Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Donuts

  Sende PM

  Hei, Meldte meg akkurat inn av en grunn. Men min konto har ingen muligeht til å sende PM og andre ting. Skal det være slik? Skikkelig upraktisk :)
 3. Yesterday
 4. jiffemann

  Når bør kullfilter skiftes ?

  Vil sterkt anbefale å bytte FØR en merker at det lukter selv. Men dette vil jo og vere avhenging av størrelse på kullfitler i forhold til vifte og størrelse på rom osv. Men som Putin skriver, hver 3 grow, minst 1 gang i året er gode forhåndsregler, og da har det forhåpentligvis ikkje begynt å lukte enda.
 5. Når det begynner å lukte. Ingen fasit på dette, kommer feks ann på om du makser kapasiteten på det hele tiden osv men jeg vil si hver tredje grow om du begynner helt fra frø hver gang, eventuelt 1 gang i året. Jeg bytter bare kullet tho, ikke hele filteret blir en del billigere da. For meg er det bare et valg for å være prevantiv, for alt jeg vet så kunne man kanskje slippet unna med å gjøre det mye sjeldnere. Men om man selv har dårlig luktesans og bor tett på naboer...
 6. Last week
 7. Dårlig opplegg på siden. Nevnes ikke om det er fem eller regular frø?
 8. Gatedue

  Utendørs 2019

  Hentet frøene mine i butikk i dag! bestilte fra paddyseeds.com og storfornøyd. Royal Queen Seeds 3stk Amnesia Haze Auto Royal Queen Seeds 5stk Northern Lights Auto Fastbuds 3stk Blackberry Auto Fastbuds 3stk Pineapple Express Auto Fastbuds 5stk Gorilla Glue Auto Var veldig redd for at de ikke skulle komme fram, men fikk lapp i fake postkasse som står ved en annen blokk, så fant jeg ut hvor de skulle hentes, også hentet jeg dem. Kom glatt gjennom alt! Fylte et lunkent glass med vann, og la 3stk Amnesia Haze Auto til spiring. GruGleder meg til dette prosjektet!
 9. Hei alle sammen, skal vokse noen veldig små autoflowers i et skap snart. Plantene vokser 30-40 cm og skapet er 70cm høyt. jeg vet ikke hva potte-størrelse jeg skal gå med, har hørt så my forskjellig. fant noen potter på ebay, her er linken; https://www.ebay.co.uk/itm/Small-Large-Plastic-Plant-Pots-Outdoor-Garden-Wide-Container-Planter-8-Sizes-/252301713316 så også noen videoer som dette: https://youtu.be/wKFWvxg2udQ Vet virkelig ikke hva jeg skal velge, setter stor pris på svar/hjelp:)
 10. Hvor lang tid kan et kullfilter brukes før det bør byttes ?
 11. Jeg har nå brukt utall timer på videoer, forum osv. Håper å få det til sånn høvelig, tenkte å prøve denne strainen som prøvekanin. Har hørt rykter om at det skal være en grei strain for nybegynnere og fin størrelse+innhøstning.(https://www.high-supplies.com/en/38-northern-light-autoflowering.html)
 12. FenomenalClown

  Nå må Norge innføre medisinsk cannabis.

  Jeg dævvær. bra og tøft gjort.
 13. Heftig cannabis debatt i forumet til Kvinneguiden. Jeg startet et nytt tema i Kvinneguiden 21.06.2019. " Nå må Norge innføre medisinsk cannabis. " Jeg er ikke kjent der så jeg vet ikke hva som er god respons men 1600 visninger og 80 svar på 2 dager er iallefall respons. Men jeg fikk noen anonyme kverulanter etter meg som prater dritt, kverulerer, og nyter å kalle meg rusmisbruker og narkoman. Jeg er jo forberedt på det men disse søppel-huene var så nedlatende at jeg ble lettere irritert. Det var dritt slenging og bagatellisering av PTSD. Det liker jeg litt mindre siden jeg har lest meg opp på sykdommen og vet også at det er mange som har det helt for jævlig.. Ellers fikk jeg et bra inntrykk av forumet. Det går litt tregt med skrivingen min så jeg får ikke på langt nær kommentert de svarene som fortjener en kommentar enten positiv eller negativ. Men dette forumet sitter med gode kunnskaper på medisinsk cannabis og her er det mange som er gode til å ordlegge seg etter min oppfatning. Er det noen som kan tenke seg å ta en titt på forumet og skrive noen ord enten det er kunnskap eller dritt så er de hjertelig velkommen. Det er vist Norges største forum så der er det greit å få frem sannheten: Kvinneguiden forum.
 14. Bra info fra @Nightcrawler. Rett ph og rett vanning/næring får deg langt på vei. Ikke gjør feilen og tro at mer vann og næring er bedre. Plant autoer rett i store potter etter spiring og vann i små mengder i ring rundt den lille. 2-9 planter, kommer an på strain, auto/photo/antall uker i vekstfase, luktkontroll osv. Men 4 planter er en grei plass å starte, da har du grei plass i teltet. Har du link til frøene du har kjøpt? Hvilke strains? Autoer er ikke nødvendigvis feminiserte nei.
 15. RollItUp

  DU4WGxhW4AUDsoe.jpg

  Moonrocks av noe slag?
 16. Hvor mange planter ville du gått for i et 120x120x200, 2-3? Er det forresten gitt at autoflowers blir female? Eventuelt har du gode tips til hvordan man skiller kjønnene på plantene tidlig? Kan du anbefale noe gode løsninger for stabil luftfuktighet i et slikt telt med den type ventilasjon?
 17. Nightcrawler

