Gå til innhold

Recommended Posts

Nyancha

Etter overhalinga av forumet eller hva det kan kalles funker ikke timestamps for hvor lenge det er siden poster ble laget på forsiden av norcan. Ikke sjekket på pcen da jeg hovedsaklig surfer på mobilen, er dette noe som kan fikses? Står bare %d isteden for "5 timer" 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
BK

Hei @Nyancha! Takk for at du melder feilen - jeg mener det skal være løst nå.

La meg vite hvis du fortsatt opplever problemer :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Nyancha

På posts som er gamle står datoen korrekt men på poster som det egentlig skal stå f. Eks 3 t eller 2 d siden står det enda %d t eller %d d på. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
BK

Så snodig... Hos  meg fungerer det fint. Kan du sende meg URL til en side hvor du opplever dette problemet?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Nyancha

Er hele forumet rett og slett på alle poster som er nye nok til ikke å bare ha en dato, kan se om jeg får lagt til et bilde når jeg kommer meg hjem

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
BK

Flott! Setter pris på at du hjelper meg å fikse dette :)

Nederst på nettsidene kan du velge språk... Hvilket språk benytter du, og blir det bedre om du velger et annet språk?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Nyancha

Det ble fikset når jeg satt språk fra norsk til engelsk

Del dette innlegget


Lenke til innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×