Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Jeg venta et par dager, og da kom den siste i full fart. Takk for hjelpa
 3. Yesterday
 4. jiffemann

  Norsk Frøbank

  Dette var nok et bra social engineering forsøk på å få tak i masse bra genetikk gratis / billig
 5. jiffemann

  lever fortsatt dyrkeklubben?

  Du vil nok ikkje få noko svar derifra. Vert dødt lenge.
 6. OzOz

  lever fortsatt dyrkeklubben?

  Gammal tråd dette og, og Onkel har også abdisert... :/ Gjorde et forsøk på å sende epost til dyrkeklubben - nada. Noen som har fått svar derfra?
 7. OzOz

  Norsk Frøbank

  Gammel tråd dette, forsøk på å sende epost til welate er som å rope skogen - intet i andre enden, tydeligvis. Det koka vel bort i kålen? Too bad ..
 8. Heisann, overhode ikke meningen å kuppe tråden, men kanskje bedre å bygge på her enn å starte en helt ny. Super tråd med gode råd virker det for meg som! Virker som kanon-lys de der, men jeg funderer på å dyrke i et 60x120cm telt.. Er som en jungel av valg på de sidene deres, og tenger tips/link til det beste settet for denne størrelsen. Også, er det kanskje en fordel og bestille et sett hvor det er 2 separate heatsinks da det i fremtiden med forskjellig oppsett kan være enklere å justere i forhold til dyrkeområde?
 9. Last week
 10. Lunt sted, godt vær og gjerne en planteduk over (Støtt duken opp med pinner e.l. så den ikke henger rett på planta) mot nattefukt og utøy så går det gjerne greit. Gjorde noe lignende med et par autoer jeg hadde for noen år siden.
 11. Åssen tror dere det vil gå hvis jeg setter den ut i sola den siste uka ? Er amnesia autoflower
 12. SimonSays

  Den store Christiania/København-tråden

  Hva ser status på bodene i dag? Når på dagen åpner de på en hverdag i juli?
 13. Tørking skal vel helst foregå ved en temp mellom 20-22 grader. Det blir fort varmere enn det i et telt...
 14. Hei og hå Nå er det Snart tid for høsting men den ene planta henger en uke etter de andre plantene. Planen var også tørke de i teltet men det blir problematisk nå som den ene planta henger en uke etter i blomstringen. Bør jeg høste alle sammen på en gang selvom den kan stå en uke lenger ? Tenker at det kanskje er best ideelt å tørke i teltet fordi da kan jeg styre luftfuktighet og har god sirkulasjon og utlufting men hvis jeg feks skal tørke de i et skap så vil det bli mye lukt og vanskelig å styre luftfuktighet og sirkulasjon. Noen som har noen innspill på hva jeg bør gjøre i den situasjonen ?
 15. Dr Dank

  Frø bestilling

  Er ikke Charlottenberg bare et lite hull inne i skogen ved Kongsvinger? Heller tvilsom at noen tilbyr det samme som PR Strømstad der... Hvis du bor ved Kongsvinger selv er det jo bare 2 timer i bil til Strømstad. Bestill heller det du trenger for en god stund å ta turen dit.
 16. jiffemann

  Frø bestilling

  Fjernet
 17. Shorty

  Frø bestilling

  Nei sannt nok, veit ikke hvordan jeg får bort bilde. ? Er det noen som vet om post restante i Charlottenberg?
 18. OzOz

  Frø bestilling

  Umulig å si, tviler litt på at det brukes store ressurser på det der. Men du burde ikke legge ut sporingsnummeret på den nye pakka di her, IMO ...
 19. OzOz

  Strategi langs veien dagen derpå

  Det er viktig at man lar bevisbyrden ligge der den skal, nemlig hos påtalemyndigheten, så det blir slik gamle advokat Staff sa: "Hold kjeft!" Man skal heller aldri godta førerkortbeslag såfremt det er fullstendig åpenbart at det er nødvendig - les: stein eller apedritings etc. men da har man jo åpenbart et problem om man kjører i en slik tilstand. Er det den minste form for tvil, skal man kreve at det blir notert at man motsetter seg beslag. Hvis politiet likevel beslaglegger, vil man få kortet raskere tilbake i tilfelle retten ikke kan gi en grunn til at det skal beslaglegges. Hvis man godtar beslag har man innrømmet at det er korrekt og det blir en langtekkelig prosess ut av det uansett om man har vært påvirket eller ikke. Er det forresten noen her som har vært i denne situasjonen den siste tida? Dvs som tar en blås på kvelden i ny og ne og blitt tatt dagen derpå? Og åssen gikk det i såfall?
 20. Shorty

  Frø bestilling

  Hei har bestilt frø til min egen adresse ja, jeg VEIT det er IDIOTISK!! Men det ble så. Saken er den at jeg fikk mail av seed shoppen se bilde: er det kjørt ifht grow nå eller er det noen som har kjørt på og det har gått bra med ??
 21. OzOz

  Anbefal en låt

  Dead Moon var faktisk ganske tøft :-) Noe anna, låt og låt, fru Blom, dog ... For den som trigger på ASMR, som meg, kan en sesjon med Maria på Youtube (GentleWispering) være rimelig sweet om man er på "romferd" og vil slappe av: https://www.youtube.com/user/GentleWhispering
 22. Leupold

  Nettbutikker for dyrkeutstyr

  Joda, de fleste utenfor Norge og dermed både toll og mva.. Too bad ingen i Norge med godt nok utvalg!
 23. Kjøkkenbenk

  Utendørs 2019

  bestilt til restante i strømstad.
 24. OGrow

  Utendørs 2019

  White Widow auto vokste bra selv med en kald og regnfull vestlandssommer. Kjøper mine hos ILGM
 25. pjongo

  Utendørs 2019

  Perfect power plant fra bulk seed bank hos sweseeds.se er veeldig grei å starte med. Virker som de tåler ALT.
 26. pjongo

  Biltema blomstringsnæring

  Samme her. Opplever at tuppene blir gule på den ene. Veldig rart, utfra at jeg starter forsiktig, som på nærings- kartet. Bryr meg ikke så hardt om det og satser på at den kommer seg igjennom siste mnd.
 27. Mob Barley

  Utendørs 2019

  Har bestemt meg for å legge inn kjøp. Hvilke betalingsmuligheter skal jeg bruke? kjøpe prepaid på 7-11 og betale med visa eller mastercard? Kryptovaluta gjør jeg ikke. Siste spørsmål. Hva er best å dyrke? Går sikkert for noen slags autoer, men har dere noen strains dere anbefaler?
 1. Load more activity
×