Gå til innhold
 • Hvem er pålogget (Se komplett liste)

  Det er ingen medlemmer pålogget nå

 • Nylige statusoppdateringer

  • Casper DiNapoli

   Casper DiNapoli  »  SixIxIx

   Er det ikke noe PM lengere?

   Sliter med å laste opp bilder bortsett fra den ene screenshoten.

    
   · 5 svar
  • Bamse

   Bamse

   Søker leilighet / rom / hybel i Bergen. - Rolig type  - Stabil økonomi. Gir kontakt på forespørsel her. Jeg flytter dit uansett. Hyggelig å treffes! God påske! 
   · 0 svar
  • stealthgrower

   stealthgrower

   At det skulle eksistert 2 ukers syklus planter!
   · 0 svar
  • onto

   onto

   Godt Nyttår Norcan
   · 0 svar
  • Bamse303

   Bamse303

   det er ikke sant det de sier, jeg kan fortsatt få ereksjon, snufs, men HVORFOR er jeg så jævla populær blandt disse botene da :O
    
   · 4 svar

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Soilandcatsand

  Spør en gartner

  Spør for en venn :p Han bruker bare coop kattesand som drenering men hvordan er ph verdiene på dette her? Vil det ha noen hensikt å vaske/koke sanden før bruk? Var innom rema 1000 og de fører også kattesand som ikke klumper(sto på sekken). Hurra, for kompisen min, som lurer altså Men sto noe om ph verdi 10. Dumt jeg ikke tok bilde men ja. Vi har sikkert noen kloke hoder som har peiling på dette? #skogstrollet ?
 3. Sash

  1.mai

  Fikk ut 3stk idag Vet ikke hvilken strains det er, fikk frøene av en kompis som hadde fådt de av en kompis osv. 5av 7 frø har så langt vokst bra. Dette er mitt første forsøk på dyrking, så har ikke de helt store forhåpningene
 4. Soilandcatsand

  Fra frø til mor.

  Slik lyder herrens ord. Da er det bare å peise på!
 5. Skin_Up

  1.mai

  Noen som har planta ut? Har satt ut autoer fra Nordenseeds de siste 2 dagene. Fylt huller med kjøpejord-blodmel-beinmel-langtidsgjødsel. Ca. 15-20 liter pr plante. Funnet så mange gode "in plain sight" spotter i det siste at jeg slang resten av frøene til spiring i dag. Regner med det skal la seg gjøre, på håret Btw så tester jeg et par Nordic Jack fra Nordenseeds ute og. Kan hende det er pointless, men trenger ikke mer en en enkel frøken igjen som mor Morro å høre om dere andres prosjekter, eller er forumet på vei mot slutten helt nå?
 6. ST

  Guide til Import av medisinsk Cannabis.

  Har slitt med angst og depresjon i hele mitt liv omtrent. Har diagnosen posttraumatisk lidelse og hverdagen er omtrent uutholdelig. Jeg vaper til daglig og har hørt at det skal være mulig å få juice med cbd som kan hjelpe. Noen av dere her inne som kan komme med tips. Jeg kan opplyse at jeg er 61 år og ønsker meg en bedre hverdag. Takk på forhånd.
 7. Pot

  Søker likesinnende:-)

  Jeg er ganske nyinnflyttet i Hedmark. Kommer fra Fredrikstad. Noen kontakter og oppdrive i Trondheim eller Hamar? :-) og hvor bestilles det frø er?
 8. Onkel

  Fra frø til mor.

  Det du kan gjøre er å poppe beansa, og la de vokse litt, ta cuts og bare sett planten til blomst, da vil du få raskere svar på om det er hun/hann, enn å vente på førblomst.
 9. Siste uke
 10. BK

  BK nå må du ta ett valg

  I morgen skal jeg snakke med en gammel travel på forumet, som kjenner NorCan like godt som sin egen bukselomme. Denne personens tilbakemelding - samt alle tilbakemeldingene som har kommet her - vil legges til grunn når jeg kommer med forslag til løsning i løpet av uka. Dette er en beslutning som ikke kan tas på stående fot; vi er som nevnt ved en korsvei, og det er verdt å bruke litt tid på å gjøre det riktig.
 11. Soilandcatsand

  Planter og lys pr. m2?

