Gå til innhold
bødda

Valget 2017 Legalisering, Samfunnspartiet

Recommended Posts

bødda

Øistein Meier har satt meg på førsteplass på Oslo-lista i valget 2017. Jeg stilte en betingelse for å være med på dette. Det var at jeg fikk bruke stemmeseddelen til å stemme for legalisering av cannabis, og at cannabis ville bli sak nr. 1 for Samfunnspartiet i dette valget. Prinsippet er som følger; enhver stemme i Oslo på Samfunnspartiet er en anonym stemme for legalisering av cannabis. Jeg har i utgangspunktet ikke et ønske om å gå inn i politikken, dette er den ene saken som gjør forskjellen. Jeg har levd med det regimet vi har nå i en mannsalder, og hvis vi vil ha fortgang i denne saken må vi bruke denne unike muligheten som Øystein Meier har gitt oss. 

Media har ikke gitt meg noen dekning i denne saken. Vi vet hvorfor. De får ikke lov av sine eiere. Hvis vi klarer å skape sensasjon her, at dere klarer å stemme meg inn på stortinget (jeg tror det er 15 000 stemmer som trengs), da vil det bli oppstyr. Da vil jeg få medias oppmerksomhet, når sensasjonen er et faktum; at det eneste partiet som har legalisering som første sak oppnår å komme inn på stortinget.

Vi kan utrette store ting her. Jeg er klar til å ta trøkket, jeg håper på det. Jeg har allerede stått i stormen i 3 år nå med mine førerkortsaker. Jeg har allerede vunnet i lagmannsretten hvorpå politidirektoratet bare gjorde nytt vedtak, i stedet for å anke. Dommen i lagmannsretten er rettskraftig. Jeg stevnet POD igjen, og vant igjen i tingretten. POD har anket og saken skal opp i lagmannsretten aug. 2018. Hvis jeg før det kan få løftet denne saken opp på politisk nivå er POD ferdige som svisker. Vel, det ville være ganske sensasjonelt uansett om POD vinner, det er jo derfor de trenerer. Derfor må også denne saken løftes opp på politisk nivå, slik at noen en gang for alle kan få fortalt POD hvem som bestemmer i dette landet, og at vi ikke lever i en politistat.

Hvis noen er bekymret for hva jeg ville stemme i andre saker så har vi et slags partiprogram. Jeg vil aldri la noen av disse sakene gå på akkord med legaliseringssaken. Hvis jeg skulle komme i forhandlingssituasjon, så er det cannabis jeg forhandler inn. 

Jeg håper alle dere som leser dette, og som bor i Oslo går og stemmer for legalisering. Jeg håper dere lar jungeltelgrafen gå. Copy-paste. Del på facebook. Vi har en unik sjanse til å sende et kraftfullt signal, og jeg vet at pressen vil kaste seg over meg, hvis jeg kommer inn på tinget. Dette av mange årsaker. Jeg er nærmest blitt en slags anti-kjendis på grunn av min aktivitet i førerkortsakene, og på grunn av at jeg har stått frem med import av medisinsk cannabis. De vil helst ikke skrive om saken vår, men når det kommer opp på denne måten blir det godt stoff. La oss dreie skruen en omdreining til.

Med vennlig hilsen Bjørn Dahl

Her er partiprogrammet til Samfunnspartiet:

Samfunnspartiet er et sosialt parti, men ikke sosialistisk.

 

- vil arbeide for sosial boligbygging for å få ned priser på boliger.

 

- vil ha en sosial skattlegging. Det vil si at de rikeste må bidra I

forhold til inntekt og formue. Rettferdig fordeling skal være nøkkelen.

 

- vil at staten skal ha full kontroll over folkets felleseie som kraftproduksjon, naturområder, fiskeressurser og andre fellesgoder.

 

- er motstandere av medlemskap i NATO, og motstandere av medlemskap I EU.

 

- er for religionsfrihet, men trossamfunn må finansiere seg selv, ikke over skatteseddelen.

 

- vil opprettholde flyktningers rett til asyl på den betingelsen at det arbeides for at vi skal kunne ha kapasitet til å brødfø dem som kommer hit. Vi kan ikke flytte en krise fra ett sted til et annet. Dette betyr blant annet styrking av landbruket.

