Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Scatcat

  Fruit Punch Auto

  Så bra! Er det noe spesielt jeg ikke må glemme, eller må passe på nå som det ikke er igjen så lenge? Å ser det ut som at hun har bynt med blomstring? Har blitt så mange små hår inntil stammen, men det er kanskje bare masse nye blader på tur ut?
 3. jiffemann

  Fruit Punch Auto

  Ser jo vldig bra ut den der =)
 4. Slik ser min Fruit Punch ut i dag Min første test grow. Har kun brukt biobact og ferdig gjødslet jord fra gartneriet. Hva syns de erfarne, ser hun fin ut? Hun ble sådd den 20 juli, og skal være ferdig i starten av oktober (auto) Noen som har prøvd denne strainen før? 2 https://imgur.com/gallery/dOhcizZ
 5. Last week
 6. Det er autoflower frø de som jeg har plantet å alle fem kom opp som female. Skal se om jeg kanskje ikke får lagt ut noen bilder etterhvert som jeg får lastet opp. Fikset med telt og hele pakken, har vell å merke ikke humidifier eller de-humidifier noe som eventuelt kommer etterhvert. Har tenkt tanken på å eventuelt fikse et telt til, et rent for grow og et for bloom. Plantene ser i mine øyne samt de få som har sett dem sier at det er friske planter som forhåpentligvis vill gi god røyk!
 7. Hageselskapet

  Kjøpe utstyr

  Takk for tipset, det skal jeg absolutt gjøre neste gang jeg skal til København.
 8. satt på 12/12 nå s spent pga er bar e frø fra en venn som hadde go avling så d e ble en meter føsr blomstring så dette gblir intresant noen tips for blomstring? den er vell indica utifra utssende tror jeg
 9. 12/12 for regulære planter, 18/6 er ofte anbefalt for autoer. Men om planta allerede er 1meter høy så kan det bli interessant med tanke på evt takhøyde framover. Uansett lykke til.
 10. skal sette d ei blomst e r ca en meter lang eusikekr på hvilken type men ser stor å flott ut å skal settes i blomst hvordna skal jeg g å fram m lys å vaning osv osv ? kan noen gi meg noen tips er nybegynner men ser lovende ut så vil ikke dumme meg ut med lys flip 12/12 eller 18 timer =? sette froskjellig. å er det 12 på 12 av ? eller ? takker for alle råd å svar !
 11. Putin

  Kjøpe utstyr

  Jeg har god erfaring med å frø over disk på chillo.dk . Han som jobbet der sa det bare var å ringe eller sende en mail noen dager i forveien før du møter opp så ligger det klart når du kommer. Er ikke sikkert alt som er på lager på nettet er i butikken. Før tror jeg de hadde butikker andre plasser i tillegg til Køben
 12. Putin

  Pass på ved bestilling av frø etc.

  Jeg har hatt flere forsendelser med frø hvor jeg "plutselig" måtte hente den på postkontoret under falskt navn. Det er surt å vite at man har brukt et par tusen på god genetikk som man ikke får men sikkerheten må komme først, alltid. Om han hadde bestilt en hekto med heroin eller 500g makka så koster det sikkert mye mer. Så ærlig talt kan jeg forstå fristelsen til å møte opp å prøve å få det utlevert.
 13. Scatcat

  Lege

  https://cannabisnow.com/why-you-should-tell-your-doctor-if-you-smoke-cannabis/ Jeg har alltid sagt det til legen Etter jeg fortalte terapauten min (PTSD) at jeg bruker cannabis, og han så de effektene det hadde i motsettning til den fantastiske seoquel'n han og fastlege prakka på meg i fjor, pluss alkoholen jeg har misbrukt siden 14 års alder, har han stillt masse spørsmål med genuin interesse i ettertid. Han har også anbefalt meg på det sterkeste å fortsette Forhåpentligvis anbefaler han det til andre pasienter, venner og bekjente også
 14. Hageselskapet

  Kjøpe utstyr

  Jeg må forøvrig si at jeg var godt fornøyd med meg selv da jeg befant meg utenfor Chilllos i Køben i sommer. Listen var skrevet, jeg skulle kjøpe både nybegynnervennlige autofeminiserte frø og noen få regular, så jeg på sikt kan lage mine egne frø, bare for å finne butikken stengt. "Lukket grunnet sykdom", sto det. Jeg ble så skuffet at jeg trøstespiste hele tre is.
 15. Hageselskapet

