Jump to content
Sign in to follow this  
Thomas...

Liker blomstrende jenter litt regnvær ?

Recommended Posts

Thomas...

Siden mine planter står utendørs på terrasse eller i skogen,så regner det jo litt på dem.Plantene i skogen kan jeg ikke gjøre noe med.

Men frøkna på terrassen som jeg steller med som et lite barn,ho setter jeg under tak,men hvis det blåser og regner fra øst så kommer det regn inn på frøkna.Jeg dekker til potta sånn halveis med en plastikk film(gladpack) som avleder regnvannet,slik at ikke planta/jorda får for mye vann.Frøkna har snart blomstret i 5 uker nå,så jeg er litt snål på vannet.

Men liker planta slikt pent regnvær?

Tar planta opp litt vann igjenom sine blader?

Er regnvær skadelig for kvaliteten på budsa,eller tar ikke THC skade av litt regn?

På forhånd takk for svar !

Share this post


Link to post
Even Ganja

High, Thomas...

Jeg er kverulant, og det vil tilsi at jeg har endel irrasjonelle kommentarer. Denne først;

Du nevner at du har ei frøken på terrassen, som du steller med som et lite barn. Heeeh.

a ) et lite barn bør ikke stelle Cannabisplanter, og

b ) dersom du behandler dine barn slik, blir du straffet.

(Beklager om du ikke synes det var morsomt, jeg har vanskelig for å la være. Kan hende det er en utviklet form for Tourettes?)

Du sier lite om hvor i geografiens forvirrende verden du befinner deg, men om du er i norske omgivelser, så er det lite bra for planten å være utendørs. Om den ikke viser tegn til mistrivsel, kan du sikkert la det gå enda litt, men optimalt for vekstvilkår er klimaet vårt ikke.

Regnvær i seg selv er nesten selvsagt det beste, hvis vi ser bort fra fetisjistene som tilfører mengder av bol i vannet (forståelig nok, likevel...). Men vi risikerer å få store mengder forurenset regn, derav nesten. Vannet i springen inneholder også sine lite lure kjemikalier..., det finnes ingen sikker utvei lenger!

I tell you, we must turn back. (Best sagt av Ren Höek.)

Planter som er langt ute i sesongen vil være oljeholdige og endel regnvann vil prelle av, og gir planten en frisk dusj. Damer liker godt det. Noe opptak av fuktigheten fra bladene vil forekomme, men langt fra nok til å kunne ansees som vanning.

Budsene og planten kan få problemer med sopp/mugg dersom fuktigheten er for høy over for lang tid. Muggsoppesvinet liker godt thc. Alle gjør det.

Spør mer, og velkommen til de høyreiste.

-ganja, like a cat tied to a stick thats driven into frozen wintershit+

Share this post


Link to post
Thomas...

Takk for svar Even !

Dyrker i den sydlige delen av østfold jeg..

Ja den store frøkna på terrassen steller jeg godt med,har nøpe henne mange mange ganger og hun har mellom 80-100 buds nå.Hun har blitt nøpe hardt fordi at jeg ikke ønsker en plante på over 2 meter på terrassen.

Ho har nå en høyde på ca 130 cm,en flott busk.Jeg steller med henne hver dag..

Noen av plantene mine i skogen begynte å blomstre i førsten av august,så disse vil rekke å bli klare før frosten kommer.Har også et annet bed med 5 frøkner i skogen på en liten øy i byen drikkevann(byens kommune vokter mine planter,hehe),disse har for mye lys og de begynte å blomstre for en uke siden desverre.Men de er over 2 meter høye og ligner epletrær nesten.Så disse plantene på øya tror jeg ikke vil rekke å bli klare før frosten desverre,hvis ikke gud vil det annerledes da??

Men det er mulig at disse på øya rekker å blomstre i 6 uker før jeg må høste dem,og kanskje at 6 uker vil holde??Skal en tur i skogen å sjekke alle mine jenter nå om en time ca.Kan gi tilbakemelding på hvordan de ser ut,evnt noen bilder..Stilken ned mot rota i bakken er like tjukk som en glass cola...

Skjønner at du er litt skeptisk til dette å dyrke ute i skogen pga kort sommer og en lang kald høst.Men noen ganger så blir sommeren lenger en ventet og da funker det bra.Sommeren 2003 og 2004 var de beste på lenge ,og alle planter i skogen fikk blomstret i fred sine 8 uker,lenge før frosten kom...

