Jump to content
Sign in to follow this  
xotia

weeden ga meg anfall eller hva det nå enn var.. vet dere hva det kommer av? PLEASE HELP

Recommended Posts

xotia

fy faen! for noen dager siden så røyka jeg weed med noen venner, flaskebong som vi hadde laget selv. han ene kompisen min tok bare noen trekk mens jeg tok en del. plutselig får jeg en helt syk ekkel følelse, hjertet mitt dunka helt sykt fort og hardt! trodde nesten at hjertet mitt skulle hoppe ut av kroppen.. også begynte jeg å svette skikkelig, jeg ble sykt dårlig. også begynte halsen og bli helt for jævlig, føltes ut som halsen min ble limt sammen inni og at jeg mista tunga mi.. sleit skikkelig med å svelge, også freaka jeg ut helt.. ble helt sykt redd og ba de ringe ambulansen sånn 15 ganger men de gjorde det ikke da fordi de skjønte jeg fikk noe form for badtrip eller at jeg grønna ut. men fy faen, det der er seriøst noe av det jævligste jeg har opplevd! vet dere hva det kommer av? har liksom røyka fleeere ganger før, med bong også. mye større doser! det her er andre gangen det skjer, helt sykt ubehagelig og vil jo fortsette å røyke men er så redd for at det skal skje igjen.. 

Share this post


Link to post
hpsvsled

Har kanskje noe med hva du har fått i deg av næring og vann iløpet av dagen? Husker selv jeg fikk en blackout for flere år siden, da det var bong og jointer før frokost.. Svetta som faen, hjertet banket sjukt fort og jeg gikk i bakken.. Er sikkert ikke noe å bekymre seg for :)

Share this post


Link to post
skogtrollet

Høres ut som et panikkanfall.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Soilandcatsand

Definitivt ett panikkanfall. Anbefaler deg å ta en pause.

Share this post


Link to post
gnukk

Slapphet, svette og rask puls fikk du pga blodtrykksfall. Det kan skje av og til, og det beste du kan gjøre er å legge deg flat på gulvet og vente til det går over. Jeg har fått det et par ganger når jeg var full før jeg røykte. Det du nevner med svelg er nok bare cotton mouth og noia.

Share this post


Link to post
Bamse303

For det første så vær så snill, legg de råttne flaskebongene på hylla, det er IKKE sunt og røyke oppvarmet plast, er billig drittglass hos f.eks scorpius om du er gnukk, det du prater om kalles rett og slett på god gammel norsk og "grønne". Det har med toleranse og blodsukker og gjøre, som noen nevner over her så kan man få litt lavt blodtrykk av å røyke i blandt, da thc åpner blodårene veldig :)

Men satser å på att det kansje hadde noe med å gjøre med en ung mann med litt lite mat i magen å.

Husker for en god stund siden da jeg også var ung, da en kompis med tom mage grønna ut midt på gårdsplassen på anker hotel(før de pusset opp), La seg oppå en snøhaug med lommene full av hasj og mente vi skulle "la han chille der" når han kom til seg selv, håhå. Har skjedde alle en gang, bare vær litt forsiktig med intaket og spis godt først, husk att cannabisrøyking ikke er en konkuranse eller noe slags chug-chug-brah machogilde ala "sportsdrekking".

Mvh!

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
SerpentBlazer

Muligens syntetisk? + Det Bamse303 skrev " det er IKKE sunt og røyke oppvarmet plast".

En kompis av meg røyka noe "Spice" og endte opp med at han trudde 3. verdenskrig starta for noe timer siden, og prøvde til slutt å ringe fattern sin (Heldigvis tok noen telefonen fra han)

Kanskje litt sen svar.. Er ny til forumet! 

Share this post


Link to post
Bamse303

 

På 8.2.2017 at 22.21, SerpentBlazer skrev:

Muligens syntetisk? + Det Bamse303 skrev " det er IKKE sunt og røyke oppvarmet plast".

En kompis av meg røyka noe "Spice" og endte opp med at han trudde 3. verdenskrig starta for noe timer siden, og prøvde til slutt å ringe fattern sin (Heldigvis tok noen telefonen fra han)

Kanskje litt sen svar.. Er ny til forumet! 

Velkommen til forumet da, litt lite liv her om dagen så jo flere jo bedre :)

 

Share this post


Link to post
Bamse

Hvor lenge varte denne rusen, røyket du noe mer etter du fikk "noia"? og var det kun Cannabis? 

Jeg vil dele med deg at typen strain du røyker har mye og si. Dersom du er disponert for angst eller "noia", forsøk deg over på Indica-Dominante strains, Faktisk så kan du ha i minnet at du ønsker en god ratio mellom THC og CBD, det er kanskje viktigere en type strain. Men det er mer allmennkjent at Indica gir en roligere rus. Ser man nærmere på det har ofte Indica en bedre ratio og har en lavere THC prosent generelt. 

Drikk juice, det er helt fantastisk. Hjelper på blodsukkeret, som mest trolig gikk ned under rusen. Et ekstra godt tips er å ta en juice med litt sitron i eller bare et glass sitron enkelt og greit. Sitron pga terpenen Limonene som hjelper meget mot angst. 

Har du hel pepper tilgjengelig, ta gjerne et korn eller to og tygg dem. Pepper inneholder også terpener som er fordelaktige for deg, en annen sak er at pepper (sterkt som det er) bidrar til at du slipper taket om tankene. 

Håper du får noen gode opplevelser fremover!

 

Share this post


Link to post
Cocho

Ikke for å necroe en gammel tråd, men jeg tenke bare å tilføye noe.

Det som Bamse303 sier er nok riktig. Høres iallfall rett ut. Men vil også legge til at stress kan være en faktor i slikt.

Hvis en selv og de en røyker med har litt "noia" for å bli busta, så kan det påvirke deg over tid. Husker selv når jeg var yngre.. vi var livredde for å bli tatt. Så vi venta alltid til sent på kvelden, og gikk aller helst et godt stykke bort fra der folk normalt sett gikk. Gjerne litt inn i skogen osv.

Dette var morsomt i seg selv, men husker ubehaget ved et par anledninger. Så alle som leser dette bør ta noen min neste gang de skal røyke, og gå over hvordan situasjon de selv er i når de skal røyke. Er alt behagelig og komfortabelt? Eller henger det over en stor feit uberoligende ting?

Stress og lite mat i systemet kan sende hvem som helst i bakken.

Bare en tanke.

- C

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×