Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. DankHest

  Drivhus med carbon filter?

  Lå å tenkte på noe i går kveld. Gjerne er det noen som har prøvd allerede også. Hva tenker dere om drivhus i hagen med carbon filter/ventilasjon? Dersom en bor uten innsyn på stor tomt må vel dette gå strålende?
 3. Last week
 4. Quigge

  Riga tur.

  Update: var ute en tur igår for å kjøpe noe mat når jeg plutselig fikk øye på en skater/hippie lignende type. Han fikk nr mitt og ringte meg innen en time etterpå. Kvalitet og kvantitet var over all forventning, store flotte nugs fulle av røde hår og krystaller!! Takk for all hjelp jeg fikk, setter stor pris på det. Ha en flott 17. Mai alle sammen. Peace n ‘ Love.
 5. Da kjøper du denne istedet : https://meijiuled.en.alibaba.com/product/62099256246-807483715/Hot_selling_cheapest_480w_warm_white_full_spectrum_led_plant_grow_lights.html?spm=a2700.icbuShop.41413.36.297328f9aBMlIs Driveren blir varm, så absolutt en fordel å ha den på utsiden.
 6. wow jeg brukte en del timer på å lese meg opp om lm301b og må si til den prisen der virket det som et bra kjøp. Fungerer sikkert mer enn nok med en sånn armatur om det faktisk bare er til eget moderat bruk. Hvordan er det med en Led armatur som den, hvor mye % av varmen den gir av kommer fra driveren? Kunne vell fristet å presse 4 stk av dem inn i et 120x120x200 telt og satt driverne på utsiden
 7. Leupold

  Thc olje til vapepen

  Takk for det tipset Shorty, skal testes da jeg har varierende erfaringer med vg/pg.. Ønsker å kunne bruke en diskret vape-pen når behovet for det måtte komme for raskt smertelindring grunnet sykdom!
 8. Leupold

  Thailand Tråden

  Heisann, lenge siden noe er oppdatert her da og ser Thailand som flere ihvertfall har åpnet for bruk av medisinsk cannabis. Har selv vært i Thailand noen ganger nå, men ikke enda sjekket ut ang. ganja der. Er det noen som har nye opplevelser/tips på området?
 9. MaryJane420

  Riga tur.

  Legg til rainersodzins på Snapchat fixer bra weed I Riga
 10. Det er 2 ting som er viktig for dyrking i norge, og som det bør brukes mest penger på. 1 = Luktkontroll. Godt kullfilter og vifte som står i stil. 2 = Kvalitetslys. Det er lyset som avgjør hvor mye du får. Per no er LED utentvil det beste alternativet, selv for "billig" lys. Glem CFL osv. HPS kan fungere om du får tak i noko brukt og billig, men å kjøpe nytt HPS utstyr i disse dager er totalt waste. https://www.alibaba.com/product-detail/Meijiu-wholesale-best-selling-120W-288V3_62088914412.html?spm=a2700.icbuShop.41413.56.3ab528f9LUeve6
 11. Skal sjekke ut linkene dine. Jeg har egentlig ingen planer om å utvide senere da dette er til meg selv og moderat bruk. Når det er sagt så har jeg ingen problemer med å bruke penger senere om det skulle vise seg å bli nødvendig. Men det er jo noe med å se om dette er noe en kan dra i land over lengre tid. Da føler jeg det er greit å begynne i det små uten å legge alt for mye penger i det. Det skal dyrkes i plantejord/perlite. Strain vet jeg ikke helt da jeg er rimelig fersk. Anbefalinger til en strain uten for mye lukt? Lysstyring er ikke noe problem da jeg har haugevis av arduino's og ssr rele så den biten fikser jeg uten ekstra kost. Jeg kan ha vindu oppe så varme i rommet "tror" jeg ikke blir noe problem. I verste fall kan jeg lage til både innsug og utblås direkte fra uteluft om det er hensiktsmessig.
 12. Nightcrawler

  Riga tur.

  Prøv på kveldstid hjelper viss du har langt hår og ikke er stivpynta hehe
 13. Quigge

  Riga tur.

  Hei igjen! var litt verre en jeg håpet. Kom ned idag og vært ute ett par timer å sett meg rundt. Men lite folk som kunne hjelpe dessverre... er jeg kanskje litt tidlig ute på dagen? Heller komme tilbake til old town når kvelden har falt og nattelivet våkner?? Takk for svar igjen! :D
 14. Hei, om du er åpen for å utvide produksjonen litt i etterkant mener jeg det er en god Ide å investere litt penger i lys nå. Totalt sett tenker jeg det nok er litt dyrere enn DIY Led (vet egentlig ikke) men her er hva jeg ville gjort: 1400,- Justerbar 600W Ballast 300,- Billig 400w HPS lyspære 80,- E40 Sokkel Totalt: 1800,- Jeg er usikker på hva av kabler som følger med så kanskje du må sette av en hundrelapp eller to til det. Heng lyset vertikalt i midten av skapet og la plantene gro opp på siden, legg ned noe som reflekterer lys nær/over potten om du dyrker i jord da du ikke vil at de skal absorbere for mye varme . Les deg opp om LST og auxiner i dyrke handboken. Hva slags dyrkemedium og genetikk har du tenkt deg? om du går for auto på første runnet kan du også spare en del penger på lys-styring. Hvor skal skapet stå? Hvor varmt blir det der på de varmeste sommerdagene? Finnes det et vindu på rommet hvor skapet står som du kan la stå åpent? Eventuelt andre muligheter for kjøling/ventilasjon? Det er selvfølgelig mange faktorer som spiller inn, for noen blir 400w i et skap for varmt om sommeren andre kan slippe unna med 600w+
 15. Hemp Hampesen