Resultatet av jentene fra 03 og 04 var helt jævlig bra og funken tørr jeg påstå var like bra som hva man kan forvente av planter som dyrkes inne,mulig den var bedre også??

Dere som dyrker inne får kanskje 50 g pr plante,mens mine svære trær i skogen gir 300-500g pr plante eller mere.Høsten 2003 satt jeg tilbake med 900g tørka buds som funka helt jævlig bra.Faktigst den beste ganja jeg har har røket noen gang.Denne ganjaen solgte jeg i Christiania for 70 kr pr gram,hadde med en halv kilo ned for salg.Bedre å selge i Danmark enn å selge i min hjemby på grunn av rykter og sjalusi fra andre revrøkere.Det ingen vet har de heller ikke vondt av,du vet

Så med tanke på at jeg bare har betalt noen kroner for noen hundre liter jord samt litt gjødning og litt koslig arbeid,så ser jeg på min cannabis som helt gratis.

Jeg bruker frø som har vært dyrket ute i norge i over 35 år,så de fikser den norske høsten sånn passe bra vet jeg.

Men som sagt denne formen for dyrking er jævlig vær avhengig,så man har ingen garanti for å lykkes.

Vil gjerne by deg på et buds Even når jeg har fått tørket mine damer,så kan du selv bedømme hva du synes om funken fra jenter som har vokst og blomstret seg ferdig i guds flotte natur.

Plantene i skogen er Norten Light og Silver Haze,eller en blanding av disse to slagene.

Men jenta på terrassen vet jeg ikke helt hva er,den har knall røde stilker over hele planta...og har spesielt store blader.Hva er denne rødfargen ?

Takk for svar og takk et flott forum Even !

Share this post


Link to post
Even Ganja

Enda mer high.

Det er bare vakkert å lese om dine eventyr med damene, jeg kjenner et sterkt savn etter bilder. Ta noen om du kan, og send det hithen. Vi får ikke nok bilder av medlemmenes egne stoltheter.

Jeg merker også at du er av en slik karakter at vi lett kunne funnet en god tone, stuntet med kommunens reservoar er bare nydelig. Hva gud vil, frykter jeg aldri vil få følger i den reelle delen av virkeligheten.

Skepsisismen mot utedyrking er mer mot årstiden, jeg oppfordrer helst til å dyrke overalt. Men det er lite dyrkevennlige sommere i Norge, og på denne tiden ebber livsgrunnlaget for våre kjære damer ut. Like trist hvert år. Sommeren 2003 glemmer ikke jeg, det var da mine flotte regnet vekk. Grmf.

Kjekt at du lyktes, jaffal!

Den røde fargen er vrien å svare på, og jeg håper ekspertene her på forumet blander seg inn.

For meg kan det være enten en egen art som er rødlig, det kan være jern/magnesium-utslag, og igjen undres jeg om kanskje fuktigheten er for høy slik at det kan være grobunn for plagsom sopp.

Uten bilde er det vanskelig, hvis du har muligheten, legg inn for bedre diagnose (forhåpentlig av en med mer kunnskaper).

Jeg takker mer enn gjerne JAH til en mulighet for å bli bedre buddies, om nabolagene stemmer er det lett å møtes. Vi får se nærmere på anledninger og godvær ettersom tiden lar mulighetene komme.

Forumet er en stolthet, men også et fellesskap. Alle deltakende lager NorCan til det du ser, og fremover ser andre også det du har deltatt på.

Vi er fornøyde med oss selv her, så takk til deg og.

Stå på!

-ganja, a pig locked in a cage on antibiotics+

Share this post


Link to post
El

Noen strains har røde stilker/blader naturlig......andre ganger kan lave temperaturer lure frem røde og lilla toner.....

Share this post


Link to post
Thomas...

Takk takk for svar !

Nå skjønner jeg åssen jeg laster inn bilder på denne siden,så her kommer et par stk fra skogen.

Slik ser bunnen på frøknene ut..

8ec49da2.jpg

Toppskudd på samme plante...

356558c7.jpg

Skal få laggt ut noen bilder av frøkna på terrassen også,så kan dere kikke på rødfargen jeg prater om..

Men planta i potta på terrassen kan liksom ikke måle seg mot disse bildene.

Bildene er så som så,men er tatt slik at ingen ser stedet de står på.

Jeg er en "rambler" men ingen "gambler".

Hepp hepp folkens !

