Jump to content
Sign in to follow this  
StonerSandnes

Sandnes

Recommended Posts

StonerSandnes

Hei

Jeg personlig er for legalisering, mest pga. at jeg synes alkohol er roten til myyyyye vondt, og mange familietragedier... Personlig synes jeg ikke noen av stoffene er bra, men hvis jeg skal velge ett av dem så må det bli Cannabis, uten tvil. Alkohol er et veldig farlig stoff som ingen synes å legge merke til, men hvis du har Cannabis i blodet så er det lett å finne grunnen til drapet du gjorde...Ingen legger merke til om du hadde 3 i promille så lenge du røyket hasj for 3 uker siden, da er forklaringen lett! Det var HASJEN!

Dette er veldig trist, akkurat som Manson som fikk skylden for Columbine.. Ikke pga. elendige foreldre eller skolevesen, neida, pga. plakatene til Manson, kanskje det var Call Of Duty som gjorde det??? En kan alltid finne utenforstående faktorer, ikke hillbilly foreldrene iallfall, som så sitt snitt til å saksøke ALLE andre for MYE penger... Tragisk!!!!

Jeg er en vanlig fornuftig kar, jeg liker å røyke, ikke drikke, så det vil si at jeg ikke er voldelig, sint eller aggresiv. Jeg bor i Sandnes sentrum, ta kontakt hvis du føler det samme.. Eller PM!!:)

.

Share this post


Link to post
intreserte

Tar meg en joint, og blir så snill og sosial, (en snill gutt) når jeg drikker alkohol = 100% drittsekk..

For meg er alkohol giftig, mye bedre å kunne ta seg en joint

  • Like 2

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×