Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. OGrow

  Utendørs 2019

  White Widow auto vokste bra selv med en kald og regnfull vestlandssommer. Kjøper mine hos ILGM
 3. Yesterday
 4. pjongo

  Utendørs 2019

  Perfect power plant fra bulk seed bank hos sweseeds.se er veeldig grei å starte med. Virker som de tåler ALT.
 5. pjongo

  Biltema blomstringsnæring

  Samme her. Opplever at tuppene blir gule på den ene. Veldig rart, utfra at jeg starter forsiktig, som på nærings- kartet. Bryr meg ikke så hardt om det og satser på at den kommer seg igjennom siste mnd.
 6. Mob Barley

  Utendørs 2019

  Har bestemt meg for å legge inn kjøp. Hvilke betalingsmuligheter skal jeg bruke? kjøpe prepaid på 7-11 og betale med visa eller mastercard? Kryptovaluta gjør jeg ikke. Siste spørsmål. Hva er best å dyrke? Går sikkert for noen slags autoer, men har dere noen strains dere anbefaler?
 7. Seed

  Biltema blomstringsnæring

  Nei, har ikke heaven. Men hørt det er bra greier
 8. jiffemann

  Drivhus med carbon filter?

  Erfaringsmessig veit en ikkje kor mange som faktisk går på din eigedom før en setter opp kamera med bevegelse-sensor. Det er ganske vilt ... Så føler nok at det er å ta ein litt vel stor sjanse. Om du feks hadde hatt eit drivhus med høge vegger, men "gjennomsikt" høyt oppe / tak så jau, men vanlig drivhus ville vert galskap.
 9. DankHest

  Drivhus med carbon filter?

  Lå å tenkte på noe i går kveld. Gjerne er det noen som har prøvd allerede også. Hva tenker dere om drivhus i hagen med carbon filter/ventilasjon? Dersom en bor uten innsyn på stor tomt må vel dette gå strålende?
 10. Last week
 11. Quigge

  Riga tur.

  Update: var ute en tur igår for å kjøpe noe mat når jeg plutselig fikk øye på en skater/hippie lignende type. Han fikk nr mitt og ringte meg innen en time etterpå. Kvalitet og kvantitet var over all forventning, store flotte nugs fulle av røde hår og krystaller!! Takk for all hjelp jeg fikk, setter stor pris på det. Ha en flott 17. Mai alle sammen. Peace n ‘ Love.
 12. Da kjøper du denne istedet : https://meijiuled.en.alibaba.com/product/62099256246-807483715/Hot_selling_cheapest_480w_warm_white_full_spectrum_led_plant_grow_lights.html?spm=a2700.icbuShop.41413.36.297328f9aBMlIs Driveren blir varm, så absolutt en fordel å ha den på utsiden.
 13. wow jeg brukte en del timer på å lese meg opp om lm301b og må si til den prisen der virket det som et bra kjøp. Fungerer sikkert mer enn nok med en sånn armatur om det faktisk bare er til eget moderat bruk. Hvordan er det med en Led armatur som den, hvor mye % av varmen den gir av kommer fra driveren? Kunne vell fristet å presse 4 stk av dem inn i et 120x120x200 telt og satt driverne på utsiden
 14. Leupold

  Thc olje til vapepen

  Takk for det tipset Shorty, skal testes da jeg har varierende erfaringer med vg/pg.. Ønsker å kunne bruke en diskret vape-pen når behovet for det måtte komme for raskt smertelindring grunnet sykdom!
 15. Leupold

  Thailand Tråden

  Heisann, lenge siden noe er oppdatert her da og ser Thailand som flere ihvertfall har åpnet for bruk av medisinsk cannabis. Har selv vært i Thailand noen ganger nå, men ikke enda sjekket ut ang. ganja der. Er det noen som har nye opplevelser/tips på området?
 16. MaryJane420

  Riga tur.

  Legg til rainersodzins på Snapchat fixer bra weed I Riga
 17. Det er 2 ting som er viktig for dyrking i norge, og som det bør brukes mest penger på. 1 = Luktkontroll. Godt kullfilter og vifte som står i stil. 2 = Kvalitetslys. Det er lyset som avgjør hvor mye du får. Per no er LED utentvil det beste alternativet, selv for "billig" lys. Glem CFL osv. HPS kan fungere om du får tak i noko brukt og billig, men å kjøpe nytt HPS utstyr i disse dager er totalt waste. https://www.alibaba.com/product-detail/Meijiu-wholesale-best-selling-120W-288V3_62088914412.html?spm=a2700.icbuShop.41413.56.3ab528f9LUeve6
 18. Skal sjekke ut linkene dine. Jeg har egentlig ingen planer om å utvide senere da dette er til meg selv og moderat bruk. Når det er sagt så har jeg ingen problemer med å bruke penger senere om det skulle vise seg å bli nødvendig. Men det er jo noe med å se om dette er noe en kan dra i land over lengre tid. Da føler jeg det er greit å begynne i det små uten å legge alt for mye penger i det. Det skal dyrkes i plantejord/perlite. Strain vet jeg ikke helt da jeg er rimelig fersk. Anbefalinger til en strain uten for mye lukt? Lysstyring er ikke noe problem da jeg har haugevis av arduino's og ssr rele så den biten fikser jeg uten ekstra kost. Jeg kan ha vindu oppe så varme i rommet "tror" jeg ikke blir noe problem. I verste fall kan jeg lage til både innsug og utblås direkte fra uteluft om det er hensiktsmessig.
 19. Nightcrawler

  Riga tur.