Share this post


Link to post
Eirik

Det er deilig å se, FOR FØRSTE GANG skikkelige BILDER av planter som faktisk ser ut til å bli ferdige i Norge. Har hørt jævlig mye prat uten dokumentasjon.

En historisk post, sånn sett!!

Dette med regn: For krafig regn kan slå av en del trichomer. Unngå det, selv om utendørsplanter er mer robuste.

Det røde er anthocyaniner, et purpurfarget pigment som kan finnes naturlig i planten eller skyldes stress. Stress kan være næringsmangel, tørke, lav temperatur (vanlig), saltstress (hav) evt overgjødsling. Mye UV (sterk sol) kan også gi anthocyanindannelse.

I ditt tilfelle er det, som folk har nevnt, trolig naturlig farge eller temperatur-relatert.

Jeg bruker frø som har vært dyrket ute i norge i over 35 år

Vet du hva som var opprinnelses-strainen før dette startet?

Er det northern lights/silver haze som du nevner, eller er dette noen andre planter?

Om du kunne gitt noen betraktninger om hvilke typer du har prøvd og hvilke av de som taklet ute-Norge best, så hadde det vært supert!!

Imponerende bilder! Mer av det!

E

Edited by Eirik

Share this post


Link to post
El

Det eneste jeg kommer på å si er........WOW.......imponerende.......

Mer info om strain hadde vært kult......og flere bilder........

Share this post


Link to post
Thomas...

Takk takk for svar !

Jeg tror denne rød fargen skyldes stress i planten,og stress pga. at jeg har fjernet for mange store bader og mange hundre små blader de siste ukene,desverre..De ble fjernet for å få mere lys inn på alle toppskudda inne i busken.

Et rådyr hadde trolig spist på noen av mine planter i skogen.Men de hadde etterlatt seg en fin jente,hvor dyret bare hadde spist alle store blader og skudd(frøkna blomstret ikke da).Og da var stilken helt knall røde husker jeg.

Har laggt ved noen bilder av den lille frøkna i potta som pryder min veranda.Som dere ser så er hun klippt og nøpe noen titals ganger,får å ungå for stor høyde..Derfor ser hun litt liten og rar ut.Men nå skal jeg bare la henne stå i fred til hun er ferdig.Jeg beklager at hun ser så mishandlet og voldtatt ut!

Men dere ser tydelig rødfargen på stilkene oppe.Frøkna blomster i 4 uke ca og hun er 8 mnd gammel nå med en streng oppvekst.Har tatt over 30 stikklinker av henne,så hun har vært en god mor til mange jenter som blomster i skogen.Blir ingen store budds på denne frøken,men 90-100 små budds kanskje?Hun har begynnt å lukte godt den siste uken.Hvis det er sol så for hun 10 timer av det hver dag.Står under et 0.7 meter tak,så hun blir ikke så preget av kulda.Kulden kommer fra oven.Vil tro hun rekker 1 okt.

Fortsetter denne kulda som er ute nå om nattan som blir det ikke mye røke på meg til jul,bortsett fra hva denne lille busken,+ et par til kan klare å gi da.

Vet ikke hva slags sort denne planta er,men det er ikke en northern lights/silver haze plante.Denne har et litt mere spesielt bladverk.Fikk frem en ho plante av denne sorten i fjor og hun virker ikke så hardfør som hva northern lights/silver haze plantene er.Men jeg har et noen eksemplarer i skogen som er imponerende store,men de har begynnt å blomstre for sent desverre.De står for lyst.

Det første bildet jeg la ut er av samma sorten bare fra skogen.Budse på bildet under er en "norsk" haze tror jeg.

IMG_0010.jpg

IMG_0011.jpg

IMG_0012.jpg

IMG_0013.jpg

IMG_0014.jpg

IMG_0016.jpg

IMG_0017.jpg

Det er kos med bilder..

Kommer tilbake med noen bedre bilder av noe annet og større fra skogen senere.Skjønner at det er bilder av disse dere vil se flere av.

Ha en flott helg och simma lungt.

Share this post


Link to post
El

Heldige rådyr......

Gleder meg til fler bilder......

Share this post


Link to post
Hicksville

Årets dyrketråd dette her, hehe.

Når min stakkars WW overlevde godt over polarsirkelen her oppe, så tviler jeg ikke på at det kan bli noe av kvalitet lenger sør. Faktisk så hadde det ikke forundret meg om man fikk noe til her oppe, hadde bare sommeren vært litt bedre enn den var i år.

Share this post


Link to post
Thomas...

Begynner å bli fine farger i skogen nå synes jeg.

