Jump to content
Sign in to follow this  
cocofarmer

Høy PH og EC på avrenn, coco

Recommended Posts

cocofarmer

Hei:)

Jeg skulle flushe pga mistanke om nuteburn forutsatte at det var "lagret" seg høy EC i cocoen, og som jeg trodde så var denne oppi 2,2, og jeg har aldri vannet med over 1,0 EC.. fikk flushet med rent vann (PH 5,7) og fikk EC ned til 0,5..

Det som slo meg var at PH'en var oppi 7,5-8 på avrenn, og har alltid vannet med PH 5,7. Bruker Biobizz coco, som skal ha 6,2 i PH ifølge pakken.

Er det noen som har hatt lignende problemer og har noe erfaring å dele?:-) Får ikke PH'en på avrenn ned igjen dit jeg vil ha den

Share this post


Link to post
pollen

Coco skal visstnok aldri flushes med rent vann . Da maa du jo starte helt paa nytt med nerings regimet . Bruk heller en mild mix , ca . 300 - 400 ppm . Det er lenge siden jeg slutta aa bry meg med avrennet . Pleide aa lede til mye tull med aa rette paa feil som egentlig ikke eksisterte . Hvor mange uker har de staatt i coco ?

Share this post


Link to post
cocofarmer

Takk for tips, flushet som sagt bare med vanlig vann (ca 200ppm) med redusert PH til 5,7. De har stått ca en og en halv mnd i coco.

jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å legge meg så mye opp i avrennet jeg heller, helt til jeg begynte å se uforklarlige tegn til nuteburn..

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×