  Prøv på kveldstid hjelper viss du har langt hår og ikke er stivpynta hehe
 20. Quigge

  Riga tur.

  Hei igjen! var litt verre en jeg håpet. Kom ned idag og vært ute ett par timer å sett meg rundt. Men lite folk som kunne hjelpe dessverre... er jeg kanskje litt tidlig ute på dagen? Heller komme tilbake til old town når kvelden har falt og nattelivet våkner?? Takk for svar igjen! :D
 21. Hei, om du er åpen for å utvide produksjonen litt i etterkant mener jeg det er en god Ide å investere litt penger i lys nå. Totalt sett tenker jeg det nok er litt dyrere enn DIY Led (vet egentlig ikke) men her er hva jeg ville gjort: 1400,- Justerbar 600W Ballast 300,- Billig 400w HPS lyspære 80,- E40 Sokkel Totalt: 1800,- Jeg er usikker på hva av kabler som følger med så kanskje du må sette av en hundrelapp eller to til det. Heng lyset vertikalt i midten av skapet og la plantene gro opp på siden, legg ned noe som reflekterer lys nær/over potten om du dyrker i jord da du ikke vil at de skal absorbere for mye varme . Les deg opp om LST og auxiner i dyrke handboken. Hva slags dyrkemedium og genetikk har du tenkt deg? om du går for auto på første runnet kan du også spare en del penger på lys-styring. Hvor skal skapet stå? Hvor varmt blir det der på de varmeste sommerdagene? Finnes det et vindu på rommet hvor skapet står som du kan la stå åpent? Eventuelt andre muligheter for kjøling/ventilasjon? Det er selvfølgelig mange faktorer som spiller inn, for noen blir 400w i et skap for varmt om sommeren andre kan slippe unna med 600w+
 22. Hemp Hampesen

  Utendørs 2019

  Restante,blir bare tull med toll:)
 23. Det beste for tiden er såkalte quantum boards. Disse bruker samsung dioder. Kits kan kjøpes på alibaba og sikkert amazon. Hvis du søker på "quantum" her på forumet finner du en del linker til ferdige lys, så kan du gå på spesifikasjonene der og se hva du trenger. Eller søke på diy kits som inneholder det du trenger. Tror diodene heter samsung lm301b eller noe sånt. Gå for en driver hvor du kan dimme lysene slik at du kan kjøre de med så mye ommph som ventileringen i skapet ditt klarer å fjerne tilstrekkelig varme. Husk også lange nok ledninger slik at du kan ha driveren på utsiden av skapet.
 24. Nevenyttig er ikke noe problem egentlig. Hvilke led er det som gjelder om dagen? Å hvor handles disse eventuelt?
 25. Nightcrawler

  Autostrain påbegynt blomst

  Ved switch til 12/12 syklus får du en stretch i begynnelsen av blomstring. Vanligvis blir plantene bortimot dobbelt så lange som før switch, men varierer litt begge veier. Så det er viktig å ikke vegge så lenge at du ikke får for store problemer med plassmangel i høyden. 12/12 kan du kjøre fra frø om du vil. Da vil planten blomstre tidligst mulig og ikke bli så høy. Utbyttet blir selvfølgelig også mye mindre da.
 26. Hvis du er litt nevenyttig kan du jo vurdere DIY led. Ellers har gartnerbutikken pll armatur du kan vertikalmontere i skap. Hvis du kjøper to sånne får du 2 stk 2X55w, altså 220 watt.
 27. Noen tips angående hvor lenge holde plantene i vegetasjonsfase? Når man leser info på ulike strain på databladet fra frø leverandører,oppgir de en ca.høyde på vekst ved innendør og utendørs dyrking,er dette noe man følger eller kan man endre syklus på lyset når planten har en viss minimumshøyde? Mener ha lest at de fortsetter og vokse relativt mye etter omlegging av lyssyklus til 12/12 også? Takk for info og tips:)
 28. Tenker å prøve første grow og er da på jakt etter en billig løsning for lys. Effektivitet i forhold til strømtrekk/yield er ikke alfa omega. Er det noen som har tips? Har kikket litt etter cfl, men finner ikke noen rimelige sommer brukende her i Norge.
 1. Load more activity
×