Høsten er koslig!

Hstfarger2copy.jpg

Rart at noe grønt vokser og annet dør?

Hstfargercopy.jpg

Det er mye rognebær i år..

Hstfarger4copy.jpg

Litt spesielt?

Share this post


Link to post
Even Ganja

Daaamn.

*sikle*

Du er helt rå, Thomas.

Jeg har nesten ikke ord, beundrer planter, engasjement, ånd og vesen.

Kan vi si du var med på aksjon Overgrow 2006?

Bare lekkert, helt utrolig råporno for botanikere.

-ganja+

Share this post


Link to post
AuntMable

Dette var virkelig bra. Har sett mye bra høsting ute, men aldri i norge. Virkelig et prakt eksempel.

Share this post


Link to post
Thomas...
Kan vi si du var med på aksjon Overgrow 2006?
Hva mener du med dette Even?

Hstfarger5copy.jpg

Share this post


Link to post
Even Ganja

Hm.

Først et spørsmål, så et avledende bilde.

Hva var spørsmålet?

Jeg mente bare at jeg ønsket å ha deg med i årets aksjon, og deri også at plantene som nå vises frem med adskilte blader og pubishår overalt, er gode bilder på at aksjonen ikke bare pågår, men også "bærer frukter".

Vet du circa når du fikk plantene i jord?

-ganja+

Share this post


Link to post
Andy

Jesus det der er tingen. Kudos!

Share this post


Link to post
knuthulu

Whoa!! :D Det der var noen gjæve planter Thomas. :)

Har hatt planter ute sjøl men aldri vært i nærheten av å få sånne praktfulle jenter. Respect!!

Flere bilder hadde vært veldig moro. :smokey:

Share this post


Link to post
Thomas...

Hm.

Først et spørsmål, så et avledende bilde.

Hva var spørsmålet?

Jeg mente bare at jeg ønsket å ha deg med i årets aksjon, og deri også at plantene som nå vises frem med adskilte blader og pubishår overalt, er gode bilder på at aksjonen ikke bare pågår, men også "bærer frukter".

Vet du circa når du fikk plantene i jord?

-ganja+

Det er hyggelig at dere liker mine bilder av hva som vokser rundt i skogen i mitt nærmiljø!

Men det har seg slik at jeg personlig ikke støtter denne Overgrow 2006 aksjonen deres.

Av denne grunn så skal ikke mine bilder brukes i denne aksjonen heller,håper at dere respekterer dette svaret!

Hvis jeg ser at dere misbruker mine bilder i aksjon Overgrow-06,så kommer jeg til å bli rasende forbanna!

Dette vil i første omgang føre til at jeg pakker ned nick,tråder og bilder fra disse flotte forum sider,for å så aldrig besøke dette nettstedet igjen.

Det er liksom ikke min skyld at andre brukere av dette forum ikke kan dyrke fram jenter ute i skogen som vokser seg svære og tunge av buds før oktober mnd,og med høyder på over 2meter...Noe jeg synes er helt utrolig at dere ikke klarer..Er ikke dere "proffer" innen dyrking da?

Men jeg har kanskje et tilbud til deg Even alikevel..

Du kan ta med et digicam og en liten håndsag,og treffe meg et sted syd i østfold om noen uker.Så skal jeg røke et knippe med jointer med "norsk haze" på deg,og dra deg med på en liten tur ut i skogen.

Der ute i skogen vil du treffe en vakker grønn norsk jente som er ca 3 meter høy med 13-15 kjempe buds på over 150 cm hver...Denne vakre frøken kan du få ta så mange bilder du vil av,og jeg kan mer en gjerne ta noen bilder av deg foran(eller under) denne flotte frodige frøken.

Når bildene er tatt så kan du dra fram håndsaga og sage hele busken ned sammen med meg.da skal budsa hjem i hus.Hvis du sager og jobber så "drypper det alltid litt på klokkeren du vet..."

Så av denne lille turen til østfold så vil du sitte igjen hvor mange Overgrow bilder du vil,samt at du får noen noen store buds på 150cm +++ som da kan ha med deg hjem å tørke sjøl,som en liten gave fra meg bare.

Hva tror du?

Men uansett hva du tror og mener så ikke bland mine bilder fra denne tråden,inn i noen Overgrow aksjon takk !

Har vi en avtale på dette??

På forhånd tusen takk !

Snakkes

Share this post


Link to post
viper2k

veldig fine bilder og jenter det thomas.

