Jump to content
Med.Can.Bruker

Nå må Norge innføre medisinsk cannabis.

Recommended Posts

Med.Can.Bruker

Heftig cannabis debatt i forumet til Kvinneguiden. Jeg startet et nytt tema i Kvinneguiden 21.06.2019. " Nå må Norge innføre medisinsk cannabis. " 

Jeg er ikke kjent der så jeg vet ikke hva som er god respons men 1600 visninger og 80 svar på 2 dager er iallefall respons. Men jeg fikk noen anonyme kverulanter etter meg som prater dritt, kverulerer, og nyter å kalle meg rusmisbruker og narkoman. Jeg er jo forberedt på det men disse søppel-huene var så nedlatende at jeg ble lettere irritert.  Det var dritt slenging og bagatellisering av PTSD. Det liker jeg litt mindre siden jeg har lest meg opp på sykdommen og vet også at det er mange som har det helt for jævlig.. Ellers fikk jeg et bra inntrykk av forumet. Det går litt tregt med skrivingen min så jeg får ikke på langt nær kommentert de svarene som fortjener en kommentar enten positiv eller negativ.  Men dette forumet sitter med gode kunnskaper på medisinsk cannabis og her er det mange som er gode til å ordlegge seg etter min oppfatning. 

Er det noen som kan tenke seg å ta en titt på forumet og skrive noen ord enten det er kunnskap eller dritt så er de hjertelig velkommen. Det er vist Norges største forum så der er det greit å få frem sannheten:  Kvinneguiden forum.

 

  • Thumbs up 2

Share this post


Link to post
FenomenalClown

Jeg dævvær. :D bra og tøft gjort. 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×