Jump to content
Sign in to follow this  
Selvforsynt

THC-innhold i bladverk

Recommended Posts

Selvforsynt

Når jeg etterhvert får mine egne planter så regner jeg med at fristelsen for å teste effekten planta gir under veksten vil være rimelig stor ettersom jeg ikke har noe lager av godsaker å lene meg på, derfor vil faren for å herpe planta ved å plukke buds være til stede.

Men vil det være thc i bladene og når begynner i såfall planta å produsere thc, vet noen påstår at kun buds har thc men har lest at noen mener hele planta produserer thc, hva er deres erfaring?

Det jeg tenkte jeg kunne gjøre var å vanncure bladverk og evt andre platedeler etter trimming for å få vekk grønnfargen og usmak og etter curing i vann så legger jeg dette på et glass med 60% sprit, men er det håp om å få trekt noe thc ut av bladverket og hvor gammel må isåfall planta være før man kan regne med å få noe thc ut av henne?

Edited by Selvforsynt

Share this post


Link to post
Freeman

Jeg prøvde noe bladverk på min Jack Herer fra forrige grow. Dette var vel omtrent en 10-12 dager før jeg høstet den. Jeg bare lot det ligge i sola/vinduskarmen en stund, og rullet det inn i en joint neste dag. Smakte dårlig, men effekten var faktisk ganske bra. Men dette var ikke slike store "fan leaves", men mindre blader rundt buddene. Disse bladene rundt buddene har jo synlige trikomer på seg. Når det gjelder store fan leaves er jeg også nyskjerrig og usikker.

Så jeg ble litt overrasket over at det var såpass potent. Hvor tidlig man kan gjøre dette vet jeg ikke, men jeg tipper den må være litt ut i blomstringen før det blir noe særlig THC.

Share this post


Link to post
Bamse303

Klorofyll kan du ødelegge manuelt ved og eksponere ekstrakt for sollys/uv stråling , da dette vil ødelegge klorofyllet lenge før godsakene blir "ødelagt", Hvor mye som er i bladne er vel ganske strain avhengig, tror jeg ville droppa ektraksjonsideen og heller satset på noe spiselig, pleide å putte alle viftebladene stilkene osv i en salig gugge og lage smør, var aldrig noen som klagde på effekt iallefall, tvært imot;)

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×