Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. illegalshop.no

  Få tak i frø

  Til alle dere som lurer på hvor man får frø 100% safe ..... Ta kontakt Grimstad er byen og butikken? FastBuds retailer, Grimstad headshop
 3. Today
 4. velorex

  Thailand Tråden

  https://www.marijuanamoment.net/thailand-prime-minister-uses-medical-marijuana-at-event-with-ganja-mascot/
 5. Yesterday
 6. jiffemann

  Potting

  Litt usikker på hvorfor du er så opptatt av hvor mange planter du får plass til. Det er kvadratmeter, aka arealet og lysmengden som avgjør hvor mye det er mulig å dyrke frem, antall planter er total urelevant. Gå for en komplett løsning er nok lurt. så kan du heller legge til / fjerne etterhvert som du får erfaring og finner ut hva du ønsker på sikt.
 7. Bringer opp gammel tråd, men noen som vet om tørris fortsatt går å få til privatpersoner? Ser det er linka til AGA tidligere, men er det fortsatt en mulighet?
 8. Jjoj

  Potting

  Tror nok jeg går for Tomatent sin komplette løsning... Blir endel ut av det med alt ekstra utstyr som lys og vifter osv. Veldig greit å få en løsning som virkelig du vet funker bra.
 9. Jjoj

  Potting

  Telt nr 2 da? 60.
 10. luuring

  image1 (1).jpeg

  Hvilken type er det ?
 11. luuring

  image1 (1).jpeg

  Vakkert
 12. Salatdyrkern

  Utendørs som tåler kulde

  Kom over denne hvis den kan være til hjelp https://www.royalqueenseeds.com/blog-hot-tips-for-growing-marijuana-in-cold-weather-n429
 13. Salatdyrkern

  Potting

  Tror nok ikke du får 2 planter inni ett 30x30 cm telt desverre.
 14. Jjoj

  Potting

  Takk for tips! Jeg tenker nok å kjøre den første lenken som er billigst og minst. Hvor mye koster vifter, lys osv også? Kan jeg kjøre 2 planter i det minste teltet?
 15. dankstar

  en tideligere grow (:

  litt bilder av to mødre og deres kloner
 16. Last week
 17. luuring

  Jorge Cervantes

  Ja ikke sant rk.... jeg har tygga piller siden 2010.. ingen av dem har hjulpet så mye som pot/harsj... våknet opp om morgenen ingen angst, følte meg pigg og uthvilt. ingen syke tanker alt var ok liksom.. 2012 slutta jeg med å røyke, for det føltes som det gjore ting verre.. 7 år uten røyk. så denne sommeren begynte jeg igjen.. har aldri hatt det bedre
 18. rk

  Jorge Cervantes

  Samme her! Fått en helt ny hverdag og jeg tror dette er mye bedre for skrotten enn alle kjemikaliene fra legen.
 19. luuring

  Jorge Cervantes

  Iallefall, Medisinsk bruk.. Jeg personlig, har en diagnose som har gjort det slik at jeg valgte å legge røyken på hylla.. har vert cannabis-fri 7 år nå... begynte i sommer å røyke litt igjen.. og jeg har ikke vert så frisk på maaange år symptomene ble mer eller mindre borte..
 20. rk

  Jorge Cervantes

  Det må vel bli lovlig på et eller annet tidspunkt.. om ikke annet så litt avkriminalisering i det minste.
 21. luuring

  Jorge Cervantes

  Enig Enig.. Hadde man oppdaget Alkohol i disse dager hadde det vert et stort nei nei. man mister all hemning, vett å førstand.. Det er så mye bedre og fyre opp en joint eller bongen.... det er liksom så uglesett av den eldre generasjonen.. hvorfor ? jeg håper så indelig at cannabis blir lovlig innen 15 år..
 22. rk

  hydroponisk Eller Organisk ?

  Det Dr Dank sa
 23. Dr Dank

  hydroponisk Eller Organisk ?

  Det er vel egentlig ett fett hvilken type næring du bruker, de gjør alle mer eller mindre det samme for planten din. General Hydroponics er bra, men også billigere enn de fleste. Her kan du bestille coco på nett. Frakt er på ikke mer enn 99.- uansett. https://www.gartnerbutikken.no/categories/substrater https://www.eurohydro.com/floracoco.html
 24. Dr Dank

  Jorge Cervantes

  Jorge er jo en gammal guru. Det er bedre å være oppsluk i noe enn ikkeno. Hva er alternativet, drikke seg drita hver helg!?
 25. luuring

  Jorge Cervantes

  Noen andre som følger med denna karen ? Kompisene mine mener jeg er alt for oppslukt av Mariuana, er det noen slik begrensning ?
 26. luuring

  hydroponisk Eller Organisk ?

  Takker 5ern
 27. luuring

  hydroponisk Eller Organisk ?

  hmm Jaok, skjønner.. skal forske litt på det her, det er så mange måter å gjøre dette på. . . . bor liksom slik til at det er ikke bare bare å gå på butikken og handle, så jeg må nok bli nødt å bruke internett til å få tak i Coco.. mens jeg var på temaet,om å bruke internett,,, hvilken næring vil du anbfale da RK?
 28. 5ern

  hydroponisk Eller Organisk ?

  Det finnes en guide på det inne på innendørs Hydro delen på forumet
 29. rk

  hydroponisk Eller Organisk ?

  Coco blir omtrent som en mellomting mellom jord og Hydro systemer. Det blir som å ha plantene i jord bare at du må tilsette all næring selv, sånn som i Hydro variantene.
 1. Load more activity
×