Faen hadde jeg vart even skulle jeg ha dratt jorden rundt før å få se den buska.. :P

Keep up the good work

Edited by viper2k

Share this post


Link to post
Even Ganja

Agh, men akk...ok.

Det virket bare småfornuftig her jeg satt en stund. Dersom du hadde de i jord sånn circa samtidig.

Og endel grønne frøkner og herremenn har da satt rot i det norske naturbildet? De få jeg har selv satt ut, er bevisst satt ut for å dø i sitt provoserende virke. Til neste år antar jeg vi legger ut bilder uten stedsreferanse, for å få mer effekt utav potensialet til plantene. Ironisk nok fikk vi mest oppmerksomhet på frøstadiet, men det er kanskje mer beskrivende for galskapen i hele situasjonen.

Og "proffer" i dyrking?

Vel, vi har et godt forum, og det er endel medlemmer som er seriøse dyrkere.

Proff håper jeg aldri jeg blir, ettersom det er min største glede å stadig lære mer om Cannabis. Jeg er inneforstått med at temaet lar seg begrense, men enda ser jeg bare utrolig store dimensjoner.

En østfoldstur som det der er tiltrekkende, men det må nok klareres fra flere hold. Jeg kommer tilbake til det på et mer personlig meldingsnivå.

Opptil flere avtaler har vi, og yup; dine bilder er ikke for bruk i Overgrow, eller annen Cannabisrelatert eller utenforliggende omstendighet. Akseptert velvillig.

Håper ikke du hemmes i bildeleveranse likevel, du har sikkert merket hvor godt de gjør oss.

Stå på!

-ganja+

Share this post


Link to post
Thomas...
pptil flere avtaler har vi, og yup; dine bilder er ikke for bruk i Overgrow, eller annen Cannabisrelatert eller utenforliggende omstendighet. Akseptert velvillig.

Håper ikke du hemmes i bildeleveranse likevel, du har sikkert merket hvor godt de gjør oss.

Stå på!

-ganja+

God morgen Even !

Mange takk for at du godtar det at jeg ikke støtter denne aksjon Overgrow.

Men hvis situsasjonen er slik at dere ikke har noen bilder av planter som bærer frukter i høstskogen,til denne Overgrow aksjonen.

Så skal jeg ikke nødvendighvis være så gjerrig på noen bilder av noen flotte store frøkner,men bildene i denne tråden skal som sagt i røres eller blandes inn i denne aksjonen.Takk for at du respekterer dette Even!

Jeg kan ta noen nye bilder å sende til din e-post addresse som mitt lille bidrag i denne aksjonen,så kan du gjøre hva du selv ønsker med disse bildene..Hørtes dette litt bedre ut Even??

Om jeg har blitt skremt av å legge ut nye bilder i denne tråd av blomstrende små frøkner fra den norske naturen?

hstharger3copy.jpg

Ser det slik ut min venn ??

Disse små plantene du ser her og har sett tideligere er stiklinger som er satt ut i skogen i begynnelsen av Juli.De største plantene fra de tideligere bildene er satt som stikklinger ut i naturen i juni mnd..

Derfor varierer plantene noe i størrelse og vekst.Varierer også fra voksested til voksested,grunnet lyset og groforholda på områdene.

Ok kommer tilbake med flere bilder fra norsk natur senere,har mange uker igjen innen alt er klart..Så jeg har god tid.

Gidder ikke å besøke et dyrke område mere enn en gang pr uke,og med den moralen så bruker jeg 8 dager på å besøke alle min frøkner fra de dype skoger..

Ok,kommer tilbake med flere bilder senere i denne tråden !

Vi snakkes folkens og stå på dere også !

Share this post


Link to post
Eirik

Godis!

Jeg har virkelig blitt tatt på senga av dette. Fra egen erfaring og det jeg har sett andre få til (ikke få til), så hadde jeg egentlig lagt fra meg alt håp om å få til noe skikkelig i Norge. Jeg har også trodd at plantene trengte langt mer tydelig 12/12 for å blomstre enn det vi ser her. Det er imidlertid tydelig at det holder med en avskjerming som gjør at direkte sollys holder 12/12 eller mindre. Da blir vel den indirekte innstrålingen "natt" i forhold.

Sånn for allmennopplæringens skyld, kunne du fortalt litt om jordtyper, gjødseltyper, tider for de forskjellige dyrkelogistiske hendelsene (frøsetting, utsetting osv) og annet relevant?

Vi bør virkelig få igang medlemsmassen til neste sesong. Som du sier, uteplanter får vanvittig avling i forhold til inneplanter, og dette burde alle nyttiggjøre seg.

Men, har du prøvd dette nord for østfold? Isåfall, hvor langt nord?

En annen ting; er det kun "35 år i Norge"-varianten som blomstrer seg ferdig, eller får du til de andre kommersielle også?

Jeg har selv prøvd Early Pearl i Oslo-området en gang, og den var ikke i nærheten. Men da stod den også på et åpent område med lange dager.

E

Share this post


Link to post
Andy

Ja, dette er nok årets tråd feteste tråd. Disse bildene er jo inspirerende som faen, og jeg som så mange andre trodde ikke det var helt mulig og få til så mye blomst i norsk fauna. <_<

Lurer også litt hvor dypt du graver før du legger jorden.

Share this post


Link to post
Thomas...

Godis!

Jeg har virkelig blitt tatt på senga av dette. Fra egen erfaring og det jeg har sett andre få til (ikke få til), så hadde jeg egentlig lagt fra meg alt håp om å få til noe skikkelig i Norge. Jeg har også trodd at plantene trengte langt mer tydelig 12/12 for å blomstre enn det vi ser her. Det er imidlertid tydelig at det holder med en avskjerming som gjør at direkte sollys holder 12/12 eller mindre. Da blir vel den indirekte innstrålingen "natt" i forhold.

Sånn for allmennopplæringens skyld, kunne du fortalt litt om jordtyper, gjødseltyper, tider for de forskjellige dyrkelogistiske hendelsene (frøsetting, utsetting osv) og annet relevant?

Vi bør virkelig få igang medlemsmassen til neste sesong. Som du sier, uteplanter får vanvittig avling i forhold til inneplanter, og dette burde alle nyttiggjøre seg.

Men, har du prøvd dette nord for østfold? Isåfall, hvor langt nord?

En annen ting; er det kun "35 år i Norge"-varianten som blomstrer seg ferdig, eller får du til de andre kommersielle også?

Jeg har selv prøvd Early Pearl i Oslo-området en gang, og den var ikke i nærheten. Men da stod den også på et åpent område med lange dager.

E

Heisann Eirik !

Takk takk for dine positive ord.

-Har desverre ikke tid til å gi deg så mye opplæring i ute dyrking nå.Kan evnt prøve å lage en slik senere.

Men frøa settes inne i stue vinduet i mars,og plantene settes i skogen siste uke i mai.Stikklinger kommer fortløpende fra mai til juli ut i skogen,på gamle og helt nye plasser.Jeg liker å ha mange bed rundt om,slik at hvis et bed blir oppdaget eller spist opp av dyr,så finnes det flere planter rundt om.Leter opp og planter på nye steder hvert eneste år får å sjekke lys og groforhold.Alltid spennende med nye plasser...

-Har med egen jord(hagejord,blomsterjord,litt sand) ut i skogen og graver svære groper,og lufter jorden og fjerner nære buskvekster.Blander så jorden fra høla med,hagejord(50++l),24 l blomster jord.

-De eneste frøa jeg ikke har fått opp er noen fra Thailand / Laos frø,de var bare dritten.Ellers så får jeg opp det meste hvis lys og groforhold er der.Men jeg har prøvd 6-7 typer.

-Har ikke plantet nord for østfold,men jeg har nesten plantet over hele østfold...Har plantet mye i Agder fylkene også.Der er det en mild høst og det funker bra å dyrke der.

-Plantene må få noe skygge fra øst og vest,ellers blir det for lenge lyst for dem,og de blomstrer for sent,blomstring start i sept duger ikke.

-Få noen trær som tak over planta som vil gi skydd for kulda.Sett planta i le for nordavind.

Skal lage en tråd til våren hvor dere kan følge med fra frø til høsten,bilde for bilde med forklaringer.

Ja, dette er nok årets tråd feteste tråd. Disse bildene er jo inspirerende som faen, og jeg som så mange andre trodde ikke det var helt mulig og få til så mye blomst i norsk fauna. :blink:

Lurer også litt hvor dypt du graver før du legger jorden.

Graver 1 meters høler som er 1,5 meter brede minst.Kutter og flekker vekk alle nærvoksende planter og busker rundt hullet.Blander jorden fra hullet med 50++ liter hagejord,24 liter blomster jord.Viktig at den jorden blir luftig og fin.Da vokser frøkna raskere,både over og under bakken.

Snakkes

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×