Jump to content
Sign in to follow this  
SKLIF

Utendørs som tåler kulde

Recommended Posts

SKLIF

Lurer på hvilke planter som tåler mest kulde. Bor så langt nord som Trøndelag så di må være autofloverring, Det må det være for om høsten blir det kaldt før det blir før lyset gjør at plantene starter blomstring. Noen sommre kan det nok bli bra andre ikke (trøndersommer). Avhengi av planter som tåler mest kulde da.  Dum tid på året å stille det spørsmålet, men jeg lurer?

Share this post


Link to post
Dr Dank

Helloi og velkommen til forumet. :) 

FYI... Det er mye man kan google på egenhånd, når det kommer til strains. Sjekk denne linken for eksempel. 

Det er mange tusen forskjellige strains å velge mellom og det finnes mange såkalte kartotek på nett, som kan gi deg svar på hvilke strain du ser etter. Sjekk Leafly eller Wikileaf

Autoflower blomstrer automatisk uavhengig av hvor lite eller mye lys den får, når den er blitt ca 25-35 dager gammel. Det er derfor de heter "autoflower". Det viktigste du bør tenke på når du planter autos utendørs er å være tidlig nok ute, men ikke så tidlig at det er fare for nattefrost. Begynn innendørs i par tre uker før du hiver dem ut. Og velger du en strain som bruker 10-11 uker på å bli ferdig så slipper du å tenke så mye vekst og størrelse før den går i blomst.  

Share this post


Link to post
5ern

I Trøndelag ville jeg kanskje starta inne med den og satt den ut i juli kanskje da det ofte er ganske kaldt før den tid.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×