Gå til innhold

All aktivitet

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Yesterday
 3. cannabikkja

  Antall planter i skap

  Har lest flere steder at autoflower passer bra for nybegynnere. At de skal være mer hardføre. Har bare 5 grows på nakken selv så er nybegynner, men den ene gangen jeg prøvde auto fikk jeg mye dårligere resultat enn de andre 4 gangene. Men jeg har nok fucka opp litt underveis på den runden der, uansett så jeg gikk tilbake til vanlige frø igjen.
 4. Seed

  Antall planter i skap

  Var 1 plante jeg og tenkte. Men greit å få det bekreftet passer forsåvidt greit, da jeg tenker 1 plante er fint å begynne å lære på ? Da tenker jeg og at det er litt vanskeligere tidsmessig å ordne opp feil på en auto kontra vanlit.
 5. Shorty

  Inne grow

  Virker som du har full kontroll dr drank litt nitro mangel kanskje men, heller litt mangel enn overgjødsling.. kom på at jeg må spørre om en ting ja jeg vet det er IDIOTISK SÅ DERE TRENGER IKKE DREPE MEG HEHE xD bestilte frø til Hjemme adresse fra Amsterdam seed supply. Noen som har fått sendt bare rett i postkassen? Dyrka for en 6år siden å bestille til Hjemme add da og det gikk smooth i 2år hmmm?
 6. Siste uke
 7. pjongo

  Utendørs 2019

  Det er vell lovlig å eie frø som souvenir i söta bror. Jeg følte meg rimelig trygg da jeg bestilte 25 frø fra sweseeds, poste restante til Sverige. kjapp levering, 4 bonusfrø og god kundeservice. Løp og kjøp!
 8. cannabikkja

  LED TALK! Led Optic 8+

  Som tidligere nevnt er jeg ubrukelig på elektronikk så jeg kjøpte en komplett ferdig montert HLG 600H V2 til den nette sum av 6700,-.... pluss frakt på 18$ Ja jeg veit;) og 4 x Migro 100, De betalte jeg til sammen 9100,- for inkl frakt. Den satt litt lenger inne, skal innrømme det.. Og sikkert mange smarte folk her inne som drar seg i håret pga sånne som meg og kunne gjort det til en brøkdel av prisen. Men jeg vil ha plug'n play og betaler gjerne for det. De bruker Luminus CXM 35 gen4. Har lest bra ting på nettet, men noen garanti har man jo ikke. Kan komme tilbake til det når vi har fått fasiten. Men begge nettstedene skulle skrive 100$ verdi på innhold så tollen ikke skal bli så himla ille. Både ballasten og reflektoren jeg har nå er kjempebra de. Men går fra 600w hps til 1060w LED, så gleder meg som en unge til første høsting. Har 8 små på 3 uker som venter på mer lys.
 9. cannabikkja

  Antall planter i skap

  @OGrowaahhh ja, sorry for den. Ikke så lurt å toppe en auto nei. Har lest at det går om man har en strain som vokser mye de første to ukene men hadde ikke tørt å prøve selv. Men en plante er uansett nok nok i 40cmx40cm
 10. OGrow

  Antall planter i skap

  Glemte du å lese auto @cannabikkja? Kjør 1stk du
 11. stealthgrower

  LED TALK! Led Optic 8+

  Du kjørte full pakker altså :p 2000 laken pr stk? 8k totalt? Pluss CB? Hva blei totalen egentlig? Har faktisk ikke sett dem der typen før. Hvilken COB bruker de, er det CXB3590?
 12. cannabikkja

  Antall planter i skap

  Hvis du topper to ganger, ville jeg tro det holder det med en plante. Kvalitetsfrø er jo ikk helt gratis det heller.
 13. Heisan! Jeg satt å tenkte på hvor mange planter jeg kan ha i skapet mitt ? Har en secret jardin HS 40. DVS 40x40x120. Så det er langt ifra god plass. Det er snakk om northern lights auto. Jeg tenkte 1-2 stk ? Bør jo gå greit kombinert med low stress training ?
 14. superthor

