tenkte å bruke det forebyggende i fremtiden for å unngå problemer med skadedyr.
 19. jiffemann

  Tips til første grow

  That would explain it Du trenger mer bevegelse i lufta i rommet. Eller få lufta fra teltet ut av rommet, så ikkje den samme lufta blir trekt inn i teltet igjen.
 20. Musj

  Tips til første grow

  Den ligger på mellom 60 og 62.
 21. jiffemann

  Tips til første grow

  Om lufta fra teltet bare blåses ut i rommet og deretter inn i teltet igjen, så er det klart en vil få litt problem med høy luftfuktighet etterhvert som lufta i rommet blir mer og mer metta. Hva er luftfuktigheta i rommet utenfor teltet ?
 22. Musj

  Tips til første grow

  Måleren står midt i teltet, ca 80 cm ovenfor gulvet. Luften kommer fra samme rom som teltet, jeg er litt usikker på hvor mange m3/t viftene flytter. Hadde det hjulpet å satt en til vifte på rommet som teltet står i for bedre sirkulasjon?
 23. "Grønnefingre"

  Tips til første grow

  Hvor har du måleren? Går luften ut av rommet eller inne i samme rom som telte står? Du har ett stort telt og trenger mye avsug. Hvor mange m3/t flytter viftene dine? 71% er innenfor. Kjør på med mye sirkulasjon i rommet, så er det ikke noe problem!
 24. Nå syns jeg da 5 uker i blomst hørtes i tidligste laget for å ta noe som helst, nå har jeg personlig ikke noe erfaring med auto, personlig er min erfaring at mellom uke 4 og 6 er da budsa legger på seg mest. Kan du gi mer info ang strain? Ikke noe galt med fjerne småtteri i bunn, det vil igjen føre til økt energitilførsel til det som gjenstår over. Men det vil ikke ha noe særlig effekt for deg når du allerede nå er 6 uker i blomst
 25. jiffemann

  Tips til første grow

  Når det er sagt, så er ikkje 71% så altfor gale. Faktisk helt innafor ifølge dette VPD "kartet" :
 26. jiffemann

  Tips til første grow

  Om luftfuktighet kommer ifra plantene, og ikkje fra overvanna potter eller i verstefall luftfukter, så har du 2 alternativ. Kraftigere uttrekksvifte eller luftavfukter.
 27. Musj

  Tips til første grow

  Jeg sliter litt med høy luftfuktighet inni teltet. Temperaturen ligger på 25.6, og luftfutigheten ligger på 71%. Hva gjør jeg for å få ned luftfuktigheten? Jeg har 2 vifter, men hjelper ikke så mye
 28. velorex

  Icmag 420 cup 2020

  https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=369790 http://imgur.com/a/bEgsKHQ
 1. Load more activity
×