Jump to content
Med.Can.Bruker

Cannabis påstander. Dokumenterte kommentarer.

Recommended Posts

Med.Can.Bruker

Det er vel ingen plante det det har versert så mange røverhistorier om som cannabisplanten.  På YouTube begynner en del av den norske storsatsingen mot denne planten å utkrystallisere seg. 

Men det kommer fortsatt ny feilinformasjon ut i dag, dog i mer begrensede mengder. Og det kommer stadig ut mer riktig informasjon på Norsk og det kommer det alltid til å gjøre. Jeg har samla noen aktuelle videoer i en spilleliste, og også fått med noen av de nyeste. Kommentarfeltene til disse lobbyistene/artistene får fra nå av og fremmover besøk av aktivister fra hele landet for underholdning.

Med all respekt for forumets tiltenkte hovedformål legger jeg en link her og håper det går greit.                                                              Jeg oppfordrer interesserte medlemmer til å ta seg en kikk på spillelista Cannabispåstander.

J.L.

Share this post


Link to post
Med.Can.Bruker

Det hadde vært interessant å vite hva medlemmene legger i en "god nok" cannabis legalisering i tillegg til cannabis konsentrat/olje. Jeg tenker da på planter, eventuelt realistisk antall, og stiller spørsmålet "Hvordan ivareta medisinbrukernes behov/rett." 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×