  Kjøpe utstyr

  Heisann, en stund siden sist nå - og det er med litt røde kinn jeg leser mine tidligere innlegg. Åh kjære vene, her var nok ambisjonsnivået noe høyt, ja (men er ikke det litt typisk for flinke piker?) Kjellerens fysisk tilstand fikk meg grundig jordet. Ikke engang hageblomstene mine, som jeg samvittighetsfylt bar inn og lagret hver vinter, trivdes særlig godt i den fuktige og innestengte lufta. Og veggene? Var ikke det mugg? Og alt rotet? Jeg har derfor tilbrakt tiden med å bære ut, pusse vegger, male og renovere. Og så var det vinduene; de burde absolutt byttes - og hva med lufta? Hvis ikke jeg gjør noe med den, er kjelleren ubrukelig. Det er her jeg gjerne vil høre fra dere med ekspertise innen ventilasjon. Jeg skal installere et balansert, industrielt ventilasjonsanlegg - noe som måtte gjøres uansett for at kjelleren skal være mulig å bruke (nå blir alt av papir og klær ødelagt etter kort tid) - og skal levere utkast til hvordan jeg vil ha det lagt opp, om litt. Noen særlige tips?
 16. Scatcat

  Nå må Norge innføre medisinsk cannabis.

  Tråden er slettet. Noe jeg syns er hysterisk artig, for her er hva som skjedde: Vi snakket om rus. Jeg fikk beskjed fra KG ekspertene om at metadon er myyyye tryggere enn heroin, og selvsagt tryggere enn cannabis. Da det viste seg at noen var enig i dette ble jeg rett og slett redd, for dette er jo kjernen av problemet med dette forbanna forbudet. Folk tror cannabis er det samme som et heroin skudd. Uansett, jeg delte linken til tråden på facebook. Folk leste, og folk var lite imponert (selvfølgelig). Noen kommenterte, og ga utrykk for hvordan disse menneskene ikke bare snakker om alt de ikke kan noe om, men også satte spørsmåltegn ved hvordan de faktisk oppfører seg mot andre mennesker. Denne personen fikk da beskjed fra en altvitende å lese hele tråden, så forstod han nok Jeg svarte enkelt og greit at det var nok ikke noe problem, det er nok mange som har lest hele tråden her, siden linken ligger offentlig på facbook Da gikk det kanskje 10 sekunder før hele tråden ble borte. Dette er veldig artig, med tanke på at KG ikke er et privat forum, men et offentlig ett der du absolutt ikke må være medlem for å lese forum. Da lurer jeg på hvilken forskjell det gjør om den er omtalt på FB. Så lenge den var offentlig stilles den på samme nivå som hvilket annet kommentarfelt, eller en avisartikkel. Spørst om noen ble litt flau over egen dumhet? Eller er det Kvinneguiden selv som er livredd for vitenskap, fakta og skadereduksjon?
 17. Borgerrotte

  HJELP;gule små spots på bladene og større på andre???

  Syns du sikter litt lavt mtp. pH? Mellom 6-7 virker å være konsensus.
 18. Dr Dank

  Pass på ved bestilling av frø etc.