  Du kan sikkert presse 9 planter pr. m2 i ti liters bøtter, hvor det er viktig at du med jevne mellomrom bytter plass på plantene og kjører på med defoliation. Med de enkleste råvarer, lite kunnskap og 400 w så bli happy om du får 20-30 g per plante (feks kjører Northern light). Eller jeg hadde blitt glad med slike mengder. Med litt erfaring, bedre utstyr og mer fokus på selve dyrkingen så kan du fint få 50 g per plante under en 600 w. Men det er maange variabler som spiller inn. Bare kom i gang, dyrk heller til eget bruk enn å bidra til mer mafia virksomhet gjennom å kjøpe på gata. I tillegg er det du røyker ikke blitt kødda med av useriøse handelsmenn som bare er opptatt av profitt og ikke kvalitet.
 12. Soilandcatsand

  Fra frø til mor.

  Det er ca 2 måneder til jeg trenger noen jenter klare til å svitsjet på blomst. Jeg har noen regulære frø liggende men hva er raskeste vei til at jeg kan ta stiklinger av en dame, forhåpentligvis er det en eller to? Mulig jeg er sent ute mtp disse 2 månedene? Smell laus med forslag, hva er det beste jeg kan gjøre?
 13. Casper DiNapoli

  Konsert på onsdag (23.05)

 14. Kjell T. Ring

  Planter og lys pr. m2?

  Problemet er at man kan alltid si at den yielder 400g pr. m2. Men det er mange faktorer som spiller inn og det vet selgerne. Derfor kan man skryte uhemmet uten å bli klaget på(din feil, ditt oppsett og dyrkemetode). Det er en variabel... Men det t finnes ærlige sjeler der ute, selv om de blir mere og mere vanskelig å oppdrive nå til dags. Tze internet, tze world of suckers! Neida, bare sjekk andre fi\orums etc ang strain og hva du leter etter... da kan du gjøre deg opp en mening.
 15. Kjell T. Ring

  Planter og lys pr. m2?

  Pr. kvm bruker man vanligvis 400W HPS ca, du kan stappe inn 600W også, men da går det på bekostning av ventilasjon. Du kan brukie 1000W på 1,2x1,2 også men da må du ha en vifte og kullfiter i riktig proposjon. Men aldri stol på hva frøselgere sier, de er selgere.
 16. Når frøprodusentene oppgir gram pr. m2, hvor mange planter mener de da og hvor mye lys?
 17. https://e24.no/naeringsliv/canada/kjoeper-rival-for-18-milliarder-blir-verdens-stoerste-produsent-av-medisinsk-marihuana/24338368
 18. Bamse

  Spørsmål om baking av brownies med hash

  Smør og vann i panne, varm opp, ikke kok, la det surre noen timer, sil av, kjøl ned, plukk ut smør etter kjøling. (Tilsett en shot shot sprit når det er grønt) Jeg har et tips for å gjøre kvelden, for dem som skal smake på kaken, komfortabel. Tips; bruk 1/4 av det du ville brukt i en joint per porsjon. F.eks. 0,5 x 24 = 12g (joint) 12g / 4 = 3g (kake) Det ser kanskje ikke så mye ut på papiret, men vet du at delta 9 THC (de psykoaktive stoffet i cannabis) omdannes til et sterkere produkt når det spises? Det omdannes til delta 11 THC og dette er grunnen til at man hører om bad trips rundt edibels. Lykke til!
 19. LHC

  BK nå må du ta ett valg

  Jeg reklamerer fordi jeg selv synes utveksling av erfaringer på tvers av miljøer er veldig utviklende. Jeg reklamerer for Norcan på Grønstue også.
 20. cannawiz

  Hva skjer her admins?

