Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Nightcrawler

  First timer, trenger tips

  Tips nr 1: Les dyrkehåndboken. Ligger ute på forumet her. Min største feil i begynnelsen var overvanning. Definitivt. Kunne nok spart meg selv for mye hodebry bare ved å lese tråder på forumet her. Meiju quantum board led lys fra alibaba er vel verdt investeringen. Hadde heller utsatt oppstarten av growen et par mnd for å spare til en slik en, istedet for å kjøpe noe billigere.
 3. Skal nå begynne å kjøpe inn til min første grow, har nettopp fått egen leilighet så det blir kjøpt inn tent, med kullfilter og vifte ofc. Er på jakt etter generelle tips du skulle ønske du fikk før du startet. Tips til ikke suuuuuper dyrt utstyr og strain taes godt imot.
 4. Yesterday
 5. Nightcrawler

  Spør en gartner

  Du trenger nok noen tusinger skal det bli noe av dette. Det som er absolutt nødvendig er en kanalvifte og ett kullfilter. Dette for å forhindre lukt. Prioritet 1, siden et mislykket forsøk på dyrking er kjipt, men å bli busta er VELDIG kjipt. I tillegg trenger du lys, (større enn en led lyspære på noen få titalls watt) en timer og gjødsel. Les dyrkehåndboken. Den ligger på forumet her, og er fantastisk for å lese seg opp på dyrking. Det er enkelt å drepe en kaktus. Overvanning er nok problemet. Vent til planten begynner å henge litt. Kjenn på vekten av potten, og prøv å vanne litt tidligere neste gang.
 6. Annagram

  Spør en gartner

  Naboen min kjøpte noe weed som det var mye frø i, så vi plantet noen helt spontant bare for morro skyld. Nå har jeg noen små planter som jeg ikke trodde skulle vokse i det hele tatt og lurer på hva f*** jeg skal gjøre xD (jeg har drept to kaktuser I ÅR). Nå har det seg sånn at jeg er blitt glad i dem og vil at de skal leve. Per dags dato står de i klesskapet mitt under en LED lampe jeg stjal av mamma (hun dyrker tomater og sånn). Jeg er student og har ikke penger til telt og sånne fancy greier. Kan dere noen diy triks så jeg ikke blakker meg helt? Jeg tar det ikke sånn superseriøst, men hadde vært veldig gøy å kunne fått litt utav det uten en veldig stor investering. Om ikke det er mulig, tror jeg jeg donerer dem til noen som har utstyr til å gi dem kjærligheten det trenger og fortjener <3
 7. Nico198816

  Hjelp

  Jeg lurer hvordan jord som er best bruke til innendørs planting
 8. Minbruker

  Den store Praha-tråden

  @velorex Har du tips om andre barer/cafeer som ligger litt nærmere sentrum? Med sentrum mener jeg vest for togstasjonen, mot elva.
 9. Last week
 10. Scatcat

  Hagegruppa på FB

  3 https://imgur.com/gallery/Amr1IPc Fra hagegruppa på FB, kommentarfeltet er helt fantastisk positivt 
 11. Scatcat

  Fruit Punch Auto

  Så bra! Er det noe spesielt jeg ikke må glemme, eller må passe på nå som det ikke er igjen så lenge? Å ser det ut som at hun har bynt med blomstring? Har blitt så mange små hår inntil stammen, men det er kanskje bare masse nye blader på tur ut?
 12. jiffemann

  Fruit Punch Auto

  Ser jo vldig bra ut den der =)
 13. Slik ser min Fruit Punch ut i dag Min første test grow. Har kun brukt biobact og ferdig gjødslet jord fra gartneriet. Hva syns de erfarne, ser hun fin ut? Hun ble sådd den 20 juli, og skal være ferdig i starten av oktober (auto) Noen som har prøvd denne strainen før? 2 https://imgur.com/gallery/dOhcizZ
 14. Det er autoflower frø de som jeg har plantet å alle fem kom opp som female. Skal se om jeg kanskje ikke får lagt ut noen bilder etterhvert som jeg får lastet opp. Fikset med telt og hele pakken, har vell å merke ikke humidifier eller de-humidifier noe som eventuelt kommer etterhvert. Har tenkt tanken på å eventuelt fikse et telt til, et rent for grow og et for bloom. Plantene ser i mine øyne samt de få som har sett dem sier at det er friske planter som forhåpentligvis vill gi god røyk!
 15. Hageselskapet