  Men det var det han gjorde! Ser du ikke det. Han troppet opp på en PostiButikk og ble dermed busted. Politet ville brukt ressurser til å vente på han ved evt avhenting i postkasse også, det er innlysende sett i alvoret av straffehandlingen. Han var en Dumb ass!! Med EN gang Tollvesenet oppdaget pakken var han busted! (i teorien), de måtte bare få vedkommende til å hente pakken. Har 100% null og nix og si hvor han møter opp for å hente den. Hadde de lagt pakken i postkassen hans i stedet, hadde det samme skjedd! Busted! Men ifølge din logikk en fri mann. LOL er vel det mildeste form for reaksjon jeg kan komme med. Hvis du tror lovgivende myndigheter i Norge ikke gidder/har råd/tid til å følge opp saker som dette uavhengig om pakken er lagt til avhenting på postkasse kontra postkontor, så må jeg påstå at du mildt sagt er lite opplyst. Han ble busted for det han prøvde å sende narko over grensa med posten, og Tollvesenet stod for beslaget og dermed også grunnen til at han ble tatt. Nei han hadde ikke blir tatt om han ikke hadde hentet pakken, derfor er viktig at Toll og Politi gjør det de kan for at han gjør nettop det! De gir mottager et inntrykk av alt er som normalt. Når/hvorfor var det folk begynte å regne pakker som tapt når de er lagt i postkassen og ikke på postkontoret? Som det ser ut så hadde han hentet pakken uansett hvor den ble utlev, det ser man da han var dum nok til å hente den på postkontoret i første omg. Jeg la ut et tips for de her på forumet som evt driver på sammen måte med fiktiv postkasse/navn. Slik at man kan være obs om man prøver seg på noe større som dette, men om all-mighty Jiffe admin ikke synes det er noe i saken så er det ikke det. Herregud så tåpelig! Neida bare bestill tusenvis av frø, hero og cola hjem til din fiktiv postkasse, sjansen for at du blir tatt er et minumum om du ikke henter det du sender, men da er det heller ikke noe poeng å send noe som helst. God dag man økseskaft!
 19. jiffemann

  Pass på ved bestilling av frø etc.

  Nei grunnn til at han ble tatt var ene og alene at han møtte opp på posten for å hente pakken. Hadde han ikke gort det, og regnet pakken som tapt, så hadde de med all sannsynlighet ikkje funnet ut hvem den var på vei til. Du går ikke til en plass for å hente narkotika hvor du må legitimere deg for å hente ut pakker, enkelt og greit.
 20. Dr Dank

  Pass på ved bestilling av frø etc.

  Det er ingen til null automatikk eller logikk i det du beskriver, jeg har jobbet i Posten. (Pakken kunne også vært for stor til postkassen, men det vet ikke du elr jeg noe om) Grunnen til at han fikk lappen i postkassen er i første omgang fordet det er normal prosedyre i Postgangen, men også fordet det er den enkleste måten med minst ressursbruk å få vedkommende til å faktisk møte opp til avhenting, slik at han må identifisere seg som rette mottager av sendingen, og derfor også som rette person bak gjeldende lovbrudd. Det er det dummeste jeg har hørt på lenge! Tror du postvesenet fant ut av pakken eller tollvesenet?? Grunnen til at han ble tatt var for det pakken ble stoppet i TOLLEN mister... De varsler Politiet om et beslag som er et grovt lovbrudd (jo det brukes ressurser på dette) , som igjen bruker postgangen videre for at vedkommende faktisk skal komme for å hente pakken. (eller en forfalskning av den/hente-lappen. Hvis du vil spikke flis på hva de sender videre, be my guest det er ikke sakens kjerne!) Men personen må identifiseres ved avhenting, for å kunne arresteres Hello!? Du kan kanskje fortelle med hvordan politi arresterer en mottaker med falsk identitet, om ikke noe blir sendt videre til avhenting??? Nei ikke sant!! De kan ikke det! Ingenting til avhenting = INGEN lovbryter møter opp! Så da må vedkommende på ingen måte få inntrykk om at alt ikke er som normalt, hvis ikke blir mistake fattet og han kan fordufte uten flere spor. Politi kan da ENTEN vente ved den fiktive postkassen pakken er adressert til, eller de kan vente ved et postkontor. Og jo! Ved større saker bruker Politiet med enn gjerne ressurser på å ta forbryteren. Du ser jo det av saken jeg presenterer her! Tro du politi er helt fraværende selv om de er få, eller har dårlig budsjett eller? Vet hvordan det er med Politi i Bergen, men de er ikke mer enn søppel på narkosaker har det vist seg. Nå snakker jeg om et scenario der pakken ALT ER BLITT STOPPET I TOLLEN, slik som beskrevet i artikkelen (les det jeg skriver), og er det vurdert dit-hen til at det grunnlag for videre etterforskning grunnet alvorlighetsgraden i lovbruddet! (Småpakker med frø og rulle-papir er SELVFØLGELIG ikke medberegnet her!) Da er det UVESENTLIG hvor du henter pakken din vettu Jiffe Tror du ikke Politiet vil prate med en person som bruker falks navn og adr? Bruk hue nå! Når tollvesen gjør beslag de mener er grove nok, så legger Politi og Tollvesen en felle for å få tak i mottaker ved avhenting. Hvordan skal de ellers ta bakmenn de ikke vet hvem er, hvis de ikke blir identifisert ved avhenting??? De kan ikke bare ta pakken vet du, mottaker må også tas.
 21. Med.Can.Bruker

  Nå må Norge innføre medisinsk cannabis.