  Mulig at jeg ikke har fått med meg noe her? Får ikke opp disse lengere? Skjer
 21. Salmotrutta

  BK nå må du ta ett valg

  hvorfor reklamerer du for det forumet der, her på norcan? er det ikke bedre at noen av danskene blir aktive her istedefor at vi blir aktive hos de? men jeg skjønner faktisk ikke hvorfor vi skal ha en aktivist del her inne som vil synliggjøre forumet enda mer for feil folk. hvis jeg skal spytte inn kr, så er det kun pga dyrkingsdelen
 22. pooh

  Spørsmål om baking av brownies med hash

  Ja du bør dekarboksylere. Ved oppvarming til 122 grader i 25 min. Får du ut 80% THC. Enkleste måten å komme i nærheten av tallene ovenfor er å blande hasj i smør eller kokosolje og varme dette i en bakerovn. En bakerovn vil ikke ha jevn temperatur men hvis du blander hasj i smør eller olje vil det føre til at hasjen blir utsatt for litt mindre temperatursvingninger.
 23. Jeg har lagd brownies med gress et par ganger før, men til uka skal jeg lage brownies med hash (middels kvalitet) for første gang, så jeg har et par spørsmål. Hvis jeg lager en langpanne (circa 24 porsjoner) med brownies, hvor mange gram med hash burde jeg ha med? Skal jeg "decarboxylate" (vet ikke hva det heter på norsk), sånn som man gjør med gress? Er det noe annet jeg burde vite om? Takk på forhånd til alle som kommer med råd :)
 24. Casper DiNapoli

  Konsert på onsdag (23.05)

  På onsdag blir det en markering inkludert konsert i Vaterlandsparken i Oslo. Markeringen er en protest mot manglende brukerstemmer i Bent Høies rusreform-utvalg, og Arild Knutsen er hedersgjest. Det starter 17:30 og varer ca. til 20:00
 25. LHC

  Innspill til Høies rusutvalg

  Nei jeg skjønner. Nå har jo @Casper DiNapoli et poeng i at utvalget trenger innspill ift hjemmedyrking. Det beste hadde kanskje vært om Normal hadde stått for det. Da kommer det fra en interesseorganisasjon. Jeg kan ikke se noe annet enn at alle parter er tjent med at så mange som mulig dyrker hjemme til eget og venners bruk.
 26. LHC

  BK nå må du ta ett valg

  Jeg blir gjerne med å rulle noen kroner for å holde Norcan over vannet. Ellers synes jeg det er en god idè å knytte seg sterkere opp mot danskene fordi vi er skandinaver med mye felles kultur, språk og klima. Dyrkeinteressen i DK har væt eksplosiv de siste årene mye pga at folk ikke gidder å bli hetset av politiet ute på Staden. De holder på å legge til rette for egenproduksjon av medisinsk Cannabis. Det er også fler og fler frøavlere som etablerer seg der. Så jeg vil slå et slag for at dere begynner å bli aktive på www.grønstue.net og at dere som drifter Norcan leter etter sponsorer blandt de danske growshops. Ellers synes jeg man skal åpne forum for Dyrkeloggerfor alle medlemmer. Er det noe som er inspirerende så er det logger. Det jeg gjerne vil er at folk som er interessert i cannabis og som kommer hit leser dyrkelogger og tenker at dette vil jeg også gjerne gjøre. Ellers så tenker jeg det kunne være en god idè å lage Norcan om til et større konsept. F.eks noe sånt som en nedskalert utgave av Hightimes/Herb/Leafly der en del er forum for dyrking osv. Jeg synes også @BK kan oprette en tråd for idèmyldring som handler om hvordan Norcan kan utvikles til en plattform som flere tiltrekkes av og trives på.
 27. pappaweed

  Hjelp. Virkelig.

  http://pappaweed.no/2018/05/cannabisrittet/ Så jævla mange folk sitter hjemme på ræva. Røyker, og ser hva som er feil. Men de tør ikke si hva som er feil. Fordi majoriteten mener noe annet. Men du. Som leser dette. Kjenner kanskje en annen, som også røyker?. Som også skulle sett vi kunne ha brukt cannabis lovlig i Norge. Del den til han eller hun, kanskje kommer jeg i mål? For når brydde du deg, om noe. Utenom deg selv?
 1. Load more activity
×