Gå til innhold
Selvforsynt

Autovarianter vs originalene

Recommended Posts

Selvforsynt

Dere som har prøvd både de originale strainsene(fotosensitive) og autoversjonene av disse, f.eks White Widow vs White Widow auto, hvordan syntes dere autoversjonene står seg i forhold til originalen, tenker da først og fremst på brukeropplevelsen som smak og effekt. Ble det omtrent like bra, bedre eller langt verre?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
pollen

Jeg grodde en god del reg . widows en del aar tilbake  Skikkelig god strain . Proevde ogsaa et par runder med autos widows , men de funka ikke saa bra , pluss at jeg foelte jeg satt i en fabrikk og titta paa klokka paa veggen ,,, ikke noe tid for aa rette opp feil , eller ompotting som jeg er vant med ,,, vanning i store potter med seedlings er en nervepirrende opplevelse ,,,, bortsett fra det , saa er de vel kanskje vert et forsoek hvis du har daarlig tid. Jeg gidder ikke mere autos , men det er jo bare min mening .

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Cocho

Har ikke autos kommet en del lengre nå, enn hvordan det var for noen år tilbake?

Husker når jeg startet å gro, at det var veldig mye dårlig å høre om autos. Avlingen var dårlig, de ble fort hermier og de var veldig ustabile.

Nå ser jeg klipp på youtube hvor folk høster 100g og mer pr plange, og de driver med autos.

Grunnen til at jeg kommer med et innspill her er fordi jeg også gjerne skulle likt å vite dette som @Selvforsynt spør om her.

- C

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×