  Ble utestengt igjen. Følger med. Legg opp till ekstrem aktivisme. Start opp narkotråder i alle varianter. La de forpulte dophuene smake sin egen medisin. Det er lovlig aktivisme.
 22. jiffemann

  Pass på ved bestilling av frø etc.

  Dude ... Forstår du ikkje at grunnen til at han fekk hentelapp istedet for pakken i posten var nettopp det at den ble stoppa av Tollvesenet ? Hadde de ikkje funnet den så hadde den komt i postkassa. Er jo en grunn til at folk som sender slikt i posten sender på en slik måte at det kommer i postkassa istedet for hentelappe. Gutten var naiv og trodde kanskje den var for stor for postkassa elns, som avogtil hender og derfor kom på posten istedet. Politiet har ikkje ressurser til å sette spanere på postkasser for "små ting". Samtidig som selv om de hadde satt spanere på postkassa denne gangen så hadde de ikkje tatt fyren, fordi den hadde aldri havna i en postkasse. Eneste grunnen til at han ble tatt var fordi han henta på posten. Selvsagt er det det, med fiktivt navn så er det ingen mistenkte i saken på et slikt tidspunkt... Den normale prosedyren er absolitt ikkje å la slike beslag gå videre til mottaker ... Wtf tror du de slipper ifra seg narkotika ? De gjør ting som i denne saken, sender hentelappe uten at pakken har forlatt tollen i Oslo.
 23. Med.Can.Bruker

  Nå må Norge innføre medisinsk cannabis.

  Det er det jævligste jeg har sett i noe kommentarfelt så der skriver ikke jeg. Men det verste er jo det at det slår tilbake på oss som samfunn. Terroristenes nyttige idioter.
 24. Med.Can.Bruker

  Nå må Norge innføre medisinsk cannabis.

  Det er jo ikke vanskelig å skjønne at det foregår ting når det skjer så åpenlyst. Men jeg har jo det samme materialet ute på Forskning.no. Rundt 200 kommentarer og like mange linker. Jeg har hvert der en to-tre år uten problemer med moderator, moderstoradvarsel. Har aldri fått beskjed der om at det er forherligelse og brudd på Norges lover der?
 25. Dr Dank

  Pass på ved bestilling av frø etc.