  Coop kattesand

  Hei!Det er ett firma i Norge som har begynt å selge Terramol og absodan. Det heter Ice Crust. Tok kontakt og de leverte til meg på døren ikke så langt fra Oslo. Det kalles Diatomejord. De har sekker på 20 liter og 40 liter. Litt større kvanta blir muligens billigere enn coop sanden
 15. cannabikkja

  LED TALK! Led Optic 8+

  Ja da tok jeg det store steget. Bestilte meg nettopp 1 x HLG-600H Quantum Board og 4 x Migro 100, en i hvert hjørne. Noen som har erfaringer med lamper fra Migro?
 16. stealthgrower

  LED TALK! Led Optic 8+

  Jeg er absolutt ingen ekspert, men kjører led selv og har brukt en del timer på nettet. Om du tenker at du har en 1000 watt HPS vs en 1000 watt LED, så vil du får mer effektive watt på led kontra HPS. HPS ratioen er 35% photon og 65% varme, LED er motsatt, 65% photon og 35% varme. De kan kanskje genere ganske lik varme, men du utnytter watten en del bedre på LED, ergo, du vil få mer lys som plantene kan bruke. Så om du handler et 400w kvalitets led, så vil det gjøre jobben like bra som en 600wHPS, men du får mindre varme i teltet. En 600w qb kan du sikkert sammenligne med en 1000w HPS. Og du vil ikke få noe mer varme i teltet med 600w QB enn du allerede har idag med 600w HPS din. Har null erfaring fra HPS i bruk, da dette var noe bestemor sikkert brukte... idag kjører vi LED
 17. stealthgrower

  Sirkulasjonsvifte

  Virker for meg at du er litt overivrig. KISS, keep it simple, stupid. 6 potter, coco blandet med leca eller perlite. Sett frøene i et glas med vann over 24 timer eller 36 om du ønsker det. Stikk en fingere i jorda, putt frøet i hullet, dekk forsiktig over, vann par deslitere, og vent. Etter noen dager har du en liten plante. Om du greier å drepe 6 frø, så gjør du noe grovt feil en plass. Edit, og for guds skyld.. om du er utålmodig, ikke grav i beddene for å se om de spirer, la de være og de gjør jobben selv - du trenger ikke å passe på de hver dag
 18. stealthgrower

  Sirkulasjonsvifte

  Jeg lar frøene min ligge 24 timer i en kopp kranvann, og uansett om de spirer eller ikke så går de ned i jorda - de er som regel oppe ifra jorda etter 2-3 dager. Jeg tror (min teori) at hele hensiktet med å ha frø i en kopp vann er å få frøene til å poppe fortere. Om jeg kan spørre... 6 døde frø etter planting? Kan du utdype? Spirte de eller ikke?
 19. cannabikkja

  LED TALK! Led Optic 8+

  Okay. Men hva blir best resultat? Å beholde 600w HPS og supplere med 4 x qb 96 v2, eller gå for 600w qb og legge hps'en på hylla? Eller bare kjøpe ny 1000w hps? Blir sikker veldig varmt med hps og qb løsningen. Bor i leilighet så har bare mulighet til passiv lufting. Jeg har bare ventilasjon ut fra teltet til rommet hvor teltet står.
 20. stealthgrower

  Utendørs 2019

  Tollen stopper ca 4-500 frø forsendelser i året. Så sjangsen for å bli tatt er der. Har du mulighet, så bestill det inn til sverige sånn som @Dr Dank forslår, eller til finland. Usikker på om post restante er forskjellige i sverige og finland.. i Finland så bestiller du til postkontoret med ditt eget navn, så må du fremvise ID når du henter dette. Koster ingenting. Jeg selv bestilte til rovaniemi og brukte ca 2 min inne på postkontoret.
 21. Dr Dank