  Dyrking for første gang

  Noe aktivitet er det jo, men ikke like mye som "før i tiden" De som er aktive her inne virker å ha mye erfaring og kompetanse. (snakker ikke om meg selv) Tenkte du å gro i to omganger da, eller bare la autoene få 12 timers dager når du skal sette photoen i blomst? En luftfukter med innebygd hygrostat skulle fikse biffen med fuktighet. Har ikke sett gjennom pakken du har kjøpt men et par oscillerende sirkulasjonsvifter i teltet er fint for å fordele fuktigheten, samt at det hjelper mot mugg/soppdannelse. Næring kan det fort bli for mye av. Tenk på vann og lys som "maten" til planten, og næring som "vitaminer"
 18. Endte opp med pakken jeg linket til samt tre strains med autoflowers og en photoperiod, nå er det bare å prøve å se hva det blir av dette. Er det noe aktivitiet på forumet her? Hva vill du anbefale for å opprettholde en stabil luftfuktighet i en pakke som nevnt over? Prøver å være ops på å ikke vanne for mye, men tror nok jeg er i overkant redd for at de ikke får nok næring.
 19. Nightcrawler

  Dyrking for første gang

  Begynn med å lese dyrkehåndboken som ligger på forumet her. Mange tråder som omhandler valg av lys også. Kortversjonen: meiju quantum boards på 3000 eller 3500k fargetemp i den størrelsen i watt du ønsker. Alibaba.com Ph 5.5 til tett oppunder 6. Gjerne varier litt i det spekteret der da de forskjellige næringsstoffene tas opp best i dette spekteret. Npk: vent til planten har kommet seg litt i gang før du begynner å gjødsle. Vanligvis funker halv dosering av hva som er angitt ved annenhver vanning ganske bra. Hvis du har en to eller trepart gjødsel løsning, kutt litt ned på nitrogeninnholdet (grow flaska) etter de første ukene i blomst når "stretchen" er unnagjort. Co2: ikke tenk på dette før du har noen grows under beltet. Andre faktorer spiller mer inn på utbytte. Luftfuktighet: optimalt ca 70% i veg og 40% i bloom. Temperatur: mener å huske at 27 varmegrader er best. Heller litt under enn litt over. Dey største og beste tipset jeg kunne trengt når jeg starta var å vanne mindre. La det tørke godt før du vanner på ny. Løft på potta og lær deg å få feelingen av hvor lett den bør være før ny vanning. Men igjen husk å lese dyrkehåndboka... Gull verdt! Lykke til
 20. Hei, lurer på om noen av dere har tips til telt pakker for eksempel med greit utstyr for førstegangs-dyrking? Er også veldig interessert i å høre om det er noen spesiell strain som kanskje er lettere å få til skikkelig? Eventuelt hva er enklest å få til av autoflower eller photoperiod? - Ser jo også feminiserte frø noe som jeg med en gang tenker kan være en fordel, da jeg aldri har skillet en hann-plante fra en hunn-plate før. Andre gode tips som dere kanskje skulle ønske dere hadde fått før dere begynte å gro taes imot med stor takk, står med budsjett rundt 20k for alt max. Har et rom tilregnet dette på rundt 240x150x240 cm, så visst dere har forslag til setup til meg så kommer jeg til å se gjennom alt. Ønsker helst å kjøpe fra europeisk forhandler, da frakt, toll, stikk-kontakter osv ikke blir et problem (i forholdt til e-bay). Så litt på dette teltet tidligere til 12k. eneste er jo at det er litt lite i forhold til plassen jeg har til rådighet, men tenker at på 120x120x200 visst dette funker bra og at alt går fint, så er det jo mulig å kjøpe inn så man kan plante i to forskjellige telt. (link: https://www.gartnerbutikken.no/products/teltpakke-120-komplett-organisk) Lurer også mye på det her med PH-balanse, NPK, C02, luftfuktighet osv. I hvor stor grad påvirker disse faktorene plantene og på hvilken måte finner du optimal verdi på de forskjellige, har dere noen form for "mal" dere følger eller hvordan fungerer dette?
 21. Brage1

  CFL vs LED

  Du redder meg igjen, Takk @Nightcrawler
 22. Nightcrawler

  CFL vs LED

  Kjøp heller led.. Massevis av poster her på forumet om akkurat dette med lys for tiden. Jiffemann har linket til de beste i forskjellige watt styrker masse ganger. De heter quantum boards og selges av et firma som heter meiju elns på alibaba.com Bedre lyspenetrasjon og mere lys (som plantene kan bruke) per watt. Varer lengre gjør de også. Led er dyre i innkjøp men du kommer nok ikke til å angre. Begynte med cfl selv, men blir bare ikke det samme. Unngå billige lilla ledlys, hvis du ikke er på et veeeldig stramt budsjett. Gå heller som sagt for et quantum board eller et ferdigbygd sett med cobleds fra cree cxb3590 serien eller bridgelux vero29 gen7. These are just my 2 cents. I could be wrong.
 23. Brage1

  CFL vs LED

  Hei alle sammen, Skal til å kjøpe noen 400w cfl pærer men jeg stusser litt på om prisen er for god til å vær sann. Er en 400w CFL (på riktig spektrum for fasen) like bra som en 400w LED? Som vanlig, jeg setter stor pris på svar
 24. Brage1

  Strains og antall planter for skap

  takk for hjelpen @Nightcrawler!
 25. Høres perfekt ut, skal sjekke den ut, takk!
 26. Earlier
 27. Nightcrawler

  Strains og antall planter for skap

  Hadde satset på en selv iallefall.
 28. Brage1

  Strains og antall planter for skap

  Du tror vell ikke jeg får plass til mer enn 1 GDP i skapet @Nightcrawler?
 29. Brage1

  Strains og antall planter for skap

  Da er det avgjort, Tusen takk nightcrawler:))
 1. Load more activity
×