  Utendørs 2019

  Restante,blir bare tull med toll:)
 16. Det beste for tiden er såkalte quantum boards. Disse bruker samsung dioder. Kits kan kjøpes på alibaba og sikkert amazon. Hvis du søker på "quantum" her på forumet finner du en del linker til ferdige lys, så kan du gå på spesifikasjonene der og se hva du trenger. Eller søke på diy kits som inneholder det du trenger. Tror diodene heter samsung lm301b eller noe sånt. Gå for en driver hvor du kan dimme lysene slik at du kan kjøre de med så mye ommph som ventileringen i skapet ditt klarer å fjerne tilstrekkelig varme. Husk også lange nok ledninger slik at du kan ha driveren på utsiden av skapet.
 17. Nevenyttig er ikke noe problem egentlig. Hvilke led er det som gjelder om dagen? Å hvor handles disse eventuelt?
 18. Nightcrawler

  Autostrain påbegynt blomst

  Ved switch til 12/12 syklus får du en stretch i begynnelsen av blomstring. Vanligvis blir plantene bortimot dobbelt så lange som før switch, men varierer litt begge veier. Så det er viktig å ikke vegge så lenge at du ikke får for store problemer med plassmangel i høyden. 12/12 kan du kjøre fra frø om du vil. Da vil planten blomstre tidligst mulig og ikke bli så høy. Utbyttet blir selvfølgelig også mye mindre da.
 19. Hvis du er litt nevenyttig kan du jo vurdere DIY led. Ellers har gartnerbutikken pll armatur du kan vertikalmontere i skap. Hvis du kjøper to sånne får du 2 stk 2X55w, altså 220 watt.
 20. Noen tips angående hvor lenge holde plantene i vegetasjonsfase? Når man leser info på ulike strain på databladet fra frø leverandører,oppgir de en ca.høyde på vekst ved innendør og utendørs dyrking,er dette noe man følger eller kan man endre syklus på lyset når planten har en viss minimumshøyde? Mener ha lest at de fortsetter og vokse relativt mye etter omlegging av lyssyklus til 12/12 også? Takk for info og tips:)
 21. Tenker å prøve første grow og er da på jakt etter en billig løsning for lys. Effektivitet i forhold til strømtrekk/yield er ikke alfa omega. Er det noen som har tips? Har kikket litt etter cfl, men finner ikke noen rimelige sommer brukende her i Norge.
 22. Nightcrawler

  Autostrain påbegynt blomst

  På regular bruker jeg å potte om ca når planten er like høy som potten, men når de er små er det jo lett å løfte den ut av potta og sjekke visuellt. Hvor mange planter per kvadratmeter avhenger jo blant annet om hvor lenge du vil vegge de, om du topper og driver med lst osv. Hvis det er auto varierer det nok en del fra strain til strain hvor buskete/omfangsrik de blir. Airpots og stoffpotter har jeg ikke prøvd selv enda, men ser og leser mye bra om de på nettet. En av fordelene er visst at røttene trenger gjennom potten og blir luftbeskåret. Dette gjør at røttene brancher og man får mer røtter pr liter vokstmedium. Har et lite easy2grow 2pot autovanningssystem, men har ikke satt det opp enda. Tror jeg skal sette det i drivhuset og se hvordan det funker på tomater i første omgang.
 23. Hey det stemmer at det er 5 L potter det er snakk om,snek seg inn et punktum der. Plantene det gjelder er ikke av auto varianten,men vanlige 12/12 varianten. Er ikke sea of green oppsett. Hvor mange ompottinger fra frø til ferdig bruker du da,hvis du ender opp på 10 L? Sjekker du fysisk rotutvikling i potta eller ompotter du etter en viss tid basert på erfaring? Da blir det ca.4 stk på en kvm ved 10 L potter? Hvilke type potter ,ser det finnes både Airpots og potter av stoff som visst skal hjelpe på mer luft i jorden,noen synspunkter på dette? Hva med autovannings systemer,er det verdt og vurdere,pga.mulighet til og reise bort noen dager?
 24. OGrow

  Utendørs 2019

  @Kjøkkenbenk @Hemp Hampesen Har dere bestilt poste restante eller til eget navn? Sender de på andre måter enn rekommandert?
 25. Leupold

  Er Kannaway svindel?

  Takk for tipset! Ser jo lovende ut, noen av de har jo ganske høyt innhold av CBD og da bruker man jo selvsagt mindre. Regner med du må betale toll og mva på disse pakkene?
 26. Leupold

  Er Kannaway svindel?

  Oj, såpass.. Trodde Kannaway var dyrt men 599,- for 10ml er jo vanvittig! Bestilte 120ml flaske fra Kannaway til ca 150 Euro (nå på tilbud til 129,99). I tillegg kommer toll og mva så noe over 2000,-nok for en flaske (posten tar et sykt fortollingsgebyr). Står at den inneholder 1000mg CBD. Føler jeg fikk mest effekt de første dagene da jeg sov bedre, og som du sier ro i hodet, men føler effekten avtok etterhvert selv om jeg økte dosen litt.
 27. Takk for tips, jeg økte temperaturen og reduserte tykkelsen på lokket på kloneren, det ga meg det lille ekstra jeg trengte og nå er de fleste klonet. Dvs ingen røtter enda seff men gode ting kommer til den som venter.
 1. Load more activity
×