  Utendørs 2019

  Ingenting å beklage Det viktigste er at du gjør dette sikkert og uten risk for å bli tatt, og får igang et prosjekt. Jeg tok en risk selv da jeg bestilte frø første gang, og gikk for en stealth-pakke (som i mine øyne ikke var veldig stealth) men den kom frem uten problemer og jeg henta den på en Post i butikk i nærheten. Var litt redd for at det kunne bli sendt videre, med overlegg for at senere kom onkel på døra. Null stress ingenting skjedde (såvidt jeg vet enda) Jeg er såpass heldig at det ikke er lengre enn en liten kjøretur for min del til Strømstad, så heretter bestiller jeg det som heter poste restante som er noe postkontor over hele verden tilbyr. Men det er også en "tjeneste" noen smartinger i Strømstad tilbyr, de kaller seg PosteRestante Strømstad AB og tilbyr seg å ta imot din pakke fra en som ikke KAN eller VIL sende til Norge, mot et vederlag (betaling) selvfølgelig. Hvis ILGM ikke er så snille på pris og du ikke er sikker på steatlh-opplegget deres, kan jeg for tredje gang på denne tråden foreslå www.seedsman.com De er anerkjent for å være den beste seedbanken i Europa og kan tilby over 4000 frø til gunstige priser og med stealth på døra med forsikring om nye frø dersom de originale blir borte i posten.
 22. stealthgrower

  Utendørs 2019

  https://shop.ilovegrowingmarijuana.com/pages/faqs Usikker om de pakker det inn i DVD cover eller lignende. Send de en mail om du er usikker - de er som regel overhyggelige. Frøene kommer i små 5grams poser (de små weed posene man finner på gata i oslo), de er teipet på et ark, plassert i en anonym bobleplast konvolutt. Vet at herbiesheadshop plassere de i DVD cover o.l. Har bestilt et par ganger derifra, den ene gangen kom det ikke frem. Ga beskjed etter 3 uker, de sendte en identisk forsendelse som kom fram. Hørte ikke noe ifra myndighetene men det er vell bare flaks (3 år siden). Tror de fleste opererer med et minimum av 3 eller 5 frø. Mixpacks har flere frø, men du sparer noen kroner.
 23. Gatedue

  Utendørs 2019

  Unnskyld, skal google mer selv. Har aldri gjort dette før, så alt er nytt, og trenger maks hjelp overalt. Men hjelpen dere gir er ofte bedre enn å søke et eller annet sted på google. ILGM ser veldig bra ut, men en venn av meg sier at 15 frø er veldig mye. Tenkte å kjøpe en pakke. Håper sjangsen for å få frøene gjennom er stor, for har ikke kjempelyst på snut på dør. Fant ikke noe på om Stealth shipping fra ILGM var inkludert ellernoe da:/ men prøvde å finne noe på det ihvertfall
 24. Dr Dank

  Utendørs 2019

  Nå har jeg og flere andre gitt gjentatte råd om hvordan få frø trygt hjem uten å bli busted. Vi har linket til poste-restante i Strømstad og tusen frø-forhandlere, for å vise deg hvor og hva du kan gjøre. Det er som tidligere skrevet av flere her, lov til å gjøre en egeninnsats på GOOGLE! Hvis du ikke er sikker på hva som er hva, eller ANTAR ting som er NØYE forklart og linket til i flere poster. Så er jeg ikke sikker på om det er noe poeng i å svare deg lenger, for det virker ikke som du leser svarene du får!? Det er hyggelig å hjelpe andre, men da er det jo slik at hjelpen helst taes imot, ikke bare vrakes for neste simple problemstilling man kan finne ut av ved enkle grep på nett. Ta deg tid til å lese svarene vi gir deg, for det er ingen som synes det er fett å svare på samme spørsmål ørten ganger. Alt du har spurt om hittil er forklart mer enn godt nok i denne tråden.
 25. stealthgrower

  Utendørs 2019

  Ikke for å være frekk, men en _liten_ egeninnsats kan du vell gjøre, fremfor å spørre om hver minste lille ting. Som regel, googler du det du ikke skjønner, så finner du svaret der. Hadde du googlet post restante så hadde du skjønt at det ikke er en fake postkasse Tror alle her ønsker å hjelpe, men, du kan prøve å hjelpe deg selv også..
 26. jiffemann

  Utendørs 2019

  http://www.letmegooglethat.com/?q=poste+restante+strømstad
 27. Ekorngutten

  15443023594141268199596979355788.jpg

  Der
 1. Load more activity
×