  Definitivt feil der mann. Er rett og slett naivt å tro at det er sånn de jobber. No offence! Hvordan tror du Tolletaten og Politiet arbeider om de ønsker å spore opp nettop slike beslag som kommer gjennom postgangen? Tror du de bare kaster pakken og driter i om mottaker/avsender muligens vil prøve igjen?? Nei seff ikke. De leverer pakken (eller en erstatning av pakken) videre for å få identifisert mottaker med buksene nede ved avhenting selvsagt. Akkurat som i saken nevnt tidl. Tror du han hadde sluppet unna om pakken hadde landet i postkassa? Nope not by a long shot! Den MÅ gjennom Tollen, der den ble stoppet i første omg og levert videre, slik at mottaker kunne taes. Snuten står klare å venter på deg mann. Spiller liten til null noen rolle om man får pakken i Postkassen langt pokker-i-vold til skogs eller på postkontoret som ligger vegg i vegg med politihuset. Så lenge man sender ulovlige varer over grensa, er sjansen for at sendingen blir stoppet veldig tilstede, uavhengig hvor stor pakke eller hva du har kjøpt. Da er det igjen fare for at Toll/Politi følger opp saken, og du vil få besøk av myndighetene DER pakken legges klar for avhenting. Jeg har opplevd nesten liknende tilfelle, hvor Toll og Politi sto klar å ventet på meg en dag jeg hadde "mistet" en sekk med 2,5 gram weed som gikk T/R Oslo - Kjøben, bussjåføren dro fra meg og bagasje i Sarpsborg. Da jeg dro innom busselskapet for å hente sekken dagen etter, huket fire spanere fra Toll/Politi meg opp for 2,5 gram weed som hadde vært på busstur! Hadde ikke trodd at Tollen skulle stå å vente på meg ved kontoret til busselskapet, men det gjorde de altså. Så du skal være litt mer forsiktig enn man først tror. Nei det er ingen forskjell om man henter pakken her eller der, så lenge mottaker av pakken er mistenkt, 100% uavhengig om det fiktivt navn eller postkasse. Hvordan kunne mottaker vite at pakken aldri var på postkontoret? Den normale prosedyren er å la slike beslag gå videre til mottaker, uten at de fatter mistanke om at leveransen er er blitt kompromittert. Mindre pakker med frø, og ubetydelige beslag vil sannsynlig bli destruert og saken henlagt, da hverken Toll/Politi har ressurser ti å følge opp småting. Moralen eller tipset her kan man si er... At så lenge man holder en lav profil og ikke tar sjanser mht til alvorlige lovbrudd når du smugler. Ikke sender pakker som gjør at du kommer i feil søkelys. Så er det lite til intet å frykte, men man vet faktisk aldri. Om man trenger å smugle større kvanta ulovlige varer over grensa, så er det ikke postgangen det smarteste løsningen, hent pakken selv og kjør den over grensa for egen maskin.
 26. Med.Can.Bruker

  Nå må Norge innføre medisinsk cannabis.

  Hyggelig å se du er motivert:) Slepp alle bremser hehe. Men det gikk jo bare 2 dager det og kontoen ble sperra igjen og beskjed om to Mnd. utestengelse. Det var jo en idiot som nekta på at cannabis var avkriminalisert i Spania så jeg måtte jo kommentere det. Han var jo tøff i trynet da når han fikk skrive masse dritt og han viste jo at jeg hadde skriveforbud. Og den røverhistorien da. At folk får seg til, og så mange som gjør det. Juger å fantaserer og blir døds fornærma når de blir jekka ned litt. Jeg har ikke sett hva som ble stående tilbake men jeg skriver noe sånt som nå har jeg retta opp kommentaren med avkriminalisering og fortsetter på temaet som er medisinsk cannabis og skrev en sådan for å bevise det. Men jeg rakk ikke å logge fort ut en gang før KRAGEBEIN slo beina unna meg. Men det var jo veldig forutsigbart da så forhåpningene var på samme nivå. Detaljer. Jeg har ikke sett på datoene men rundt 3 uker med moderator virksomhet nesten hver dag og noen ganger 2-3 ganger på en dag. Når jeg var på side 7-8 la jeg merke til at de modererte vekk innlegg på de første sidene som hadde stått i to uker? De har flere moderatorer på til en hver tid 24/7. Nyheter fra verdens helseorganisasjon og FN ble inndratt? Trafikkulykkestudier ble inndratt? Så jeg mista oversikten over hva jeg hadde oppe. Det er ikke nødvendigvis ikke noe problem men når du står der og har fått moderert bort 50-60 studier og du vet at du har blitt kødda med hele veien i organisert form så begynner det å koke litt. Moderatorene tillater person angrep, hetsing, og sabotasje mot trådstarter så du får jo hele tiden høre narkoman, rusmisbruker osv. osv. Ingen av mine rapporter ble tatt til etterettning så det ga jeg opp. Jeg gjorde noen feil i starten som jeg retta opp fortløpende. Jeg fikk inndratt rundt 10 bilder det var min egen feil. De avslører samtidig at holder på slik mot flere. Det stinker også at de har gått over til å leie moderatorer fra Europa hvis ikke det er vanlig. Moderatorer fra Europa vet vel ikke hvem de skal " ta " før de får beskjed om det. Systematisk trakassering er ikke noe innbilning. Vi blir jo også hetsa som gruppe og ser at andre blir trakassert. Etter min mening er det noe vi ikke bør godta lenger.
 1. Load more activity
×