• Lampetype (HPS/MH/CFL): Mh
  • Wattstyrke: 600
  • Lampens avstand til plantene: ca 35
  • Lys-syklus(12/12, 24/0 etc):18/6

 

  • Temperatur i rommet: 28
  • Evt temperatur i medium: 
  • Luftfuktighet (sjekk både dag og natt):35 dag/ 49 natt
  • Ventilasjon (type vifte, kontinuerlig/periodevis?):tt pro 360m3/ kontinuerlig 

 

  • Type og mengde medium (i liter):8l hydrotonkuler
  • Næringstype (fabrikat): Ghe
  • Blandingsforhold, næring: Etter tabell
  • Har du hull i bunnen av pottene?:ja

 

  • Alder på plantene: ca 4 uker
  • Evt hvor lenge i blomstring: 0
  • Høyde på plantene: 25-70 cm
  • Strain og produsent: usikker/ samt noe congo haze og mako haze
  • Fra frø eller stikling:Stiklinger fra frøplante 

For hydro:

  • Vanningsfrekvens(RW/Coco):autopot system 
  • pH i næringsvann: 5.84
  • pH i drikkevann: ca 7.0
  • EC i næringsvann: 1.5
  • EC i drikkevannet: 
  • Luftkilde til vannet(DWC):2 stk 450l/t pumper. 

 

DSC_0874.thumb.JPG.448bb20a03720ad58ee4560caee6c496.JPG

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Aner ikke hva som feiler planten din men luftfuktigheten din er ihvertfall for lav, den skal vel ligge på 60 til 70 i vegg. Håper noen andre hjelper deg snart :) 

1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
15 minutter siden, KaosGartner skrev:

Aner ikke hva som feiler planten din men luftfuktigheten din er ihvertfall for lav, den skal vel ligge på 60 til 70 i vegg. Håper noen andre hjelper deg snart :) 

Supert, takk for tipset :) Da skal jeg få økt fuktigheten i rommet :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Ligna litt på noe lock-out evt rot-problemer egentlig.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Min RH ligger på 25-30 gjennom hele syklusen og aldri opplevd store problemer pga det. Jeg tror dette skyldes annet men vet ikke hva :)
Det tror jeg noen andre må svare deg på :)

1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

har du sjekka røttene? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Litt usikker på hva du mener, og hvordan man evt skal gå frem for å gjøre det? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Har kjørt flere omganger tidligere selv med samme verdier som du nevner, og jeg har ikke hatt noen problemer heller, så jeg tror ikke det er derfor jeg heller. 

Har ikke gjort noe annerledes enn i forrige runde, eneste jeg kan komme på, er at jeg ikke har fått vasket mate-tanken og slanger? 

Bruker jo autopot system. 

Noen tanker rundt dette? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
På 20.5.2017 at 20.27, LHC skrev:

Jeg har null peiling selv, men det likner litt på overgjødsling synes jeg

http://www.growweedeasy.com/nitrogen-toxicity-cannabis

 

Kikket på den linken, men mine ser ennå mer "svidde" ut, og over et større område av hvert blad, og jeg følger tabellen, akkurat som i forrige runde... 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
På 21.5.2017 at 1.36, Soilandcatsand skrev:

Min RH ligger på 25-30 gjennom hele syklusen og aldri opplevd store problemer pga det. Jeg tror dette skyldes annet men vet ikke hva :)
Det tror jeg noen andre må svare deg på :)

Har kjørt flere omganger tidligere selv med samme verdier som du nevner, og jeg har ikke hatt noen problemer heller, så jeg tror ikke det er derfor jeg heller. 

Har ikke gjort noe annerledes enn i forrige runde, eneste jeg kan komme på, er at jeg ikke har fått vasket mate-tanken og slanger? 

Bruker jo autopot system. 

Noen tanker rundt dette? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
På 21.5.2017 at 9.57, bornstellar skrev:

har du sjekka røttene? 

Litt usikker på hva du mener, og hvordan man evt skal gå frem for å gjøre det? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
7 timer siden, kjella skrev:

Litt usikker på hva du mener, og hvordan man evt skal gå frem for å gjøre det? 

Kan det være rotråte? Eventuelt at de er root bound? Problemer med røttene kan gi mange forskjellige mangelsykdommer 

1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
På 24.5.2017 at 6.38, bornstellar skrev:

Kan det være rotråte? Eventuelt at de er root bound? Problemer med røttene kan gi mange forskjellige mangelsykdommer 

root bound kan absolutt være en årsak, siden jeg benytter meg av autopot systemet, og da er det jo ca 2 cm vann i potta til en hver tid, men kan en mulig løsning være å fylle næring fra toppen i tillegg? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Det er ikke løsning om de er rootbound, eneste som fikser det er mer plass.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
3 timer siden, jiffemann skrev:

Det er ikke løsning om de er rootbound, eneste som fikser det er mer plass.

Var redd for det.. Litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det, med tanke på at jeg som nevnt benytter autopot systemet, og blir dermed låst til pottene i systemet..

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Jeg bruker også autopot og har aldri fått dette problemet. Har du forsøkt å løfte ut en rotball for å se? 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
5 timer siden, bornstellar skrev:

Jeg bruker også autopot og har aldri fått dette problemet. Har du forsøkt å løfte ut en rotball for å se? 

Ikke jeg heller... Er første gangen jeg har fått et problem av noe slag i grunn.. Men hvilket medium benytter du i ditt system? Jeg har gått for komboen det rockwool og hydrotonkuler. Har som sagt ikke hatt problemer tidligere, men jeg skal sjekke ut rotballen jeg :)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Jeg bruker Coco med kattesand. 

Er ikke sikkert det er rotballen, men det eneste jeg fant av lignende greier var noe soppgreier i røttene. 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå