Gå til innhold
grind123

hvilke strain til utendørs dyrking på vestlandet

Recommended Posts

grind123

har planer om å dyrke en del utendørs nærmt bergen neste sommer og lurte på hvilke seeds som er å anbefale? må de være autoflowering eller kan man bestille seeds fra f.eks cannaseeds i kategorien "utendørs"? hvilke strains e enklest å få til og hvilke strains lager store eller potente buds? noen har lykkes med noen spesielle strains på vestlandet før? kommer seedsene ofte gjennom fra danmark og er det mulig å bestille ved hjelp av paysafe eller cash i konvolutt?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
OGrow

Utendørs fra f.eks Cannaseeds eller Hybrids From Hell fungerer på Vestlandet. Les growlogs, Gingermyrt prøvde mange forskjellige danske i fjor.

Størrelse og yield kommer an på været og hvor mye innsats du legger ned i prosjektet. For at danskene skal bli store trenger de mye jord og kukompost.

Som nybegynner vil jeg ikke forvente store, potente planter fra utendørssorter på Vestlandet.. Men det er ikke umulig så lenge man er villig til å bære mye og gjerne får tak i feminiserte frø så man slipper å bruke tid og krefter på hannplanter.

Endret av OGrow

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×