  Kjøpe utstyr

  Takk for tipset, det skal jeg absolutt gjøre neste gang jeg skal til København.
 16. satt på 12/12 nå s spent pga er bar e frø fra en venn som hadde go avling så d e ble en meter føsr blomstring så dette gblir intresant noen tips for blomstring? den er vell indica utifra utssende tror jeg
 17. 12/12 for regulære planter, 18/6 er ofte anbefalt for autoer. Men om planta allerede er 1meter høy så kan det bli interessant med tanke på evt takhøyde framover. Uansett lykke til.
 18. skal sette d ei blomst e r ca en meter lang eusikekr på hvilken type men ser stor å flott ut å skal settes i blomst hvordna skal jeg g å fram m lys å vaning osv osv ? kan noen gi meg noen tips er nybegynner men ser lovende ut så vil ikke dumme meg ut med lys flip 12/12 eller 18 timer =? sette froskjellig. å er det 12 på 12 av ? eller ? takker for alle råd å svar !
 19. Putin

  Kjøpe utstyr

  Jeg har god erfaring med å frø over disk på chillo.dk . Han som jobbet der sa det bare var å ringe eller sende en mail noen dager i forveien før du møter opp så ligger det klart når du kommer. Er ikke sikkert alt som er på lager på nettet er i butikken. Før tror jeg de hadde butikker andre plasser i tillegg til Køben
 20. Putin

  Pass på ved bestilling av frø etc.

  Jeg har hatt flere forsendelser med frø hvor jeg "plutselig" måtte hente den på postkontoret under falskt navn. Det er surt å vite at man har brukt et par tusen på god genetikk som man ikke får men sikkerheten må komme først, alltid. Om han hadde bestilt en hekto med heroin eller 500g makka så koster det sikkert mye mer. Så ærlig talt kan jeg forstå fristelsen til å møte opp å prøve å få det utlevert.
 21. Scatcat

  Lege

  https://cannabisnow.com/why-you-should-tell-your-doctor-if-you-smoke-cannabis/ Jeg har alltid sagt det til legen Etter jeg fortalte terapauten min (PTSD) at jeg bruker cannabis, og han så de effektene det hadde i motsettning til den fantastiske seoquel'n han og fastlege prakka på meg i fjor, pluss alkoholen jeg har misbrukt siden 14 års alder, har han stillt masse spørsmål med genuin interesse i ettertid. Han har også anbefalt meg på det sterkeste å fortsette Forhåpentligvis anbefaler han det til andre pasienter, venner og bekjente også
 22. Hageselskapet

  Kjøpe utstyr

  Jeg må forøvrig si at jeg var godt fornøyd med meg selv da jeg befant meg utenfor Chilllos i Køben i sommer. Listen var skrevet, jeg skulle kjøpe både nybegynnervennlige autofeminiserte frø og noen få regular, så jeg på sikt kan lage mine egne frø, bare for å finne butikken stengt. "Lukket grunnet sykdom", sto det. Jeg ble så skuffet at jeg trøstespiste hele tre is.
 23. Hageselskapet

  Kjøpe utstyr

  Heisann, en stund siden sist nå - og det er med litt røde kinn jeg leser mine tidligere innlegg. Åh kjære vene, her var nok ambisjonsnivået noe høyt, ja (men er ikke det litt typisk for flinke piker?) Kjellerens fysisk tilstand fikk meg grundig jordet. Ikke engang hageblomstene mine, som jeg samvittighetsfylt bar inn og lagret hver vinter, trivdes særlig godt i den fuktige og innestengte lufta. Og veggene? Var ikke det mugg? Og alt rotet? Jeg har derfor tilbrakt tiden med å bære ut, pusse vegger, male og renovere. Og så var det vinduene; de burde absolutt byttes - og hva med lufta? Hvis ikke jeg gjør noe med den, er kjelleren ubrukelig. Det er her jeg gjerne vil høre fra dere med ekspertise innen ventilasjon. Jeg skal installere et balansert, industrielt ventilasjonsanlegg - noe som måtte gjøres uansett for at kjelleren skal være mulig å bruke (nå blir alt av papir og klær ødelagt etter kort tid) - og skal levere utkast til hvordan jeg vil ha det lagt opp, om litt. Noen særlige tips?
 24. Scatcat

  Nå må Norge innføre medisinsk cannabis.

  Tråden er slettet. Noe jeg syns er hysterisk artig, for her er hva som skjedde: Vi snakket om rus. Jeg fikk beskjed fra KG ekspertene om at metadon er myyyye tryggere enn heroin, og selvsagt tryggere enn cannabis. Da det viste seg at noen var enig i dette ble jeg rett og slett redd, for dette er jo kjernen av problemet med dette forbanna forbudet. Folk tror cannabis er det samme som et heroin skudd. Uansett, jeg delte linken til tråden på facebook. Folk leste, og folk var lite imponert (selvfølgelig). Noen kommenterte, og ga utrykk for hvordan disse menneskene ikke bare snakker om alt de ikke kan noe om, men også satte spørsmåltegn ved hvordan de faktisk oppfører seg mot andre mennesker. Denne personen fikk da beskjed fra en altvitende å lese hele tråden, så forstod han nok Jeg svarte enkelt og greit at det var nok ikke noe problem, det er nok mange som har lest hele tråden her, siden linken ligger offentlig på facbook Da gikk det kanskje 10 sekunder før hele tråden ble borte. Dette er veldig artig, med tanke på at KG ikke er et privat forum, men et offentlig ett der du absolutt ikke må være medlem for å lese forum. Da lurer jeg på hvilken forskjell det gjør om den er omtalt på FB. Så lenge den var offentlig stilles den på samme nivå som hvilket annet kommentarfelt, eller en avisartikkel. Spørst om noen ble litt flau over egen dumhet? Eller er det Kvinneguiden selv som er livredd for vitenskap, fakta og skadereduksjon?
 25. Borgerrotte

  HJELP;gule små spots på bladene og større på andre???

  Syns du sikter litt lavt mtp. pH? Mellom 6-7 virker å være konsensus.
 26. Dr Dank

  Pass på ved bestilling av frø etc.

  Men det var det han gjorde! Ser du ikke det. Han troppet opp på en PostiButikk og ble dermed busted. Politet ville brukt ressurser til å vente på han ved evt avhenting i postkasse også, det er innlysende sett i alvoret av straffehandlingen. Han var en Dumb ass!! Med EN gang Tollvesenet oppdaget pakken var han busted! (i teorien), de måtte bare få vedkommende til å hente pakken. Har 100% null og nix og si hvor han møter opp for å hente den. Hadde de lagt pakken i postkassen hans i stedet, hadde det samme skjedd! Busted! Men ifølge din logikk en fri mann. LOL er vel det mildeste form for reaksjon jeg kan komme med. Hvis du tror lovgivende myndigheter i Norge ikke gidder/har råd/tid til å følge opp saker som dette uavhengig om pakken er lagt til avhenting på postkasse kontra postkontor, så må jeg påstå at du mildt sagt er lite opplyst. Han ble busted for det han prøvde å sende narko over grensa med posten, og Tollvesenet stod for beslaget og dermed også grunnen til at han ble tatt. Nei han hadde ikke blir tatt om han ikke hadde hentet pakken, derfor er viktig at Toll og Politi gjør det de kan for at han gjør nettop det! De gir mottager et inntrykk av alt er som normalt. Når/hvorfor var det folk begynte å regne pakker som tapt når de er lagt i postkassen og ikke på postkontoret? Som det ser ut så hadde han hentet pakken uansett hvor den ble utlev, det ser man da han var dum nok til å hente den på postkontoret i første omg. Jeg la ut et tips for de her på forumet som evt driver på sammen måte med fiktiv postkasse/navn. Slik at man kan være obs om man prøver seg på noe større som dette, men om all-mighty Jiffe admin ikke synes det er noe i saken så er det ikke det. Herregud så tåpelig! Neida bare bestill tusenvis av frø, hero og cola hjem til din fiktiv postkasse, sjansen for at du blir tatt er et minumum om du ikke henter det du sender, men da er det heller ikke noe poeng å send noe som helst. God dag man økseskaft!
 27. jiffemann

  Pass på ved bestilling av frø etc.

  Nei grunnn til at han ble tatt var ene og alene at han møtte opp på posten for å hente pakken. Hadde han ikke gort det, og regnet pakken som tapt, så hadde de med all sannsynlighet ikkje funnet ut hvem den var på vei til. Du går ikke til en plass for å hente narkotika hvor du må legitimere deg for å hente ut pakker, enkelt og greit.
 1. Load more activity
×