Jump to content
Bamse

Over list eller haug med ny statsråd - Tanker

Recommended Posts

Bamse

Listhaug tar over justisdepartementet m.m. Hva skjer nå? 

FrP, ytret før og under valget, at narkotika skal og bør bekjempes, og de har en positiv holdning til straff og fengsling, som effektive og gode løsninger. FrP, skiller ikke mellom tunge og mindre tunge stoffer. 

Jeg skulle gjerne hatt en representant fra venstre på dette departementet. Heldigvis er sekretær til påtroppende justisminister en motpol. 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Rocky

selvfølgelig hvis du kun er intresert i å få det legalisert så gir du faen i hvordan det går med deg selv og dine

Share this post


Link to post
Funki
38 minutes ago, Rocky said:

selvfølgelig hvis du kun er intresert i å få det legalisert så gir du faen i hvordan det går med deg selv og dine

Bamse snakket aldri om noen annen side av politikken enn narkotika holdningen.

Bedre å komme med argumenter for dine egne synspunkter enn å bli aggressiv ;)

Edited by Funki
Skrivefeil

Share this post


Link to post
Rocky
50 minutes ago, Funki said:

Bamse snakket aldri om noen annen side av politikken enn narkotika holdningen.

Bedre å komme med argumenter for dine egne synspunkter enn å bli aggressiv ;)

eller passiv agressiv uten et eneste argument

Share this post


Link to post
Med.Can.Bruker
Sitat

Monster minister får det tøft.

FrP har hvert sterke pådrivere til "cannabis overgrepet" som vi nå opplever. Det er selvfølgelig et overgrep som rammer alle det angår nemlig hele befolkninga. Nok en gang er det de forsvarsløse barna som får det jævligste. Nå har vi kunnskaper og mer enn 50 års erfaring så nå vet vi at halvparten av de inndratte barna blir uføre. Her kommer ordet hat automatisk inn i bildet. Politikerne kan i alle fall ikke si at de ikke ble advart. Hatfatet flyter over. De inndratte barna er ikke lenger bare etnisk Norske. Det er mange år siden. De feil-inndratte barna er fra hele verden. Fra før av har det hvert store demonstrasjoner mot Statens Barnevern i ca. 40 land. I tillegg skal det flere Norske saker opp i FN.  Demonstrantene kan bruke de samme plakatene. Alle som har en PC og ei Face book gruppe kan starte den moroa. Justisministeren har nå like mye kunnskaper om dette som oss andre og må holdes ansvarlig. Dette Lov og ordenpartiet som de kaller seg har gjort store skader på samfunnet. Politiet er rasert. Reformene har fått Politiet til å miste oversikten over korrupsjonen i egne rekker og korrupsjonen ute i distriktene. Alle som bor ute i distriktene vet at den tøffeste og farligste jobben lokalkjente Polititjenestemenn har er å skjerme befolkninga mot korrupsjonen. De lokale diktatorene. FrP har også innført korrupsjon og falsk propaganda i Politiet ved å tillate svinepelsene og uttale seg offentlig i viktige samfunnssaker. Som om ikke dette er nok har FrP lovet politiet mer resurser og enda flere stillinger til dem meningsløse krigen mot narkotika.  Det er stort flertall i befolkninga for cannabis legalisering. Hva får en såkalt topp politiker til å ta en slik stilling  i en slik situasjon?    Vi kan jo prøve og jette. Cannabis legalisering i løpet av kort tid, eller rett å slett rein idioti! 

Share this post


Link to post
Onkel

Etter å ha fulgt den såkalte krigen mot narkotika i noen tiår, vil jeg si at det kommer ikke til å skje før en økonomisk krise tilfaller staten. Inntil da er vi (de fæle kriminelle røykerne) bare verdifulle for institusjoner og krimnalstatistikken, som det finnes grupper som iherdig driver lobbyvirksomhet for. Når man ser nedgang i en stats økonomi (da vil slike som Frøken Gerhardsen ikke bli hørt på lengere), vil det være lønnsomt for de det gjelder(se. maktposisjon), for å opprettholde flyten med penger til andre ting de da MÅ prioritere. Alt handler om penger og ikke hvilken politisk fløy man tilhører. Vi er bare en sparegris som venter på å bli åpnet når den først må, og den dagen vil vi bli fortalt hvor urettferdig vi har blitt behandlet igjennom tidene, selv av de som gir oss motgang i dag.

Men så lenge skuta flyter, vil vi nok ikke se noen endring på dette feltet, det er bare mitt syn på saken.

Share this post


Link to post
medicineurself420

jeg er en ganske ny medlem i dette forum. probleme er at det er mange som står for legalisering og avkriminalisering av cannabis, men det er virkelig få som  står fram og tar denne debatten  .. vi lever i et land der vi er  mester i dobbel moral og vil ikke risikere og bli stemple ut som en (pothudet) . det jeg venter på er at når USA legalisere dette over helle lande blir Norge og alle sine  allierte i vesten nød til og se cannabis med andre øye. 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×