Jump to content
Sign in to follow this  
daffe

kaktus i samme rom for co2 produksjon?

Recommended Posts

daffe

Kaktus og andre ørkenplanter er jo litt merkelige i forhold til andre planter. De tar til seg co2 om natten og det de ikke klarer å bruke opp når det er lyst blir frigjort på dagtid. Noen tanker om katuser i dyreltetet for co2 produksjon? Kaktus er også en av de få plantene man bør ha på soverom siden de produserer oksygen om natten.

Share this post


Link to post
JackMalone

Dette har jeg også tenkt litt på, noen som har erfaringer?

Share this post


Link to post
Bamse303

Spørs vel om det ikke blir litt vel fuktig inne i rommet, selv for noe så hardført som en san pedro?

Prøv og rapporter tilbake <3

Share this post


Link to post
Mr.Rosin

Jeg tipper det vil være av minimal betydning for cannabis om det er i et telt og det må nok være veldig mange kaktuser. For det blir nok litt som all bruk av co2 innen dyrking, da bør det være et lukket dyrkerom og ikke nok med det, men så lenge du ikke har nevneverdig høy co2 (PPM) fra før av, så er det lite å hente av. Så jeg regner med at du bruker telt med uttrekksvifter, så da vil nok den co2'en bli dratt ut ganske raskt og erstattet med frisk luft som inneholder akkurat samme mengde som fra før.

Da jeg grodde mine første runder, så prøvde jeg alt fra co2-tabletter, edikk og natron, sats etc etc. Men alt dette er meningsløst om man har uttrekksvifter og fikk langt bedre resultat med mere effektive vifter som gav mere luftgjennomstrømmning.

Så jeg ville enten ha satt opp et lukket system med co2(kontrollere og tanker), eller brukt uttrekksvifter og sørget for masse frisk luft.

Edited by Mr.Rosin

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×