 

- er opptatt av miljøet, stopp I oljeleting og satsing på fornybar energi. Oljeeventyret er over, vi må se oss om etter nye inntekskilder.

 

- ønsker et sterkt lokaldemokrati for de sakene som kan løses lokalt flere folkeavstemninger for å styrke demokratiet.

 

- er for desentrialisering. Store byer representerer et miljøproblem.

 

- vil innføre borgerlønn for å begrense NAV-byråkratiet.

 

- vil fjerne forbud mot å plukke og innta enhver plante som vokser vilt i norsk natur. Den eneste begrunnelsen for forbud må være vern av sjeldne arter.

 

- er for avkriminalisering av alle rusmidler. Hva voksne mennesker gjør med seg selv er først og fremst et helseproblem, og et problem for den det gjelder. Rusmidler som har lite farepotensiale bør kunne selges fritt med aldersgrense eller i egnede utsalg. Farlige rusmidler selges med strengere restiksjoner, men alle forbud fjernes. Prinsippet er at hver enkelt har rett til å bestemme over egen kropp og sjel.

https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/L6KEJ/Her-royker-Bjorn-hasj-som-er-lovlig-importert-til-Norge

http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/thomas-lundqvist-og-hasjavvenningsprogrammet-1.450378

https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/2OLBl/Politiet-far-pepper-for-cannabis-praksis-nok-en-gang

 

 

 

 

 

 

Endret av bødda

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Bamse

Det ser slik ut. Kan man finne programmet online?

Høres ut som en god ide, å ignorere en stemme i seg selv er enkelt. Men en stemme støttet av en gruppe er ikke mulig å ignorere. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
gnukk

Mye bra her :) Enig i alt untatt EU, NATO og stopp i oljeleting. Og dette med statlig kontroll av kraftproduksjon har vi prøvd før uten at det var noen braksuksess. Staten blir fort akterutseilt hvis det ikke er konkurranse, og med den utviklingen vi har i fornybar energi har jeg ingen tro på at byråkrater skal greie å henge med der.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
bornstellar

Men staten kan konkurrere med seg selv hvis de bare tørr å ta et oppgjør med rovkapitalisme. En manns profitt er en annen manns høyere pris og det er feil når en snakker om livsviktige ting som helsestell, strøm, infrastruktur, skole osv. 

At du trenger privatisering for effektivitet er en myte som det private næringsliv har brukt enorme summer for å overbevise verden om. Alt du trenger er konkurranse og det er mange måter å få til det på. 

Jeg jobber med fornybar energi og det er en ting vi i denne bransjen er helt sikre på er at oljeeventyret er over. Hvis norske skal klare i fremtiden må vi ha nye bein å stå på og det får vi ikke om vi ikke investerer i nytt, fremfor gammelt. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Freeman

Ja, folk sier, og tegnene i tiden viser at oljeeventyret er over. Selv om det skulle dukke opp rike oljefelt i lofoten eller andre steder, så må vi på globalt plan jobbe mot fornybar energi og andre miljøfremmende tiltak.

Vår sak, legaliseringen av cannabis, er jo et meningsløst piss i havet hvis vi ikke har noen verden å nyte den i fremover.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
bornstellar

Helt riktig. Legalisering er viktig for oss, men ikke for verden. 

Vind og sol er allerede billigere enn kull og olje. Elbiler er i ferd med å ta over og 50% av all olje blir brukt til transport. Alle tegn sier at oljeprisen vil synke rett i bøtta innen 10-15år og bli der. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
LHC
5 timer siden, bornstellar skrev:

Helt riktig. Legalisering er viktig for oss, men ikke for verden. 

Vind og sol er allerede billigere enn kull og olje. Elbiler er i ferd med å ta over og 50% av all olje blir brukt til transport. Alle tegn sier at oljeprisen vil synke rett i bøtta innen 10-15år og bli der. 

Den fremtiden ser jeg frem til. Som slagordet var i Danmark på 70-tallet: "Fri hash og vindmøller" :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Frank420

Etter å ha sett de ruspolitiske debattene i Stavanger og Bergen høres det ut som at så lenge det blir bra ettervern så er ikke forbudslinjen noe KrF kommer kjempe for. 

FrP er litt mer tilhengere av bot og straff, men vil ikke tro at de kommer til og forhandle frem en streng forbudslinje. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×