Freeman

Billig USB-mikroskop fra Hong Kong

Jeg kjøpte nylig dette mikroskopet på ebay, og har allerede fått det.

http://www.ebay.com/itm/2MP1000X-USB-Digital-Microscope-8LED-Endoscope-Electronic-Magnifier-Video-Camera/111999325010?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

124 kroner med gratis frakt er ikke mye når man tenker hvilken teknologi som faktisk ligger bak slikt, både linsene og den faktiske USB-tilkoblingen. Mikroskopet forstørrer opp til 1000 ganger, og det bør jo være plenty for oss growers. Men det kan jo også brukes til mye annet.

Jeg har også diverse andre forstørrelsesglass og ting, men til mitt bruk syntes jeg dette funket bra. Det fulgte visst med noe software på en slik mini-CD, men den kunne ikke jeg bruke, så jeg lastet ned noe gratis som heter "Oasis.exe" til å ta snapshots. Man kan også bruke f.eks "VLC". Dessverre gir windows driveren min bare mulighet til å streame video i 640 x 480 oppløsning. det er ikke mikroskopet sin feil, men windows driveren.

Eneste bakdel med dette er altså at man må ha med seg planten til PC, eller PC til planten. Mikroskopet kan også kobles til telefon hvis den har USB tilkobling.

Tok noen snapshots i hui og hast fra en kvist jeg knakk av fra min Green Crack plante nå da jeg høstet planten. Jeg synes bildene ble greie, og i hvert fall mer enn gode nok til en inspeksjon. Men det beste, synes jeg, var å bare føre bud'en fram og tilbake foran mikroskopet og se live på skjermen. Da får man meget god oversikt. Det kommer jo ikke med på bilder.

gTsxM4L.jpg

caQRoPP.jpg

tG3kLgC.jpg

HKRMlZ1.jpg

 

3 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Kjøpte meg et jeg også. Takk for tips 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå