Cannawizrd

Hvordan gikk 2017 sesongen

Håper at andre også gidder å legge ut noen bilder fra årets utendørs sesong, slik at vi kan dele litt erfaringer. I og med at jeg ikke fikk rota meg til å få kjøpt noe annet enn  auto frø i år også, er alt allerede høstet og tørket.  Jeg dyrket noen forskjellige autoer fra Dinafem: Blue amnesia xxl, Critical 2.0, ww xxl og Devil cream fra Sweet seeds. 

 

Jeg starter med å legge ut noen bilder av årets mest vellykkede planter. Blue amnesia xxl auto

Dette er ca 1-2 uker før innhøsting av de minste (raskeste ) plantene.

DSC01074.thumb.JPG.649238d1bb348f1572f3c6bdf3616589.JPG

 

 

 

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Den største ga litt over 200 gram tørka buds. totalt ga disse 3 plantene rundt 500 gram....Dessverre sliter jeg med å få lagt ut flere bilder for øyeblikket.

DSC_0740.thumb.JPG.9beaf19951047a719afb3d7b89e5f7df.JPG

Endret av Cannawizrd
2 personer liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Bra tiltak å oppforde til deling av bilder og erfaringer. Håper også at noen forteller sånn ca. hvor man er i landet, slik at vi kan lære litt om temperaturer og slikt. Dessverre har jeg personlig ikke noe å bidra med når det gjelder utendørsplanter. Håper å komme grusomt tilbake til neste år, da jeg forhåpentligvis har fått fatt i store doser frø å sløse bort. Ja, jeg føler det nesten slik da jeg har sett hvordan sesongen har vært her i Trøndelag i år. Temperaturen er en ting, men fuktigheten har jo vært nesten legendarisk.

Går nå i tanker om å skaffe litt forskjellig og eksperimentere med, men har fått litt noia. Det er liksom dette med å strekke strikken for langt. "You gotta know when to hold them, know when to fold them", sa Kenny Rogers, og det er slike tanker jeg sliter litt med. Men jeg tror i hvert fall at jeg personlig må kanskje dra til Sverige, Danmark eller noe for å prøve å få fatt i et variert utvalg av frø, for jeg vet ikke om jeg tar sjansen på mer dubiøse postforsendelser. Sverige og poste restante føles enklest og mest praktisk, men det krever jo også en viss innsats.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Smart å heller være litt forsiktig, men bestill poste restante fra svenske frøbanker så er du rimelig safe. I å kunne jeg produsert massevis dersom jeg hadde orka. Det handler om å ha bra spots, jord med riktig konsistens, muligheten til å vanne/gjødsle hyppig og mest mulig sol i løpet av dagen. Ellers er det massevis av auto strins som funker bra. Jeg har bare testa en brøkdel av dem. Neste år skal jeg teste ut super autoer, det blir i nærheten av danske sorter med tanke på gro tid, men da kan jeg starte sesongen tidligere:-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå